Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 15:48)
As tao visa laika gerdavau iki tol, kol ateis mmm. Nors kartais ir uztempia. Ne visada ankstyva nestuma rodo testas, tad geriau nerizikuoti. Jei bus lemta, tai ateis jos ir su Duphu.
Papildyta:

Jei tik turi galimybe (kalbu apie finansus), tai manau darykit IUI. Jei pas tave sunkiai auga folikulai, tai sunku nutaikyti kada bus tik keli. Gaila prarasti cikla. As tai buciau pati laimingiausia, jei dar ir ne vienas butu  bigsmile.gif  4u.gif  Mes taip pat nesam turciai, bet meiles ir pavalgyt visiems uzteks  mirksiukas.gif
Man dar ir darbe labai miglota ateitis, bet vis tiek tai butu puikus metas. Kad ir netureciau darbo.

Clsotibegitas kai stimuliavausi su juo buvo vienas folis, bet jis man slopino gleivine uzaugo ji vos iki 7mm, paskui kai sumazino closto pridejo gonalio , jau buvo per mazai neaugo folis. O su femara ir 9ampulem gonalio siaip ne taip uzaugo 4 foliai ir tai pagal visa reikala foliai turetu but uzauge jau pries 4d. man ovuliacija nusikelia ir visas ciklas, todel nzn gal reikes pasiryzti ir isbandyti maximuma , kas bus tas , nors zauriai baisu sulaukt daugiau nei dvieju smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 17, 15:45)
apie daugiavaisi nestuma labai nepergyvenu jei bus du tai dzin, o  MV padoriai suregavo ir i tris  lotuliukas.gif  sakau bet ka tada reiketu daryt neisivaizduoju ,  , as jam sakau negi isvalyma daryt jei trys. nesam mes turciai nuomuojam buta as gaunu bedarbio pasalpa baigineju studijas, tik MV dirba uzsienyje kolkas vasaros sezono metu ,  bet netgi kai pasakiau apie tris MV vel ziuriu nieko normaliai reguoja  smile.gif  bet triju man tikrai per daug ir per didelis stresas butu nezinau ka reiketu daryt.
O del IUI, sako man jau dozes labai dideles , vaistu gonali leidziuosi kasdien jau suleidau 9 ampules plius femara ir plius estrofemo po 3 tabletes. ir siaip ne taip uzaugo foliai, sako kad su PKS taip ir bus jog  bus ne po viena foli ir del to siulo maximaliai isnaudoti  sita cikla ir pagalvoti apie IUI.

oho kokia pas tave situacija blink.gif gal gali priminti pas ka tu stimuliavaisi? o gydytojas nesake kiek yra tikimybes kad apsivaisins visi 4 , o gal tik mazas procentas tad gal ir verta daryti IUI, na 4 tikrai daugoka, as net nezinau ka daryciau blush2.gif sunku jums apsispresti...kad ir ka nusprestumet manu tas sprendimas bus pats geriausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 15:02)
as tai vietoj taves jei neateis mmm , ju diena tai nueiciau hcg oasidaryt ir jei skaiciukai nebus paauge tai vadinasi nestumo tikrai nera ir tada skambinciau ginei ka dayti. as kai suzinojau kad hcg neigiamas tai po 9 dufo gerimo ji nutraukiau.

na giniaus nr neturiu lotuliukas.gif todel ir sakau,kad del viso pikto uzsirasiau pas ji,bus kaip tik kelios dienos poturinciu buti mmm,o HCG darysiu ta diena, bet ATS gausiu tik kita diena apie 16h... todel negalesiu ta pacia diena nutraukti...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 15:54)
Oho, man visa laika tik po 1 reikejo  g.gif

as ir po viena geriau ax.gif ir perku po 10 tableciu, nors tai ir nepatinka vaistininkei blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 16:07)
na giniaus nr neturiu  lotuliukas.gif  todel ir sakau,kad del viso pikto uzsirasiau pas ji,bus kaip tik kelios dienos poturinciu buti mmm,o HCG darysiu ta diena, bet ATS gausiu tik kita diena apie 16h... todel negalesiu ta pacia diena nutraukti...

dabar supratau blush2.gif bet kodel galvoji apie nutraukima, kazkodel galvoju kad tau to dufo dar nemazai reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 15:11)
as ir po viena geriau  ax.gif ir perku po 10 tableciu, nors tai ir nepatinka vaistininkei  blush2.gif
Papildyta:
dabar supratau  blush2.gif bet kodel galvoji apie nutraukima, kazkodel galvoju kad tau to dufo dar nemazai reikes mirksiukas.gif

na as viska apmastau smile.gif jei kartais nebutu nestuke.gif
as irgi kazkada pirkdavau tik po 10 tabl, bet paskutini karta vaistininke grieztai pareiske, kad tik po 20 tabl parduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 15:33)
mano gine labai pries daugiavaisi nestuma. Bet as taip pat turbut bandyciau  mirksiukas.gif  Kai siandien jai paskambinau, tai klause kiek folikulu buvo, tai kai pasakiau, kad vienas, tai sako aciu Dievui  biggrin.gif

