Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 10:48)
Tikrai taip, šis ciklas man natūralus, negėriau jokių stimuliuojančių. Namuose turiu paprastų NT, tai bandysiu pasidaryti vakare, kai grįšiu. O rytojaus rytui pataupysiu puodelį.
Ačiū visoms už palaikymą, Jūs nuostabios 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tai ir tau O turėjo būti kovo 1-3? Gali drąsiai darytis NT bet kuriuo metu, nes jau tikrai turi pagauti antrą juostelę 4u.gif

Ačiū, Sheila, kad teiraujiesi 4u.gif Aš nejaučiu nieko ypatingo. Nei krūtinės, nei pilvo apačios. Praėjusiom dienom buvo kelis kartus pamaudę kaip prieš mmm, bet dabar ramu.
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 18, 12:56)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tai ir tau O turėjo būti kovo 1-3? Gali drąsiai darytis NT bet kuriuo metu, nes jau tikrai turi pagauti antrą juostelę  4u.gif

Ačiū, Sheila, kad teiraujiesi  4u.gif Aš nejaučiu nieko ypatingo. Nei krūtinės, nei pilvo apačios. Praėjusiom dienom buvo kelis kartus pamaudę kaip prieš mmm, bet dabar ramu.

kaip sako geriausi pozymiai jokiu pozymiu nebuvimas 4u.gif kai lauki paskutines dienas pries mmm tai visada prisisvaigsti ieskai kazkokiu pozymiu atrodo turi buti taip ar taip, bet nera tada atrodo pati pradedi sau isikalbeti kad jauti tai ko nejauti...
tad tavo pavizdys kad galima ir nieko nejausti ir buti laaaabai nescia mirksiukas.gif

o kiek dabar tavo pilveliui jau dieneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 12:46)
g.gif sakai balandzio 5d  g.gif bet kad tau 03.15 buvo 15cd tai tavo ciklas ilgesnis nei 30d  blush2.gif na jei taip tai mes labai panasiu metu nelauksim mmm as apie balandzio 8 d jei mano ciklas butu toks pat kaip visada  blush2.gif
tu is Plunges , o as visada galvojau kad is Mazeikiu is kur as istraukiau  doh.gif  blush2.gif

jo beda su tais vazinejimais man pas S vaziuoti is siauliu, bet bent hcg daro vietoj siauliuose man cia pliusas  blush2.gif

Mano ciklas visada buvo 30 dienu, jei ne laparoskopija- as si cikla mmmm nelaukciau kovo 30 diena (vasaris tik 29 dienas turejo). Bet S sake, kad ciklas gali nusikelt +/- keletui dienu, todel balandzio 5 diena nesulaukus mmm liepe darytis HCG tyrima.

Jo, as is Plunges biggrin.gif Ir pas mus konkretus kaimas, jokiu tyrimu nedaro nei viena is 3 polikliniku, pasiskambinus i ligonines priemimo sk laboratorija, sakau ar darot HCG? Atsakymas "ko tu nori, ka cia sneki?" Sakau horionini kraujo tyrima ar atliekat???? Vel atsakymas "issipagiriok tada skambinek"...... Vat taip plunges priemimo sk dirba doh.gif lotuliukas.gif Todel ir vazinejam i KLP biski kas.
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 18, 11:56)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tai ir tau O turėjo būti kovo 1-3? Gali drąsiai darytis NT bet kuriuo metu, nes jau tikrai turi pagauti antrą juostelę  4u.gif

Ačiū, Sheila, kad teiraujiesi  4u.gif Aš nejaučiu nieko ypatingo. Nei krūtinės, nei pilvo apačios. Praėjusiom dienom buvo kelis kartus pamaudę kaip prieš mmm, bet dabar ramu.

Mano krutine tai vis dar jautresne ir pilva pamaudzia kaip pries mmm. Net keista, kad matau II ir nieko ypatingo nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 18, 12:24)

Tu tik nusiramink ir viskas bus gerai, kuo daugiau foliuku, tuo didesne tikimybe, kad bent vienas is ju susidraugaus su spermiuku. As pvz net nesidaryciau IUI jei tebutu uzauges 1 folis, maza tikimybe butu.

TAi va kai apsiskaitinejau tai dabar supratau kad ne minusas o pliusas tie keturi folikulai smile.gif Na aisku tikimybe del dvyniu irgi didesne bet realiai , gali ir nieko nebuti . tai va reik neuzsisvaigt apskritai doh.gif P.S pas mus seimoj pas abeju yra dvyniu biggrin.gif bet pagal visas teorijas tiketina kad mano vaikam bus dvynukai ne mum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 18, 13:04)
Mano krutine tai vis dar jautresne ir pilva pamaudzia kaip pries mmm. Net keista, kad matau II ir nieko ypatingo nejauciu.

Kaip tik norėjau klausti tavęs dėl krūtinės. Nes pas mane ji jautri. Ne taip, kaip prieš mmm, bet aš ją jaučiu ir tai mane gąsdina g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 12:01)
kaip sako geriausi pozymiai jokiu pozymiu nebuvimas  4u.gif kai lauki paskutines dienas pries mmm tai visada prisisvaigsti ieskai kazkokiu pozymiu atrodo turi buti taip ar taip, bet nera tada atrodo pati pradedi sau isikalbeti kad jauti tai ko nejauti...
tad tavo pavizdys kad galima ir nieko nejausti ir buti laaaabai nescia mirksiukas.gif

o kiek dabar tavo pilveliui jau dieneliu  wub.gif

Taip, su tais prisigalvojimais, tikras galvos skausmas doh.gif
Aš pasiskaičiavus pagal O datą, tai šiandien dar tik 4 sav ir 1 d ax.gif wub.gif

QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 12:21)
Kaip tik norėjau klausti tavęs dėl krūtinės. Nes pas mane ji jautri. Ne taip, kaip prieš mmm, bet aš ją jaučiu ir tai mane gąsdina g.gif

Man su pirmu nestuke.gif krūtinė buvo jautri visą nėštumą. Šį kartą gal ir yra vos vos ji juntama, bet tikrai ne taip kaip pirmą kartą buvo. schmoll.gif Bet jautri krūtinė, sako, labai normalu, nes labai padidėja kraujo kiekis moters organizme.

Aš irgi ryt einu hcg kartoti. Duok D išvysti gražius skaičiukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 12:21)

Man ne visa laika net ir pries mmm jautri budavo. Dabar irgi neypatingai, bet jauciu.
Atsakyti
ar gali nuo CLOSTO krutine tapti jautri.. ? nes siandien ziauriai krutine sujautrejusi..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 18, 12:42)
ar gali nuo CLOSTO krutine tapti jautri.. ? nes siandien ziauriai krutine sujautrejusi..

As niekada to nejauciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 18, 12:42)

As niekada to nejauciau g.gif
Atsakyti
Sveikinu Ramune smile.gif Labai smagu thumbup.gif
Atsakyti