Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

reiks pirkt kita vazona smile.gif sodinsim vel... nesinori kad numirtu mano gelyte... ji taip graziai auga..
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 03 06, 17:59)
reiks pirkt kita vazona smile.gif sodinsim vel... nesinori kad numirtu mano gelyte... ji taip graziai auga..

Numirti tai tikrai nenumirs. Tik vat žiedeliais gali nelepinti. smile.gif
Atsakyti
O toks daznas persodinejimas nepadarys daugiau zalos, nei naudos? g.gif
Atsakyti
user posted image

niekaip nenori islysti is lapeliu..
nepadeda net siltas vandenukas.Ka dar galima padaryti? g.gif
Atsakyti
Kokia spalva idomi. Ar cia "neprinokus"?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 03 09, 19:58)
Kokia spalva idomi. Ar cia "neprinokus"?

Neprinokus biggrin.gif Jaunute,tik antra karta zydi ir gal,kad tarp lapu tokia blyski g.gif
Atsakyti
Sveikos Mergaites,
Patarkit man nemoksai!!! blush2.gif mano klivija baisiai didele buvo, jau ketinau persodineti, bet pradejo zydeti! tai nutariau palaukti... kol viena diena eidamas vyras neisverte vazono blink.gif Visi ziedai nukrito ir pati gele visa isvirto... Teko butinai persodinti. Bet pasirode, kad mano klivija ne seip auginuka isleido ir tokia didele buvo, bet du dideli kamienai suauge kartu. As juos bandziau atidalinti, bet neisejo, tai perpjoviau perpus ir saknis padalinau... blush2.gif Dabar va stovi mano gelete, jokiu pokyciu nerodo... g.gif Dabar va suku galva, ar gerai padariau ir jei ne gal kaip nors galiu ta klaida atitaisyt????????? blush2.gif
Atsakyti
Klivijas visada sunku atskirti, nes jos suauge buna. Turbut teisingai padarei.
Atsakyti
Aciu, dabar truputi ramaiu pasidare!!! tikiuosi prigis.....
Atsakyti
Sveikos,pernai pavasarį nusipirkau žydinčią kliviją,kadangi buvo mažame vazone,tai persodinau,tiesiog perkėliau į didesnį.O dabar nežinau žydės ar ne,naujus lapus leidžia,o žiedo nesimato.Gal sakau dar anksti. g.gif
Atsakyti
Kai prisiaugins saknu, tai ir zydes.

O maniskes tai abu ziedkociai zydi - ant seno du ziedukai dar like, o naujas irgi jau skleidziasi. Labai jau jai matyt toj vietoj patiko.
Atsakyti
O maniškės vis neatsigauna. Lapai suglebę, net po persodinimo jokių gyvybės požymių nerodo. Negi numirs net neprabudusios. doh.gif
Atsakyti