Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

nu va mano svogunai jau 2 prasikale, isnesiau pas mociute ant palages ir gyvybes zenklai atsirado. Panasu ten labiau jiems patiko. Siltom dienom jauciu ant palanges silciau nei salia radiatoriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 19, 12:12)
g.gif man atrodo , dar anksti sėti bazilikus g.gif

nezinau. nepamenu kada pernai sejau g.gif bet buvo kaip tik...
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 19, 12:27)
Man kiekvienais metais taip..itariu, kad nuo dregmes g.gif
Tikrai ne anksti smile.gif

man pernai irgi taip buvo. dalis liko. bet mazokai. siemet irgi tas pats. unsure.gif tik dar maziau liko- kiba reiks atsejinet g.gif gal jiems durpes netinka, gal per sunki zeme. mastau, kad gal reikejo su smeliu pamaisyt. ale kaip tik svajojau siemet baziliku prisiauginti, nes pernai mazai pasidziovinau- labai greit suejo...
Atsakyti
Dabar pasiziurejau-mano mairunas 2 rusiu, estragonas ir sliauziantis ciobrelis sugule verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 19 kovo 2012 - 13:07
ar kas yra augines cukinija Black Beauty g.gif raso kad kompaktiskas krumas , planuoju vazone auginti rolleyes.gif
ar jiems reikes kokios ypatingos zemes kad maisto vazone uztektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 19, 16:05)
ar kas yra augines cukinija Black Beauty  g.gif  raso kad kompaktiskas krumas , planuoju vazone auginti  rolleyes.gif
ar jiems reikes kokios ypatingos zemes kad maisto vazone uztektu  g.gif

Vazone g.gif Kazi ar augs... gal kokia vazonine nusipirk... arba kodel nepabandzius? unsure.gif
Krumas tai kompaktiskas, bet neisivaizduoju jo vazone schmoll.gif
Atsakyti
Na kompaktiškas, tai nereiškia vazoninis ax.gif , kam taip augaliuką kankint...
Atsakyti
4u.gif aš kaip tik turiu foto-pernai augo pievoje Black beuty...kompaktiškas , bet ne toks jau ir mažas...vazone nelabai jos įsivaizduoju...
user posted image

čia vasaros pradžia , [paskui buvo kiek didesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 kovo 2012 - 16:11
QUOTE(diuni @ 2012 03 19, 16:10)
4u.gif aš kaip tik turiu foto-pernai augo pievoje Black beuty...kompaktiškas , bet ne toks jau ir mažas...vazone nelabai jos įsivaizduoju...

Pirmi metai pievoje auginai? Kaip paruosei duobe?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 19, 17:11)
Pirmi metai pievoje auginai? Kaip paruosei duobe?

4u.gif dėjau durpių , o paskui laisčiau skiestu traugintu mėšlu kažkiek...ir mulčiavau visą laiką...nuotraukoje nelabai matosi , nes labai greit ji tą mulčą suvalgydavo , tai storiau ten po lapais tik dėta... biggrin.gif šiemet visas sodinsiu jas pievoj , nes lysvėse labai daug joms vietos reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 19, 16:14)
4u.gif dėjau durpių , o paskui laisčiau skiestu traugintu mėšlu kažkiek...ir mulčiavau visą laiką...nuotraukoje nelabai matosi , nes labai greit ji tą mulčą suvalgydavo , tai storiau ten po lapais tik dėta... biggrin.gif šiemet visas sodinsiu jas pievoj , nes lysvėse labai daug joms vietos reik rolleyes.gif

va va, nespėjau parašyt. Jei nebūtų tokių priemonių imtasi, krūmas žymiai mažesnis būtų buvęs wink.gif
Atsakyti
As vat ir mastau, ar tik mulciavus uzaugs normaliai... vietos truksta, tai noriu cukinijas i pieva iskraustyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 19, 17:15)
va va, nespėjau parašyt. Jei nebūtų tokių priemonių imtasi, krūmas žymiai mažesnis būtų buvęs wink.gif

drinks_cheers.gif tai jo...bet ir vaisių būtų nedaug...o nuo to vieno buvo visą vasarą...po 2 po 3 vis užmegzdavo naujas , kai ankstesnes nuskindavau...
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 19, 17:18)
As vat ir mastau, ar tik mulciavus uzaugs normaliai... vietos truksta, tai noriu cukinijas i pieva iskraustyti blush2.gif

be cukinijų dar bus pievoje patisonai ir visi moliūgai...arbūzus gal visgi ežioj sodinsiu g.gif kažkaip man patinka pievoj...tik tas mulčiavimas doh.gif alia nieko nepadarysi-reikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 kovo 2012 - 16:20