Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

sveikutės, noriu paklausti kai išnešat porus ar kopūstus kur vėsiau į verandą ar balkoną stiklintą - juos reikia pridengti kuo??? ar gali ir taip būti ?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 26, 22:00)
gal palauk kol sustipres saknytes ir praretink siek tiek  g.gif

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 26, 22:03)
Nu kokie gražučiai, kaip ančiukai kokie išsižioję thumbup.gif Retint.

QUOTE(diasaja @ 2012 03 26, 22:58)
kokie gražučiai bigsmile.gif aš dar nepikiuočiau.

4u.gif g.gif jaučiu pusę išpikiuosiu,nes pradėjo vysti vieni tarp kitų g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Skaičiau, kad paprikas sėjat į tualetinio popieriaus tūteles. O sakykit, jei aš į jas pomidorus pikiuočiau, užtektų ten jiems vietos?
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 03 27, 08:48)
Sveiki  4u.gif Skaičiau, kad paprikas sėjat į tualetinio popieriaus tūteles. O sakykit, jei aš į jas pomidorus pikiuočiau, užtektų ten jiems vietos?

manau, kad neužtektų. Nebent vėliau darkart persodintumėt.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 03 26, 19:52)
Ermitaze turbut nuolaidos 25% jau nebera  g.gif

siandien ir rytoj vel yra 25% wink.gif 4u.gif
http://www.ermitazas...ijos.php?pg=123
Atsakyti
Vakar kad prisipikiavau ir prisisėjau, tiesa ne viską ko norėjau, nes žemių pritrūkau, bet gal ir gerai, nes jau dabar nebeaišku kur viską sodinsiu kai paags blink.gif panašu jog teks eit į turgų ne tik su artišokų daigais, bet ir su levandomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 27 kovo 2012 - 10:40
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 11:40)
Vakar kad prisipikiavau ir prisisėjau, tiesa ne viską ko norėjau, nes žemių pritrūkau, bet gal ir gerai, nes jau dabar nebeaišku kur viską sodinsiu kai paags  blink.gif  panašu jog teks eit į turgų ne tik su artišokų daigais, bet ir su levandomis  lotuliukas.gif

Man reikes levandu, taip ir nenusipirkau seklu. Jei tingesit i turgu eiti-atvaziuociau is namu pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ela...: 27 kovo 2012 - 10:52
Merginos,ar turit kas patirties su smailiagūžių kopūstų auginimu? Ar yra kokios ypatingos gudrybės jiems auginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 27, 10:48)
Merginos,ar turit kas patirties su smailiagūžių kopūstų auginimu?  Ar yra kokios ypatingos gudrybės jiems auginti?  g.gif

turit omenyje panašius į tokius?
http://www.e-seklos....tai_filderkraut

Jokių gudrybių, auginau kaip paprastus kopūstus.
Atsakyti
QUOTE(Ela... @ 2012 03 27, 10:47)
Levandas tik vakar sejot ar jau pikiavot?
Man reikes, taip ir nenusipirkau seklu. Jei tingesit i turgu eiti-atvaziuociau is namu pasiimti  biggrin.gif

Pikiavau rolleyes.gif Bet šiaip pagal jų augimą mastau, jog galėjau ir vėliau sėti, nes iki sodinimo į lauką ištyst gali ir dabar vietą užima doh.gif
Ok, gal netyčia dar įkalbėsiu vyrą, kad visą sodą suartume ir darytume daržą arba levandyną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 27, 11:51)
turit omenyje panašius į tokius?
http://www.e-seklos....tai_filderkraut

Jokių gudrybių, auginau kaip paprastus kopūstus.

Taip,tokius turiu omenyje.Skanūs? g.gif Užsikepiau išbandyti,paragauti. smile.gif O kuriam derliui sėji? Kiek skaičiau tai galima ir ankstyvam,ir vėlyvam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 27 kovo 2012 - 11:02
QUOTE(@asta @ 2012 03 27, 12:02)
Taip,tokius turiu omenyje.Skanūs?  g.gif  Užsikepiau išbandyti,paragauti. smile.gif  O kuriam derliui sėji? Kiek skaičiau tai galima ir ankstyvam,ir vėlyvam...

Aš sėjau ankstyvam 4u.gif Normalūs kopūstai, tokio skonio, kaip visi ankstyvieji g.gif Gal man apvalūs RESISTOR skanesni, bet dėl skonio nesiginčijama rolleyes.gif
Dar turėjau iš pernai sėklyčių, pasėjau kartu su ankstyvaisiais šiltnamyje - jau sudygę po agroplėvele 4u.gif
Vėlyvam derliui gal neverta sėti - jie nesilaiko ilgai, mėgsta trūkinėti, jei palyja gausiai 4u.gif
Atsakyti