Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 14:31)
Viena mergyte kitoj temutej juokavo, kad mano eile bus ant saltujuju ziemos svenciu. Tai jei viskas gerrai, tai taip ir butu  bigsmile.gif

Va tame ir problema, kad mmm man dar neveluoja, jos kaip tik siandien ir turetu buti. Kiekviena karta su baime einu i WC. Tuo labiau, kad jauciu toki lyg maudima pilve, nu grynai kaip pries mmm. Ir strenas maudzia.

ramunyte nelauk tu tu mmm, jos neateis jau biggrin.gif biggrin.gif o pilvo maudimas buna per nestuma, juk gimda pleciasi, man jau nuo OV maudzia pilva, tai as va vis laukiu mmm...
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 14:33)
ramunyte nelauk tu tu mmm, jos neateis jau biggrin.gif biggrin.gif o pilvo maudimas buna per nestuma, juk gimda pleciasi, man jau nuo OV maudzia pilva, tai as va vis laukiu mmm...

ne ne, nelaukiu, neduok D smile.gif As man atrodo sioj temoj sakiau, kad turiu stipru jausma, kad greitai pasiseks. Taip sakiau po O, tik veliau tie pojuciai atslugo ir masciau realiau. Bet labai labai tikejausi smile.gif

Man itarimas kyla del to pilvo maudimo del to, kad tai jauciu gal dar tik trecia diena, lyg tikrai mmm artintusi. Taip pat ir krutine tik pries kelias dienas sujautrejo.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 14:37)
ne ne, nelaukiu, neduok D  smile.gif  As man atrodo sioj temoj sakiau, kad turiu stipru jausma, kad greitai pasiseks. Taip sakiau po O, tik veliau tie pojuciai atslugo ir masciau realiau. Bet labai labai tikejausi  smile.gif

Man itarimas kyla del to pilvo maudimo del to, kad tai jauciu gal dar tik trecia diena, lyg tikrai mmm artintusi. Taip pat ir krutine tik pries kelias dienas sujautrejo.

na pozymiai geri smile.gif
nieko jau daugiau nelauk kai tik didejancio nestuke.gif lotuliukas.gif
o as kazkaip rami, net gi kartais save pagaunu tiesiog mastant kad tikrai esu nestuke.gif , bet po to bandau vyti tokias mintis, kad neprisisvajociau... snd jau 9 diena geriu dufa, o man kilo klausimas jei as isgersiu paskutine dufo tabl ir mmm nebus dar, o NT bus I - man ji nutraukti??? ar geriau pas giniu nueiti.. nes gali buti kad ir nuo dufo jos gali neateiti, nors man liepe ji nutraukti tik td jei susirgsiu ir jau nrml...
Atsakyti
apie daugiavaisi nestuma labai nepergyvenu jei bus du tai dzin, o MV padoriai suregavo ir i tris lotuliukas.gif sakau bet ka tada reiketu daryt neisivaizduoju , , as jam sakau negi isvalyma daryt jei trys. nesam mes turciai nuomuojam buta as gaunu bedarbio pasalpa baigineju studijas, tik MV dirba uzsienyje kolkas vasaros sezono metu , bet netgi kai pasakiau apie tris MV vel ziuriu nieko normaliai reguoja smile.gif bet triju man tikrai per daug ir per didelis stresas butu nezinau ka reiketu daryt.
O del IUI, sako man jau dozes labai dideles , vaistu gonali leidziuosi kasdien jau suleidau 9 ampules plius femara ir plius estrofemo po 3 tabletes. ir siaip ne taip uzaugo foliai, sako kad su PKS taip ir bus jog bus ne po viena foli ir del to siulo maximaliai isnaudoti sita cikla ir pagalvoti apie IUI.
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 14:43)
na pozymiai geri smile.gif
nieko jau daugiau nelauk kai tik didejancio  nestuke.gif   lotuliukas.gif
o as kazkaip rami, net gi kartais save pagaunu tiesiog mastant kad tikrai esu  nestuke.gif , bet po to bandau vyti tokias mintis, kad neprisisvajociau... snd jau 9 diena geriu dufa, o man kilo klausimas jei as isgersiu paskutine dufo tabl ir mmm nebus dar, o NT bus I - man ji nutraukti??? ar geriau pas giniu nueiti.. nes gali buti kad ir nuo dufo jos gali neateiti, nors man liepe ji nutraukti tik td jei susirgsiu ir jau nrml...

