Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 23, 16:38)
Alinux> kaip sekėsi pas S.? Pranešk, neramu blush2.gif

einu 17 val, parasysiu veliau smile.gif
Atsakyti
nu mano atsakymai prg 5.7, o hcg 29.4.. tai nezn ar laukiuosi ar ne, nes man butu tik kokios 2 sav. ginius sake, kad nestumo nera, nes prg zemas... ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 17:09)
nu mano atsakymai prg 5.7, o hcg 29.4.. tai nezn ar laukiuosi ar ne, nes man butu tik kokios 2 sav. ginius sake, kad nestumo nera, nes prg zemas... ka jus manot?

hmz.. prg tikrai labai zemas.. verysad.gif as, kai pirma karta pastojau.. mano buvo apie 160 PRG.. buvo berods 5-6 savaites..

bet Tau jau turetu buti daugiau nei 2 savaites.. kiek pamenu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 23 kovo 2012 - 17:15
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 23, 17:13)
hmz.. prg tikrai labai zemas..  verysad.gif  as, kai pirma karta pastojau.. mano buvo apie 160 PRG.. buvo berods 5-6 savaites..
bet Tau jau turetu buti daugiau nei 2 savaites..  kiek pamenu.. g.gif

pagal mm 4sav. pagal ovuliacija dvi 2. na kartosiu dar pirmd tyrimus jei mmm nesulauksiu.
Atsakyti
Zemas progesteronas labai unsure.gif
Pagal toki HCG bent jau musu gydytoja S sako, kad nestumo nera, bet gali buti susiformaves geltonkunis. Cia jau reiks issamesniu tyrimu, kad neliktu po visko cista.
Jolsanoje, kur musu daug lankosi, nestuma fiksuoja nuo mmm dienos jei butu ne maziau 50. Tai irgi nestumas butu 2 sav nuo O, arba 4 sav nuo paskutiniu mmm pirmos dienos.

Tiesa, pas mane lapkricio menesi HCG buvo 48. Deja..... tai buvo geltonkunis, is jo paliko cista. Vadinasi, kabinosi leliukas, bet pas mane buvo per plona gimdos gleivine ir neturejo kur isitvirtinti, bet vilties suteike tai, kad kabinosi bent jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 23 kovo 2012 - 17:22
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 17:17)
pagal mm 4sav. pagal ovuliacija dvi 2. na kartosiu dar pirmd tyrimus jei mmm nesulauksiu.

tikekimes PRG tyrima netiksliai padare.. kazin yra tokia galimybe..
uoj bet isivaizduoju kiek nzn ir laukimo dabar Tau doh.gif
Papildyta:
bet musu (mano) atveju nuo MMM negalima skaiciuoti nestumo pradzios.. mano MMM paskutines buvo 2012 02 20.. Ovitreli leidausi po menesio 2012 03 22..

ir per pirmaji nestuma buvo sunku nustatyti kiek mazylei laiko buvo.. vadovavosi vien ismatavimais..
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 23, 17:21)
Zemas progesteronas labai  unsure.gif
Pagal toki HCG bent jau musu gydytoja S sako, kad nestumo nera, bet gali buti susiformaves geltonkunis. Cia jau reiks issamesniu tyrimu, kad neliktnu po visko cista.
Jolsanoje, kur musu daug lankosi, nestuma fiksuoja nuo mmm dienos jei butu ne maziau 50. Tai irgi nestumas butu 2 sav nuo O, arba 4 sav nuo paskutiniu mmm pirmos dienos.

Tiesa, pas mane lapkricio menesi HCG buvo 48. Deja..... tai buvo geltonkunis, is jo paliko cista. Vadinasi, kabinosi leliukas, bet pas mane buvo per plona gimdos gleivine ir neturejo kur isitvirtinti, bet vilties suteike tai, kad kabinosi bent jau  doh.gif

na mano gleivine sake lb stora, linksta i nestuma, bet jis dbr sake hcg pas mane toks po ovitrelio, bet juk dariau td po ovitrelio buvo tik 2, na zodziu zesiu koka situacija bus rpirmd.
Atsakyti
pas tave zemas prg, bet super gleivine, o pas mane prie 48 HCG progesteronas buvo superinis, kaip nestumo metu, bet gimdos gleivine tik 9 mm. Mes juk visos skirtingos smile.gif
Bet kokiu atveju linkiu LAAAAAAAAABAAAAAAIIII stipraus mazylio, kad tik viskas butu gerai. O siaip, duphastonas ir yra progesteronas, neliepe jo gert?
Atsakyti
Kaip jum istorija Garliavoj? Aš tikraja to zodzio prasme ŠOKIRUOTA blink.gif
Sveiku protu nesuvokiama tai, kas vyksta ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 23, 19:00)
Kaip jum istorija Garliavoj? Aš tikraja to zodzio prasme ŠOKIRUOTA  blink.gif
Sveiku protu nesuvokiama tai, kas vyksta ten  doh.gif

man irgi - tai nesuvokiama verysad.gif baisu kaip kankinamas vaikas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 23, 18:08)
pas tave zemas prg, bet super gleivine, o pas mane prie 48 HCG progesteronas buvo superinis, kaip nestumo metu, bet gimdos gleivine tik 9 mm. Mes juk visos skirtingos  smile.gif
Bet kokiu atveju linkiu LAAAAAAAAABAAAAAAIIII stipraus mazylio, kad tik viskas butu gerai. O siaip, duphastonas ir yra progesteronas, neliepe jo gert?

orchideja as ji geriu po tris tabl i diena, pas mane apskritai visada buvo prg 0,3 - 0,6f, tai man jau 5,7 atrodo oho, na tikiuosi, kad mazylis stiprus ir issilaikys, kol mmm nera tol vilties yra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 23, 20:20)
orchideja as ji geriu po tris tabl i diena, pas mane apskritai visada buvo prg 0,3 - 0,6f, tai man jau 5,7 atrodo oho, na tikiuosi, kad mazylis stiprus ir issilaikys, kol mmm nera tol vilties yra... smile.gif

Labai labai labai to linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti