Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

Manoji afrikiete stai taip prazydo.Ziedas niekaip nepanasus i ta,koks jis turetu buti.Dydis-daug didesnis,nei visu kitu,bet spalva..nieko panasaus i raudona su zaliu viduriuku..Gal prinoks..
user posted image
user posted image
O taip atrodo mano baigianti zydeti raudonziede:
user posted image
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
O as noriu vel pasidziaugti..kad mano dar viena afrikiete krauna pumpuriukus.Tai Abrikosas-persikas Makentosha.Jau antroji afrikiete siemet.Raudonziede jau baigia savo zydejima.Dar labai toli tie pumpuriukai,dar neimanoma net nufotografuoti.Luktersiu.
Atsakyti
Prisižiūrėjau aš čia grožybių.Ir šiandien senukuose nusipirkau nukainuota kliviją.Bandysiu auginti smile.gif .Sakykit patyrusios augintojos palikti ją man tame pačiame vazone ar bandyti persodinti g.gif
Atsakyti
Kaip gražu thumbup.gif O aš net nežinojau, kad jų tie visokių yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2007 03 27, 22:03)
O as noriu vel pasidziaugti..kad mano dar viena afrikiete krauna pumpuriukus.Tai Abrikosas-persikas Makentosha.Jau antroji afrikiete siemet.Raudonziede jau baigia savo zydejima.Dar labai toli tie pumpuriukai,dar neimanoma net nufotografuoti.Luktersiu.

Valio, valio. Regila, turbūt nėra buvę, kad pas jus nepražįstu. O aš vis laukiu, laukiu... tikuos sulaukti žiedelių ir šiemet 4u.gif
Atsakyti
Sios,kuriomis labai dziaugiuosi-auginamos is seklu ir jos dar nezydeje.Tiesa,viena,kuri dabar tik bando pumpurus krauti pernai zydejo.Sios,kuriomis dziaugiuosi,Lietuvoje turim tik keli zmones.Todel kad tai naujausios veisles,todel ir dziaugsmas isskirtinis.
Atsakyti
Regila,labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Reqila, lauksim nuotrauku tavo grozio smile.gif
Atsakyti
Siandien apziurejau,kad dar viena ruosia pumpuruis zydejimui.Tai jau trecia afrikiete.Si-Abrikosas.Dar viena neaisku,ar pumpurus ar ziedelius.Dar labai labai giliai.Uz savaiteles bus aiskiau.Pagal dydi tikrai galetu.Ir tai dziaugsmas..juk 2 zydi ir zydes pirma karta.Tik viena is ju pernai zydejo pirma karta.Raudonziede jau baigia savo zydejima.Belike tik 8 ziedai is 23.
Atsakyti
O kiek laiko pas tave zydejimas tesias?
Atsakyti
sveiki 4u.gif
Stoju į klivijų augintojų klubą ax.gif jei priimsit... blush2.gif
šiandien gavau vaikiuką.... ax.gif tik nžn kokia ji.. doh.gif
Atsakyti