o pas ka gydeisi ? bet jauciu ir pati gine patenkinta kad pavyko jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 15:15)
o pas ka gydeisi ? bet jauciu ir pati gine patenkinta kad pavyko jums 4u.gif

trbt kiekvienas ginius patenkintas buna kai pavyksta jo pacientei smile.gif
pas mane irgi buvo tik vienas FOLIS, bet ir butu kokie buve dvynukai biggrin.gif butu super biggrin.gif vyro pussesere po dirbtinio apvaisinimo pagimde trynukus smile.gif ir tokie laimingi abu su vyru smile.gif
Atsakyti
[quote=sheila102,2012 03 17, 16:06]
oho kokia pas tave situacija blink.gif gal gali priminti pas ka tu stimuliavaisi? o gydytojas nesake kiek yra tikimybes kad apsivaisins visi 4 , o gal tik mazas procentas tad gal ir verta daryti IUI, na 4 tikrai daugoka, as net nezinau ka daryciau blush2.gif sunku jums apsispresti...kad ir ka nusprestumet manu tas sprendimas bus pats geriausias mirksiukas.gif
[/quo

As beveik 90 proc neabejoju daryti IUI, gyditoja sake kad tas IUI tik 10 proc padidina tikimybe pastot daugiau nei naturaliai ,na literaturoje raso 15 proc. nelabai yra is ko rinktis ana cikla buvo irgi du foliai uzsivede bet per mazi iki ovuliacijos, ko pasekoje vistiek ovuliavo po kurio laiko ir cista atsirado. tai tikriausiai man vistiek visalaik augs daugiau nei vienas g.gif doh.gif
Papildyta:
As pas Drulyte
Atsakyti
[quote=Sumi,2012 03 17, 15:24]
[/quo

As beveik 90 proc neabejoju daryti IUI, gyditoja sake kad tas IUI tik 10 proc padidina tikimybe pastot daugiau nei naturaliai ,na literaturoje raso 15 proc. nelabai yra is ko rinktis ana cikla buvo irgi du foliai uzsivede bet per mazi iki ovuliacijos, ko pasekoje vistiek ovuliavo po kurio laiko ir cista atsirado. tai tikriausiai man vistiek visalaik augs daugiau nei vienas g.gif doh.gif
Papildyta:
As pas Drulyte
[/quote]
na jei jau apsisprendei, tai td nesuk sau galvytes smile.gif lauk tos dienos, o po to geru rezultatu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sumi,2012 03 17, 16:24]
[/quo

Papildyta:
As pas Drulyte
[/quote]

istikro jei labai grazus visi foliai ir vienodi tai manau kad bent viena tikrai pasieks tikslas mirksiukas.gif kada IUI kada cia mums kumstukus suspaudus laikyti?
man baisiausia butu gal ne tai kaip uzauginti, bet kaip juos isnesioti kazkaip bijociau turbut to labaiausiai , bet kaip vaikams smagu butu visiems kartu augti wub.gif
Atsakyti
[quote=sheila102,2012 03 17, 16:27]
istikro jei labai grazus visi foliai ir vienodi tai manau kad bent viena tikrai pasieks tikslas mirksiukas.gif kada IUI kada cia mums kumstukus suspaudus laikyti?
man baisiausia butu gal ne tai kaip uzauginti, bet kaip juos isnesioti kazkaip bijociau turbut to labaiausiai , bet kaip vaikams smagu butu visiems kartu augti wub.gif
[/qu

Kolkas jie visi vienodo dydzio bet gal iki pirmad ar kitos sav sudominuos labiau vienas smile.gif o del isnesiojimo neisivaizduoju kaip smulkiai panelei reiktu isnesiot doh.gif smile.gif as del pacios proceduros susijaudinusi nei del rezultato nzn kodel blush2.gif gal kad viskas bus pusiau dirbtinai ...

pirmad einu pas giniu ir pasakys kada wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 17 kovo 2012 - 15:54
QUOTE(Sumi @ 2012 03 17, 16:53)
Kolkas jie visi vienodo dydzio bet gal iki pirmad ar kitos sav sudominuos labiau vienas smile.gif o del isnesiojimo neisivaizduoju kaip smulkiai panelei reiktu isnesiot  doh.gif  smile.gif as del pacios proceduros susijaudinusi nei del rezultato nzn kodel  blush2.gif  gal kad viskas bus pusiau dirbtinai ...

nenusiteik taip kad dirbtina , juk foliai tavo , sperma vyro, tik jai bus didele pagalba . mirksiukas.gif kai pasidarysit IUI gryze pasimegaukit vienas kitu (nors nezinau ar galima g.gif ) ir taip atrodys naturaliau 4u.gif
Atsakyti