Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 23, 13:18)
kaip nerealu!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
tyliai sveikiname ir laikome kumstukus, kad tik viskas ok butu  thumbup.gif
p.s. o kodel reikia ir PRG ir HCG daryti?

ziures iki kiek prg pakele dufastonas, o hcg todel, kad gimdoj nesimato dar nestumo, o NT vaiduokliukas, dar nera lb ryskus, todel paskyre ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 13:45)
ziures iki kiek prg pakele dufastonas, o hcg todel, kad gimdoj nesimato dar nestumo, o NT vaiduokliukas, dar nera lb ryskus, todel paskyre ji smile.gif

aisku 4u.gif nesuprantu, kodel man duphastono neliepe gerti.. juk mano PRG irgi zemas.. buvo..

o kada tau dupha paskyre? kiek dienu po O..

ir dar klausimas.. ka tik pasimatavau temperatura.. rodo 37,1 .. ar cia del ovuliacijos gali buti?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 13:49)
na merginos as jau po gydytojo smile.gif keliauju darytis prg ir hcg tyrimo smile.gif kol kas gimdoj nestumo nesimato, bet pagal gimdos gleivines stori itaria nestuma smile.gif tai va dbr liko klausimas ar tikrai.

saunu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 23, 13:56)
aisku  4u.gif  nesuprantu, kodel man duphastono neliepe gerti.. juk mano PRG irgi zemas.. buvo..

o kada tau dupha paskyre? kiek dienu po O..
ir dar klausimas.. ka tik pasimatavau temperatura.. rodo 37,1 .. ar cia del ovuliacijos gali buti?

man dufastona paskyre po ovitrelio kai buvo trys dienos praeja. nezn kodel tau jo nepaskyre... na as nelb susigaudau apie BT, bet zinau, kad ji gali pakilti po ovuliacijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 14:02)
man dufastona paskyre po ovitrelio kai buvo trys dienos praeja. nezn kodel tau jo nepaskyre... na as nelb susigaudau apie BT, bet zinau, kad ji gali pakilti po ovuliacijos. smile.gif

vat ir keista, kad taip skirtingai.. nors pas abi mus PRG zemas labai..
na, bet Klimas geriau zino ka daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 23, 14:05)
vat ir keista, kad taip skirtingai.. nors pas abi mus PRG zemas labai..
na, bet Klimas geriau zino ka daro  blush2.gif

na gal dar skirs tau ji. kiek laiko bus praeja kai eisi pas ji?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 14:43)
na gal dar skirs tau ji. kiek laiko bus praeja kai eisi pas ji?

gal.. eisiu balandzio 2 d. vakar (kovo 22 d.) susileidau Ovitreli.. tai bus 11 dienu praeje.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 23, 14:49)
gal.. eisiu balandzio 2 d. vakar (kovo 22 d.) susileidau Ovitreli.. tai bus 11 dienu praeje.. doh.gif

hnu turiu jau prg tyrima 5.7 zemas, tdl gersiu vistiek dufa, o hcg dar nera... gal bus jau puse keturiu, tai paimsiu nuvarius.
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 15:09)
hnu turiu jau prg tyrima 5.7 zemas, tdl gersiu vistiek dufa,  o hcg dar nera... gal bus jau puse keturiu, tai paimsiu nuvarius.

hmzz tikrai zemas.. kazin kodel taip.. g.gif
lauksime HCG..
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 22, 13:36)
As tuo metu nelauksiu  ax.gif
Mano mmm turetu buti balandzio 1-5 dienomis.
Tikiuosi man laparoskopija neisderino ciklo, nors ovuliacija vyko laiku, tai gal ir tas laikas nepasikeis  smile.gif

as taip pat savuju nelaukiu (tuo pat metu) 4u.gif kartu nelaukti juk smagiau ax.gif
Atsakyti
Alinux> kaip sekėsi pas S.? Pranešk, neramu blush2.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau temute paskutiniu keliu dienu irasus ir tiek daug geru dalyku vyksta wub.gif nauji nestumai, naujos viltis ir svajones, pavasarines nuotaikos wub.gif

zinote sie metai tikrai - VAISINGUMO metai - kiek daug mano draugiu ir pazystamu yra nesciu thumbup.gif , kiek daug geru naujienu yra siam skyrelyje wub.gif Dieve mergytes as taip dziaugiuosi del visu 4u.gif - kazkoks fainas jausmas is vidaus ...ir viltis kad jau greitai, jau salia ir musu laime wub.gif

beje Ramune ar gali priminti kokios pas tave buvo nepastojimo problemos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitukas27: 23 kovo 2012 - 15:53