Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(mayja @ 2012 05 31, 09:17)
juliciukas666, gražus kambariukas smile.gif Pritariu mergaitėm dėl spalvotų pledukų. Šiaip nebūčiau pagalvojusi,kad pilka spalva tokia dėkinga:)

Šioj temoj (ir apskritai temose apie namus) esu daugiau skaitytoja, bet šįkart parodysiu vaikų kambariuką. Gal labai daug kritikos nebus ax.gif Bet priimu ir ją (sveika)smile.gif

Mūsų berniukų kambarėlis nedidukas, apie 12kv, šiaip nieko labai ypatingo, bet gal kam nors kokia idėja patiks:)
Kėdės laikinos, kilimukas irgi mėgsta migruoti, nepastovus smile.gif
Bet vaikams patinka tai ką turi smile.gif

Labai mielas ir labai vaikiškas kambariukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žibutė, sunflow,
ačiūsmile.gif

p.s. vaikai, jei iškart nesimiega,tai skaičiuoja paukštelius ant tų tapetųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayja: 31 gegužės 2012 - 14:09
QUOTE(mayja @ 2012 05 31, 09:17)

Šitas man patiko labiausiai thumb_yello.gif Toks su skandinavišku prieskoniu. O kėdės čia labai žiūrisi. Jei norit, galit perdažyti baltai ir perrengt kita medžiaga, bet aš jas palikčiau, nes savo gražia lenkta forma sušvelnina kitų baldų gan kampuotas proporcijas smile.gif
Papildyta:
Beje, vienas labai mielas su pilkom sienom

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myliu Retro @ 2012 05 31, 16:48)
O kėdės čia labai žiūrisi. Jei norit, galit perdažyti baltai ir perrengt kita medžiaga, bet aš jas palikčiau, nes savo gražia lenkta forma sušvelnina kitų baldų gan kampuotas proporcijas smile.gif

Kėdžių atnaujinimo idėja verta dėmesio, nes planavom pirkti tokias "augančias", kai vaikai pradės mokytis smile.gif
O šios patogios. Reiks būtinai apgalvoti tokį sprendimą thumbup.gif
Atsakyti
MAYA-grazuuuuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
juliciukas666
Labai mielas jūsų kambariukas thumbup.gif

mayja
Superinis kambariukas thumbup.gif
Man tai labai patiko tapetai su paukštukais, reikės idėją iš jūsų pasiskolinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauna mamytė: 01 birželio 2012 - 10:17
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 06 01, 12:14)
juliciukas666
Labai mielas jūsų kambariukas  thumbup.gif

mayja
Superinis kambariukas  thumbup.gif
Man tai labai patiko tapetai su paukštukais, reikės idėją iš jūsų pasiskolinti  ax.gif

Ačiūsmile.gif Prašom,skolinkitės smile.gif Kai juos pirkom, galima buvo pagal spalvas ir mergaitiškus nusipirkti (2 rūšių buvo).
Atsakyti
QUOTE(mayja @ 2012 06 01, 14:53)
Ačiūsmile.gif Prašom,skolinkitės smile.gif Kai juos pirkom, galima buvo pagal spalvas ir mergaitiškus nusipirkti (2 rūšių buvo).

O gal galite atskleisti kur pirkote tuos tapetus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 06 01, 20:13)
O gal galite atskleisti kur pirkote tuos tapetus?  ax.gif

Vilniuje, Retroformoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mayja @ 2012 06 01, 19:22)

ten tokiuuuuuuuuu groziu yra thumbup.gif wub.gif Tik kainytes truputi kanda
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Rokile @ 2012 06 02, 00:02)
ten tokiuuuuuuuuu groziu yra thumbup.gif  wub.gif  Tik kainytes truputi kanda

Aš kai ieškojau tapetų, tai tik ten man ir patiko. Kadangi planavau tapetuoti tik vieną sieną, tai kaina dar proto ribose gavosi:) Pirkom 3 rulonus, bet visko nesunaudojom. Tapetus reikėjo siųstis, laukėm apie mėn., bet vertėjo:)
Atsakyti
QUOTE(mayja @ 2012 06 01, 19:22)

Ačiū, reiks ten apsilankyti smile.gif
Atsakyti