As tao visa laika gerdavau iki tol, kol ateis mmm. Nors kartais ir uztempia. Ne visada ankstyva nestuma rodo testas, tad geriau nerizikuoti. Jei bus lemta, tai ateis jos ir su Duphu.
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 03 17, 14:45)
apie daugiavaisi nestuma labai nepergyvenu jei bus du tai dzin, o  MV padoriai suregavo ir i tris  lotuliukas.gif   sakau bet ka tada reiketu daryt neisivaizduoju ,  , as jam sakau negi isvalyma daryt jei trys. nesam mes turciai nuomuojam buta as gaunu bedarbio pasalpa baigineju studijas, tik MV dirba uzsienyje kolkas vasaros sezono metu ,  bet netgi kai pasakiau apie tris MV vel ziuriu nieko normaliai reguoja  smile.gif  bet triju man tikrai per daug ir per didelis stresas butu nezinau ka reiketu daryt.
O del IUI, sako man jau dozes labai dideles , vaistu gonali leidziuosi kasdien jau suleidau 9 ampules plius femara ir plius estrofemo po 3 tabletes. ir siaip ne taip uzaugo foliai, sako kad su PKS taip ir bus jog  bus ne po viena foli ir del to siulo maximaliai isnaudoti  sita cikla ir pagalvoti apie IUI.

Jei tik turi galimybe (kalbu apie finansus), tai manau darykit IUI. Jei pas tave sunkiai auga folikulai, tai sunku nutaikyti kada bus tik keli. Gaila prarasti cikla. As tai buciau pati laimingiausia, jei dar ir ne vienas butu bigsmile.gif 4u.gif Mes taip pat nesam turciai, bet meiles ir pavalgyt visiems uzteks mirksiukas.gif
Man dar ir darbe labai miglota ateitis, bet vis tiek tai butu puikus metas. Kad ir netureciau darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 17 kovo 2012 - 14:49
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 14:45)
As tao visa laika gerdavau iki tol, kol ateis mmm. Nors kartais ir uztempia. Ne visada ankstyva nestuma rodo testas, tad geriau nerizikuoti. Jei bus lemta, tai ateis jos ir su Duphu.

bet s turiu ji dar 4 dienom dufa, tai jei matysiu kad neateina reiks pirkti dar.. trbt.. uzsirasiau del viso pikto 23 dienai dar pas Klima..
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 14:48)
bet s turiu ji dar 4 dienom dufa, tai jei matysiu kad neateina reiks pirkti dar.. trbt.. uzsirasiau del viso pikto 23 dienai dar pas Klima..

As irgi si cikla tik 10 tableciu nusipirkau, nors vaistininke primygtinai siule 20, sake nekerpa lapelio. Tai teko dar 10 dasipirkti. Jei viskas ok, tai net ir siu neuzteks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 17 kovo 2012 - 14:50
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 14:50)
As irgi si cikla tik 10 tableciu nusipirkau, nors vaistininke primygtinai siule 20, sake nekerpa lapelio. Tai teko dar 10 dasipirkti. Jei viskas ok, tai net ir siu neuzteks  smile.gif

as pirkau 40 tabl ir liko man is ju tik 12 tabl, nes as po 3 tabl i diena geriu..
Atsakyti
Del dufo siaip as pirkau eurovaistinej 10tableciu pakuote, yra ir tokiu jau , nieko nekirpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 14:52)
as pirkau 40 tabl ir liko man is ju tik 12 tabl, nes as po 3 tabl i diena geriu..

Oho, man visa laika tik po 1 reikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 14:54)
Oho, man visa laika tik po 1 reikejo  g.gif

matai man irgi keista, nes as anksciau irgi po viena geriau kai reikedavom mm issaukti, o dbr po tiek geriu ir sake nenutraukti,o nutraukti tik mmm atejusi tai idomu ar man su tokia dozias jos ateis biggrin.gif nes geriu jau sakau9 diena ir jokiu pozymiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 15:59)
matai man irgi keista, nes as anksciau irgi po viena geriau kai reikedavom mm issaukti, o dbr po tiek geriu ir sake nenutraukti,o nutraukti tik mmm atejusi tai idomu ar man su tokia dozias jos ateis biggrin.gif nes geriu jau sakau9 diena ir jokiu pozymiu biggrin.gif

as tai vietoj taves jei neateis mmm , ju diena tai nueiciau hcg oasidaryt ir jei skaiciukai nebus paauge tai vadinasi nestumo tikrai nera ir tada skambinciau ginei ka dayti. as kai suzinojau kad hcg neigiamas tai po 9 dufo gerimo ji nutraukiau.
Atsakyti