Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 03 29, 22:10)
sveiki  4u.gif
Stoju į klivijų augintojų klubą  ax.gif  jei priimsit...  blush2.gif
šiandien gavau vaikiuką....  ax.gif  tik nžn kokia ji.. doh.gif

Tik sodink i maža vazona, kad vos vietos šaknims liktų.
Atsakyti
Zydejimas priklauso nuo kambario temperaturos,ziedu skaiciaus.Raudonziede zydi apie menesi,nes ziedai skleidziasi vienas paskui kita.Si karta trumpiau,bet ir ziedu buvo tik 23.Jau beliko 7,nors vakar buvo 8. Dabar zydi afrikiete.Dar kurpia pumpurus dar dvi afrikietes.Per ta laika gal dar kokia sugalvos..pagal ugi tikrai turetu..nebent labai tingetu..
Atsakyti
Pas mane tai ilgiau nei menesi uzsitese.
Atsakyti
Mano klivija nuo lapkricio menesio jau trecia karta zydes.Menesi pailsi ir vel ziedas
Atsakyti
Maniskes mineti dvieju ziedkociu pokstai smile.gif , anam tai gal jau seklas brandina g.gif nors man tai ju nereikia, tai ko gero pjausiu, kad augalo energijos neeikvotu.
Atsakyti
Tokios seklu nebrandina,jei nebuvo apdulkintos.Tie gumbiukai,tai tik uzuomazgos,kuriose formuojasi seklos.Jei neapdulkinai ir nelauki seklu-tuos stiebelius reikia nupjaut,kad neeikvotu energijos.Mano nuzydi ziedas ir stiebeli iki ziedynstiebio nukerpu.Siuo metu pas mane raudonoji zydi su 5 ziedeliais(tiek belike.Zydi viena afrikiete Bushman suprasiskleidusiais 4 ziedais ir 3 besiruosianciais zydeti.Dar pora afrikieciu augina pumpurus ir stieba kelia i virsu.Sia savaite nufotografuoti negaliu,nes fotikas i Italija iskeliavo..Per Velykas jau bus galima fotosesija padaryti.
Atsakyti
gal man pasakytumet kodel mano klivija nezydi? ax.gif 4u.gif zydejo tik viena karta-kai nusipirkau... praejo jau pusantru metu-lapai sveiki, vis nauju isleidzia, bet ziedu-niekada nekrauna ...
g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis. Mano klivija irgi yra prie tinginių. Kaip augalas ji yra gana didelė, ta prasme lapai ilgi aukšti ir vaikiukų turi pora, bet žydi kartą per metus. Ar tai normalu? Vazonas mano manymu jai yra normalus ir šaknys turėtų būti suspaustos. Tai kad visos sąlygos žydėti ir kuo dažniau norėtųsi. Kaip tai padaryti? Kas pasakys?
Atsakyti
O gal patresti pamirsti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 04 02, 14:43)
O gal patresti pamirsti.

Turiu nusipirkusi trašų, kurias patarė pardavėja Žaliajam centre ir laikas nuo laiko palaistau.
Atsakyti
Zinai maza ko tos geles kartais uzsispiria ...
Atsakyti
as irgi tresiu, bet jai dzin biggrin.gif
Atsakyti