Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

As irgi uz lipdukus sienoms.
Atradau stai cia grazius traukinukus bigsmile.gif Mes turim tokius lektuvelius ir ponius, labai labai grazus ir vaikams patinka.
Lipdukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 28 gegužės 2012 - 18:48
sveikos mamytes;)padekite priderinti baldus prie tokios lovos doh.gif
masciau apie geltonas sienas,nes melynos man per saltos ax.gif
http://public.fotki....ija/masina.html
Atsakyti
LUKAUZD,man atrodo,nuotraukoi labai grazi ta melina spalva. O kita siena,tarkim,geltonai padazyt. Dar galima ir zaliai. mirksiukas.gif
Ir baldu,mano nuomone,reik minimaliai-pora komodeliu "mini" ir spinteliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 29 gegužės 2012 - 07:19
Sveikos beieshkodama ideju savo mazylio kambariui aptikau shtai ka, pati bandysiu zhiuret, gal pasakys ka idomaus o gal ir Jum bus naudinga wink.gif
Atsakyti
“YIT butai ir Namai” kviečia į seminarą “Vaiko kambario dekoravimas”

Jau šį vakarą, 19:00 val., kviečiame prisijungti prie tiesioginės transliacijos http://WEBseminarai.lt/ puslapyje! Įdomų ir kupiną gerų emocijų vakarą- garantuojame:)

Seminaro metu interjero dizainerė Gustė Pocevičienė pasakos apie vaiko kambario dekoravimo tendencijas, kvies susipažinti su spalvomis, atspalviais, dekoravimo detalėmis, kurias ypatingai mėgsta vaikai ir kurios teigiamai veikia jų tolimesnį vystymąsi.
Vaikų kambarys - jo baldai, sienos, nepastebimos smulkmenos, žaislai ir knygos viskas jame turi skatinti tobulėti, lavinti vaizduotę ir kurti jaukumą, tačiau ir ugdyti gerą skonį, būti natūralu, estetiška ir draugiška aplinkai.

Išgirsite patarimus ir atsakymus:
Nuo ko pradėti?
Kodėl vaiko aplinka yra svarbi ir ko ji gali išmokyti?
Kaip “greitai išaugamas vaiko kambarys”
Ką galime pasidaryti patys?
Trukdžiai

Transliacijos metu galėsite ne tik tiesiogiai stebėti, bet ir užduoti klausimus pokalbių kambaryje (chat)!

Kaip be trukdžių stebėti įrašą ar transliaciją?

Norint be problemų stebėti, rekomenduojame pasitikrinti interneto greitį puslapyje www.speedtest.net
Turi būti DOWNLOAD greitis didesnis nei 1MBps, tada stebėjimo metu trukdžių neturėtų būti. Dėl visa ko išjunkite kitas kompiuterio resursus naudojančias programas kaip “Skype”, interneto naršykles, “Torrent” ir pan.
Jeigu Jūsų interneto greitis lėtesnis, gali užtrukti, kol pasikraus visas vaizdo įrašas, o stebint transliaciją, gali atsirasti trukdžių.
Pastebėjome, kad interneto naršyklė Mozilla (FireFox) kartais įvelia papildomų trukdžių, tad nerekomenduojame jos naudoti. Geriausiai veikia Google Chrome.

Webseminarų rengėjai neatsako už Jūsų naudojamo interneto tiekėjo ribotumą ar kitokius trukdžius, kurie atsiranda ne dėl WEBseminarai.lt kaltės.

Atsakyti
sveikos mergyckos 4u.gif prasau jusu pagalbos gal zinote kur galeciau uzsisakyti pasaku medzio na tokio jau vaikisko medelio lipduko nemazo ismatavimo, bent aukstis, kad butu na apie 160 cm. Aciu
Atsakyti
keleta puslapiu su foto:
1) chia
2) chia
3) kai teveliai neturi kur kitur det pinigu smile.gif
4) spalvingi kambariai
5) tapo ant sienu
6) kambario spalvos pagal vaiko amziu
4u.gif
Atsakyti
X-iuke,tada mes issirinkom tinkama spalva- thumbup.gif tongue.gif (mano bernui 11metu,turim tamsiai pilka biggrin.gif )
Vse! Siandien atveze stala! Nupirkau ne vienspalvius pledukus. Kitu nebuvo schmoll.gif Bet vistiek negadina vaizdo(as taip manau blush2.gif )
Ryto ikelsiu nuotraukas mirksiukas.gif
XJURGA-ar lauki? lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 29, 21:54)
X-iuke,tada mes issirinkom tinkama spalva-  thumbup.gif  tongue.gif (mano bernui 11metu,turim tamsiai pilka  biggrin.gif )
Vse! Siandien atveze stala! Nupirkau ne vienspalvius pledukus. Kitu nebuvo  schmoll.gif Bet vistiek negadina vaizdo(as taip manau  blush2.gif )
Ryto ikelsiu nuotraukas  mirksiukas.gif
XJURGA-ar lauki?  lotuliukas.gif  4u.gif

manau, ne tik xjurga, visos cia laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2012 05 29, 20:55)
manau, ne tik xjurga, visos cia laukiam thumbup.gif

blush2.gif imesiu,butinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 29, 21:54)
X-iuke,tada mes issirinkom tinkama spalva-  thumbup.gif  tongue.gif (mano bernui 11metu,turim tamsiai pilka  biggrin.gif )
Vse! Siandien atveze stala! Nupirkau ne vienspalvius pledukus. Kitu nebuvo  schmoll.gif Bet vistiek negadina vaizdo(as taip manau  blush2.gif )
Ryto ikelsiu nuotraukas  mirksiukas.gif
XJURGA-ar lauki?  lotuliukas.gif  4u.gif

mano vaikų kambarys bus šviesiai pilkas, ir aš laukiu pažiūrėt kaip atrodo tamsiai pilkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 05 28, 16:14)
Ką manote apie šiuos baldus?
http://www.sbabaldai...birynt/spinta_2
Ar teko kam matyt realiai, o gal kuri turi tokius? Norėčiau atsiliepimų...  blush2.gif
Žinau, kad sprendžiant pagal kainą kažkokio stebuklo tikėtis būtų naivu, bet gal nevisiška tragedija...

Atrodo tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2012 05 28, 14:56)
Manau bus labai grazu wub.gif As irgi galvoju, kad reiktu ant sienos nupiesti pvz. traukinukus, bet pati nemoku doh.gif Reikia ieskoti dailininko. O jus pati piesite ant sienos?

Pati tai aš nelabai noriu apsiimti tokį didelį piešinį piešti, bet turiu draugę, kuri laabai gražiai piešia thumbup.gif
Atsakyti