Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

Sumi> ir Sorpe, ir Jolsanoje daro HCG ir jei kraujuka priduodi iki 11 val, tai atsakyma visada gausi ta pacia diena.
Bet siaip Sorpe daug kartu esu pridavus ir po 13 val, bet vistiek atsakymas budavo ~18 val.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

niu kaip Pusniuke bigsmile.gif tikiuosi nesulaukei savo draugikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 10:36)
sveikos  4u.gif

niu kaip Pusniuke  bigsmile.gif tikiuosi nesulaukei savo draugikiu  mirksiukas.gif

Nemiegu nuo pat 6 val ryto. Vis galvoju, kad greičiau pasimatuot BT doh.gif
Rezultatas - BT laikosi tokia pat aukšta, 37.3. O NT darysiu tik rytoj. Oj, kiek daug laiko iki rytojaus... Bet jei ir ryt BT laikysis aukšta, tai lėksiu ir aš kraujo priduot.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 09:36)
sveikos  4u.gif

niu kaip Pusniuke  bigsmile.gif tikiuosi nesulaukei savo draugikiu  mirksiukas.gif

Labas rytas, meginos!
Niekad sekmadienį nesėsdavau prie kompo, o po vakarykščių gerų žinių taip traukė, kad viską metus atskubėjau čia blush2.gif
Tikrai, kaip Pusniukei sekasi?
Aš nuo ankstyvo ryto nebesumerkiau akių, daug galvojau ir apsisprendžiau-šią savaitę užsirašysiu pas ginę, pasidarysiu onkocitologinį ir paprastą tepinėlius, (senai nedariau) ir susitarsiu dėl LP datos. Skaičiau, kad po tos operacijos kiaušidės "užsiveda" darbui lotuliukas.gif Jei pas mane dirba tik viena kiaušidė (kaip įtaria ginė), tai turėtų padėti mirksiukas.gif Be to, sužinosiu ir realią gimdos situaciją, kokia ji bebūtų, reikės priimti tiesą ir toliau kovoti mirksiukas.gif Maniškis dar abejojo, sako, juk akupunktūristė liepė palaukti 2-6 mėn.,bet aš kategoriškai nusiteikusi-nebenoriu laukti, reikia veikti, kaip Orchiduke sakė kažkada,mums jau nebe 20, o virš 30 lotuliukas.gif Net IUI galimybę apsvarsčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 10:54)
Rezultatas - BT laikosi tokia pat aukšta, 37.3. O NT darysiu tik rytoj. Oj, kiek daug laiko iki rytojaus... Bet jei ir ryt BT laikysis aukšta, tai lėksiu ir aš kraujo priduot.

oi kaip faina kad BT laikosi kiek dienu jau veluoja primink blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 09:54)

Tą pačią minutę parašėm mirksiukas.gif Kaip faina-tikiu, Pusniuke, kad ir tau pavyks, kaip Ramunei thumbup.gif Būtų nerealu, koks džiaugsmas šioje temutėje-PAGALIAU ir mūsų fronte geros naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 18, 10:54)
Labas rytas, meginos!
Niekad sekmadienį nesėsdavau prie kompo, o po vakarykščių gerų žinių taip traukė, kad viską metus atskubėjau čia blush2.gif
Aš nuo ankstyvo ryto nebesumerkiau akių, daug galvojau ir apsisprendžiau-šią savaitę užsirašysiu pas ginę, pasidarysiu onkocitologinį ir paprastą tepinėlius, (senai nedariau) ir susitarsiu dėl LP datos. Skaičiau, kad po tos operacijos kiaušidės "užsiveda" darbui lotuliukas.gif Jei pas mane dirba tik viena kiaušidė (kaip įtaria ginė), tai turėtų padėti mirksiukas.gif Be to, sužinosiu ir realią gimdos situaciją, kokia ji bebūtų, reikės priimti tiesą ir toliau kovoti mirksiukas.gif Maniškis dar abejojo, sako, juk akupunktūristė liepė palaukti 2-6 mėn.,bet aš kategoriškai nusiteikusi-nebenoriu laukti, reikia veikti, kaip Orchiduke sakė kažkada,mums jau nebe 20, o virš 30 lotuliukas.gif Net IUI galimybę apsvarsčiau blush2.gif

