QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 15:48)
As tao visa laika gerdavau iki tol, kol ateis mmm. Nors kartais ir uztempia. Ne visada ankstyva nestuma rodo testas, tad geriau nerizikuoti. Jei bus lemta, tai ateis jos ir su Duphu.
Papildyta:
Jei tik turi galimybe (kalbu apie finansus), tai manau darykit IUI. Jei pas tave sunkiai auga folikulai, tai sunku nutaikyti kada bus tik keli. Gaila prarasti cikla. As tai buciau pati laimingiausia, jei dar ir ne vienas butu
Mes taip pat nesam turciai, bet meiles ir pavalgyt visiems uzteks 
Man dar ir darbe labai miglota ateitis, bet vis tiek tai butu puikus metas. Kad ir netureciau darbo.
Papildyta:
Jei tik turi galimybe (kalbu apie finansus), tai manau darykit IUI. Jei pas tave sunkiai auga folikulai, tai sunku nutaikyti kada bus tik keli. Gaila prarasti cikla. As tai buciau pati laimingiausia, jei dar ir ne vienas butu

Man dar ir darbe labai miglota ateitis, bet vis tiek tai butu puikus metas. Kad ir netureciau darbo.
Clsotibegitas kai stimuliavausi su juo buvo vienas folis, bet jis man slopino gleivine uzaugo ji vos iki 7mm, paskui kai sumazino closto pridejo gonalio , jau buvo per mazai neaugo folis. O su femara ir 9ampulem gonalio siaip ne taip uzaugo 4 foliai ir tai pagal visa reikala foliai turetu but uzauge jau pries 4d. man ovuliacija nusikelia ir visas ciklas, todel nzn gal reikes pasiryzti ir isbandyti maximuma , kas bus tas , nors zauriai baisu sulaukt daugiau nei dvieju