reiks pirkt kita vazona
sodinsim vel... nesinori kad numirtu mano gelyte... ji taip graziai auga..

QUOTE(juratata @ 2007 03 06, 17:59)
reiks pirkt kita vazona
sodinsim vel... nesinori kad numirtu mano gelyte... ji taip graziai auga..

Numirti tai tikrai nenumirs. Tik vat žiedeliais gali nelepinti.

O toks daznas persodinejimas nepadarys daugiau zalos, nei naudos?

niekaip nenori islysti is lapeliu..
nepadeda net siltas vandenukas.Ka dar galima padaryti?

Kokia spalva idomi. Ar cia "neprinokus"?
QUOTE(Tina* @ 2007 03 09, 19:58)
Kokia spalva idomi. Ar cia "neprinokus"?
Neprinokus

Sveikos Mergaites,
Patarkit man nemoksai!!!
mano klivija baisiai didele buvo, jau ketinau persodineti, bet pradejo zydeti! tai nutariau palaukti... kol viena diena eidamas vyras neisverte vazono
Visi ziedai nukrito ir pati gele visa isvirto... Teko butinai persodinti. Bet pasirode, kad mano klivija ne seip auginuka isleido ir tokia didele buvo, bet du dideli kamienai suauge kartu. As juos bandziau atidalinti, bet neisejo, tai perpjoviau perpus ir saknis padalinau...
Dabar va stovi mano gelete, jokiu pokyciu nerodo...
Dabar va suku galva, ar gerai padariau ir jei ne gal kaip nors galiu ta klaida atitaisyt?????????
Patarkit man nemoksai!!!

Klivijas visada sunku atskirti, nes jos suauge buna. Turbut teisingai padarei.
Sveikos,pernai pavasarį nusipirkau žydinčią kliviją,kadangi buvo mažame vazone,tai persodinau,tiesiog perkėliau į didesnį.O dabar nežinau žydės ar ne,naujus lapus leidžia,o žiedo nesimato.Gal sakau dar anksti.

Kai prisiaugins saknu, tai ir zydes.
O maniskes tai abu ziedkociai zydi - ant seno du ziedukai dar like, o naujas irgi jau skleidziasi. Labai jau jai matyt toj vietoj patiko.
O maniskes tai abu ziedkociai zydi - ant seno du ziedukai dar like, o naujas irgi jau skleidziasi. Labai jau jai matyt toj vietoj patiko.
O maniškės vis neatsigauna. Lapai suglebę, net po persodinimo jokių gyvybės požymių nerodo. Negi numirs net neprabudusios.