Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sveikos! Nium,prasom paziuret i musu kambari ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dar pakabinsiu virs lovos (salia lango) laikrodi,ar paveiksla koki,nes pertuscia siena atrodo man ax.gif
Atrodo tamsu,bet cia tik foto,gyvai visai sviesus ir erdvus kambaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 30, 11:42)
Sveikos! Nium,prasom paziuret i musu kambari  ax.gif

labai labai thumbup.gif wub.gif ir pledai labai gerai, kad ne vienspalviai, manau, dar graziau atrodo, nei butu vienspalviai smile.gif Labai liuks lovos, super laiptai paslepti uz lovu, pradzioj galvojau, kad negi lips per rankeneles doh.gif lotuliukas.gif Kas dar g.gif Ai, siena tapetuota - NEREALI! Zodziu, vaikinai, turbut laaaaaabai patenkinti thumbup.gif Ir kokio ilgio bei plocio jusu lovos gavosi?
Mes jau turim projekta, tik db reikia isskaiciuot viska detaliai ir pradeti igyvendinti
Atsakyti

Labai, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viskas labai dera 4u.gif
Šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 30, 10:42)
Atrodo tamsu,bet cia tik foto,gyvai visai sviesus ir erdvus kambaris  biggrin.gif

labai labai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super
mes ir bandem prasyt baldininko panasi rankenu ale musu kaime tokiu dar nedaro (nedabrendo iki tokiu ) verysad.gif
Atsakyti

Grazus kambarys. Ir baldai grazus. Ir tapetai smile.gif
Tik nesutiksiu su merginomis del pledu. Gaunasi pilkai pilkuota biggrin.gif Man tiktu kokie samaniniai vienspalviai pledai. Arba prigesinta geltona. Truksta akcento kambaryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 30 gegužės 2012 - 16:46
QUOTE(eLBė @ 2012 05 30, 17:46)
Tik nesutiksiu su merginomis del pledu. Gaunasi pilkai pilkuota  biggrin.gif Man tiktu kokie samaniniai vienspalviai pledai. Arba prigesinta geltona. Truksta akcento kambaryje.

pritariu thumbup.gif pledus rinkčiausi "pagal nuotaiką' vieną kart kambarį galima paryškint raudona, kitą kart geltona ar žalia, nes pilka draugas visiems thumbup.gif
gražus kambarys 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai visom! blush2.gif Pasistengem biggrin.gif

QUOTE(Rokile @ 2012 05 30, 14:00)
Ir kokio ilgio  bei plocio jusu lovos gavosi?
Mes jau turim projekta, tik db reikia isskaiciuot viska detaliai ir pradeti igyvendinti

80cm ant 1,80
Nu super! thumbup.gif Lauksim dabar Jusu kambariuko biggrin.gif

QUOTE(eLBė @ 2012 05 30, 16:46)

... Arba prigesinta geltona. Truksta akcento kambaryje.

... drinks_cheers.gif Dizainerio projekte buvo ant lovos toks rrrryskiai oranzinis "pledas" thumbup.gif
Bus dar tu pledu ir spalvu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 05 30, 17:46)
Tik nesutiksiu su merginomis del pledu. Gaunasi pilkai pilkuota  biggrin.gif Man tiktu kokie samaniniai vienspalviai pledai. Arba prigesinta geltona. Truksta akcento kambaryje.

turint galvoje tai, kad juliciukas666 planavo apskritai vienspalvius pilkus pledus pirkti, tai ne vienspalviai tikrai geriau atrodo, ta ir turejau galvoje
o del samanines ar oranzines pilnai pritariu drinks_cheers.gif Oranzine apskritai mano mylimiausia spalva biggrin.gif be jos neapsejom ir savo kambario projekte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokile: 30 gegužės 2012 - 18:05
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 29, 20:54)
X-iuke,tada mes issirinkom tinkama spalva-  thumbup.gif  tongue.gif (mano bernui 11metu,turim tamsiai pilka  biggrin.gif )
Vse! Siandien atveze stala! Nupirkau ne vienspalvius pledukus. Kitu nebuvo  schmoll.gif Bet vistiek negadina vaizdo(as taip manau  blush2.gif )
Ryto ikelsiu nuotraukas  mirksiukas.gif
XJURGA-ar lauki?  lotuliukas.gif  4u.gif

Laukiu, laukiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 30, 10:42)

O, jau ir nuotraukytės yra bigsmile.gif
Šiaip įsivaizdavau, kad pilka spalva gali per niūriai atrodyti, bet gyvai atrodo labai gerai. Labai gražiai žiūrisi baldelių rankenos. Tapetuota siena kambariui priduota gyvumo.
Sveikinu, liuks kambariukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2012 05 30, 19:12)
Sveikinu, liuks kambariukas  biggrin.gif

Aciukas!
Bet tikrai,as irgi galvojau,ar nebus pertamsu kambary,bet NE! bigsmile.gif Labai jauku ax.gif

Tik reik uzpildit ta vieta salia lango g.gif Galvoju,maz tapeto gabala iremint ir akabint,a? bigsmile.gif
Atsakyti
juliciukas666, gražus kambariukas smile.gif Pritariu mergaitėm dėl spalvotų pledukų. Šiaip nebūčiau pagalvojusi,kad pilka spalva tokia dėkinga:)

Šioj temoj (ir apskritai temose apie namus) esu daugiau skaitytoja, bet šįkart parodysiu vaikų kambariuką. Gal labai daug kritikos nebus ax.gif Bet priimu ir ją (sveika)smile.gif

Mūsų berniukų kambarėlis nedidukas, apie 12kv, šiaip nieko labai ypatingo, bet gal kam nors kokia idėja patiks:)
Kėdės laikinos, kilimukas irgi mėgsta migruoti, nepastovus smile.gif
Bet vaikams patinka tai ką turi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mayja @ 2012 05 31, 09:17)
juliciukas666, gražus kambariukas smile.gif Pritariu mergaitėm dėl spalvotų pledukų. Šiaip nebūčiau pagalvojusi,kad pilka spalva tokia dėkinga:)

Šioj temoj (ir apskritai temose apie namus) esu daugiau skaitytoja, bet šįkart parodysiu vaikų kambariuką. Gal labai daug kritikos nebus ax.gif Bet priimu ir ją (sveika)smile.gif

Mūsų berniukų kambarėlis nedidukas, apie 12kv, šiaip nieko labai ypatingo, bet gal kam nors kokia idėja patiks:)
Kėdės laikinos, kilimukas irgi mėgsta migruoti, nepastovus smile.gif
Bet vaikams patinka tai ką turi smile.gif

user posted image

thumbup.gif
Gražūs tapetai thumbup.gif
Atsakyti