As tai trecia diena tragiskai jauciuosi, sloga prasidejo, ir uzvakar temperatura kelesi iki 37,3 bet jau lyg ir geryn eina. Bet tai kokiu netinkamu laiku apsirgau
Jautruole> tu gal dar nebuvai sioje temoje, kai as rasiau, jog pernai spalio men pasiprasiau S laparoskopijos- tai tikrai pasijuoke is manes. Si karta as pasakiau jau grieztai, kad noriu ir jokiu stimuliaciju daugiau nebedarysiu, kol nesuzinosiu, kad tikrai viskas gerai. Ir ka- sako saunuole, kad apsisprendei, bus paciai ramiau, o ir mes maziau speliosim kodel nepavyksta.
As tai trecia diena tragiskai jauciuosi, sloga prasidejo, ir uzvakar temperatura kelesi iki 37,3 bet jau lyg ir geryn eina. Bet tai kokiu netinkamu laiku apsirgau
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 23, 11:22)
Jautruole> tu gal dar nebuvai sioje temoje, kai as rasiau, jog pernai spalio men pasiprasiau S laparoskopijos- tai tikrai pasijuoke is manes. Si karta as pasakiau jau grieztai, kad noriu ir jokiu stimuliaciju daugiau nebedarysiu, kol nesuzinosiu, kad tikrai viskas gerai. Ir ka- sako saunuole, kad apsisprendei, bus paciai ramiau, o ir mes maziau speliosim kodel nepavyksta.
Žiūrėsim, kaip čia bus man
[quote=gitana36,2012 03 23, 09:23]
Nu man ir itarimas kilo bet kai niekur kitur neradau Siauliuose teko pirkti iruz tokia kaina??
kita karta prasysiu jusu pagalbos su siuntimu 
Papildyta:
[quote=Jautruolė,2012 03 22, 17:28]
Sveikutė,
aš tos rūšies gėriau, pirmąkart užaugino tik vieną, o antrą ciklą- tris didelius folius, bet, deja, dėl gyd. nekompetencijos ciklas nuėjo šuniui ant uodegos
Atliekamų nebeturiu, o jei ieškai kur pirkti, aš gavau Norfos vaistinėj (jei esi iš Klaipėdos, tai Liepos PC, prie autobusų stoties). Sėkmės
Papildyta:
Jautruole o gal tau iseitu siuntima padaryti i Siaulius kazkaip, nes cia niekur nerandu ?????
[/quote]
Kada tau reikia ovitrelio
Nu man ir itarimas kilo bet kai niekur kitur neradau Siauliuose teko pirkti iruz tokia kaina??
Papildyta:
[quote=Jautruolė,2012 03 22, 17:28]
Sveikutė,
aš tos rūšies gėriau, pirmąkart užaugino tik vieną, o antrą ciklą- tris didelius folius, bet, deja, dėl gyd. nekompetencijos ciklas nuėjo šuniui ant uodegos
Papildyta:
Jautruole o gal tau iseitu siuntima padaryti i Siaulius kazkaip, nes cia niekur nerandu ?????
[/quote]
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 23, 11:32)
Žiūrėsim, kaip čia bus man
Mane drasko vidinės abejonės-daryti LP, nedaryti, o gal iškart IUI, o gal stimuliuoti dar kartelį ir pavyks
Žinau tik viena, kad neveikti negaliu, o laikas parodys...
Jei dvejoji, tai gali dar pabandyti stimuliuoti + IUI. Mano tokios dvejones privede prie II
na merginos as jau po gydytojo
keliauju darytis prg ir hcg tyrimo
kol kas gimdoj nestumo nesimato, bet pagal gimdos gleivines stori itaria nestuma
tai va dbr liko klausimas ar tikrai.
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 12:49)
kol kas gimdoj nestumo nesimato, bet pagal gimdos gleivines stori itaria nestuma
Ir tu tai taip ramiai sakai
Taigi sakyk MERGOS, LAIKYKIT KUMSCIUS
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 23, 12:34)
Ovitrelle turiu reikia Letrazole sanoswin
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 11:49)
YEEEE
P.S.Merginos, kokie geri pokyčiai šioje temutėje
Liks liks
Bet faktas, kad ir i kita nauja temuke reiks kelti TIKRA virusiuka, labai jau sekmingi namuciai gaunas
Nesivystanciu nestumu temoje irgi jau vaiduokliukus mato, o pirma karta ten kuriau namucius, nes pavadavau kita meragite ir idejau savo klecko fotkes
Bet faktas, kad ir i kita nauja temuke reiks kelti TIKRA virusiuka, labai jau sekmingi namuciai gaunas
Nesivystanciu nestumu temoje irgi jau vaiduokliukus mato, o pirma karta ten kuriau namucius, nes pavadavau kita meragite ir idejau savo klecko fotkes
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 23, 12:13)
Liks liks
Orchiduke, tu tikras sėkmės pranašas
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 23, 11:54)
na as kolkas rami:) reikia tyrimu atsakymu sulaukti ir td matysim kaip kas
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 11:49)
kaip nerealu!
tyliai sveikiname ir laikome kumstukus, kad tik viskas ok butu
p.s. o kodel reikia ir PRG ir HCG daryti?