nu ir saunu, kad apsisprendei , mes tave palaikysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Jautruole> nu tu malacius thumbup.gif O tai visada pateisinai savo nicka forume, vis liudna, vis jautriai sureagavus i viska lotuliukas.gif
Teisingai, pasidaryk Laparoskopija ir turbut tau pasiulys irgi iskart ir histeroskopija, tai suzinosi absoliuciai viska. Kai nieko neras, lengviau atsikvepsi ir zinosi, jog cia tik laiko klausimas KADA ateis tas mazuliukas.
Mes irgi perkalbejom su vyru IUI, jis visiskai nieko pries, tik ta IUI as darysiu cikle, kai turesiu maziausiai 2 foliukus, nes su 1 tikrai nerizikuosiu ir pinigu i bala nemetysiu.
4 vienodo dydzio foliai- man butu fantastika, nes kad visi 4 apsivaisins, labai mazyte tikimybe, o vat dvyniai- mano gyvenimo svajone wub.gif Ir manes visai nebaido situacija, kad buciau 4 vaiku mama wub.gif As pati vienturtis vaikas, tai apsaugok Viespatie nuo tokios vienatves suaugus..... Todel visada kartojau- kiek tik galesiu, kiek tik pajegsiu, bet noreciau maziausiai 3 vaiku. O kai salygos yra, galimybes yra turet ir dar didesne seima, labai noriu 4 vaikuciu wub.gif

Pusniuke> Laikom kumstukus toliau bigsmile.gif Tikrai sita pavasariska tema padarytum stebuklinga wub.gif

Gal tikrai mano maziukas apacioj temukes nesa visoms po virusiuka? Gal del to, kad jis realus, o ne internetine nuotrauka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 18, 11:05)
Gal tikrai mano maziukas apacioj temukes nesa visoms po virusiuka? Gal del to, kad jis realus, o ne internetine nuotrauka?  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 10:55)
oi kaip faina kad BT laikosi kiek dienu jau veluoja primink  blush2.gif

Man lygiai taip, kaip Ramunei, mmm turėjo prasidėti vakar. Šiandien jų dar tikrai nebus, nes, kaip ir minėjau, BT laikosi aukštai. Vadinasi, vėluoja antra diena smile.gif
Šiandien ir aš pirksiu tą stebuklingąjį puodelį smile.gif ir šiąnakt vėl beveik nemiegosiu, kad tik greičiau NT pagadint biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 18, 10:54)
Labas rytas, meginos!

Tikrai šaunu, kad apsisprendei dėl LP. Kiekvienas žingsnis mus vis priartina prie to mažojo - didžiojo stebuklo wub.gif
o vyrai visada galvoja kitaip smile.gif aš irgi turėjau padirbėti su savuoju, kol įtikinau dėl tyrimų, dėl IUI ir dėl bet kokių vaistų, kuriuos tik gėriau. Tokie jų prieštaravimai yra visiškai normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 11:14)
Man lygiai taip, kaip Ramunei, mmm turėjo prasidėti vakar. Šiandien jų dar tikrai nebus, nes, kaip ir minėjau, BT laikosi aukštai. Vadinasi, vėluoja antra diena smile.gif
Šiandien ir aš pirksiu tą stebuklingąjį puodelį  smile.gif ir šiąnakt vėl beveik nemiegosiu, kad tik greičiau NT pagadint biggrin.gif

jauciu tau jau rodytu ir su dienos slapimu nes sako kai mmm veluoja tada jau matosi ir su dienos blush2.gif isivaizduoju kaip patinerimauji , bet zinok mes kartu su tavimi . 4u.gif
bet kaip suprantu jus be vaistu ir naturaliai a ne? g.gif
Atsakyti
oi, laukiam, pusniuke bigsmile.gif

idomu, kaip Ramune jauciasi? rolleyes.gif

tikiuosi, kad ir mes visos likusios greitai galesim cia virusuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti