Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

Norėjau paklausti ar jau kas išnešėte kokių nors augalėlių daigiukus į nešildomus šiltnamius ir paliekate juos nakčiai? Gal tundriškas klausimas, bet labai jau įdomu blush2.gif Dar kol kas sutalpinu ant palangių, bet kai išdygs paskutinė pomidorų partija tai manau bus nekas ir reikės tremt kažką į šiltnamį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 27 kovo 2012 - 11:11
Namuose kopustus seti dar turbut anksti, siltnamio neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 27, 12:07)
Aš sėjau ankstyvam  4u.gif Normalūs kopūstai, tokio skonio, kaip visi ankstyvieji  g.gif  Gal man apvalūs RESISTOR skanesni, bet dėl skonio nesiginčijama  rolleyes.gif
Dar turėjau iš pernai sėklyčių, pasėjau kartu su ankstyvaisiais šiltnamyje - jau sudygę po agroplėvele  4u.gif
Vėlyvam derliui gal neverta sėti - jie nesilaiko ilgai, mėgsta trūkinėti, jei palyja gausiai  4u.gif

Ačiū už konsultaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 12:11)
Norėjau paklausti ar jau kas išnešėte kokių nors augalėlių daigiukus į nešildomus šiltnamius ir paliekate juos nakčiai? Gal tundriškas klausimas, bet labai jau įdomu blush2.gif  Dar kol kas sutalpinu ant palangių, bet kai išdygs paskutinė pomidorų partija tai manau bus nekas ir reikės tremt kažką į šiltnamį  doh.gif

Anyžnius loftanus, valerijonus išnešiau į šiltnamį - sėkmingai ten gyvena po agroplėvele dviguba (gal ir nieko nenutiktų po vienguba, bet atsarga gėdos nedaro, o kas vakarą lakstyt apie juos tingiu blush2.gif ) Ledines salotas jau susodinau į šiltnamį jau prieš gerą savaitę - sėkmingai gyvena.
Pomidorus ir svogūnus nešioju doh.gif , agurkus, paprikas irgi reiktų nešioti, bet aš jų neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 27, 11:24)

Ačiū, daugmaž orentuosiuos ką galiu nešt 4u.gif mano anyžiniai lofantai dar tik pasėti tai vadinas kai išdygs galės keliaut į šiltnamį ax.gif
Papildyta:
O kažin levandėlės po pikiavimo kai prigis irgi tikriausiai bus galima išnešt į šiltnamį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 27 kovo 2012 - 12:01
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 13:02)
O kažin levandėlės po pikiavimo kai prigis irgi tikriausiai bus galima išnešt į šiltnamį?  g.gif

Manau, kad drąsiai - aš jas pernai šiltnamyje ir daiginau 4u.gif Tik agroplėvelę reikia visiems užmesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 27, 09:19)
manau, kad neužtektų. Nebent vėliau darkart persodintumėt.

Ačiū. O paprikoms užteks? Nereiks dar kartą persodinti?

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 11:11)
Norėjau paklausti ar jau kas išnešėte kokių nors augalėlių daigiukus į nešildomus šiltnamius ir paliekate juos nakčiai?

Aš išnešus į nešildomą verandą svogūnus, porus, pastarnokus, taip pat ten dygsta juodosios japoninės, kalninės pušys, lausono puskiparisis, o dygiosios eglės ir tujos dar nesirodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 03 27, 08:43)
sveikutės, noriu paklausti kai išnešat porus ar kopūstus kur vėsiau į verandą ar balkoną stiklintą - juos reikia pridengti kuo??? ar gali ir taip būti ?

Aš nedengiu.

QUOTE(šarūnė @ 2012 03 27, 13:15)
Ačiū. O paprikoms užteks? Nereiks dar kartą persodinti?
Aš išnešus į nešildomą verandą svogūnus, porus, pastarnokus, taip pat ten dygsta juodosios japoninės, kalninės pušys, lausono puskiparisis, o dygiosios eglės ir tujos dar nesirodo  ax.gif

Ar greit pušys sudygo? TUriu kalninių pušų sėklų, bet bijau sėt, nes jau taip nemyliu ilgai tupinčių doh.gif
Atsakyti
As stiklintame balkone nei poru, nei svogunu nedengiu... Siandien buvo tik 7 laipsniai silumos.. atrodo nieko ax.gif As ir didesne dali prieskoniu ten laikau..
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 27, 13:11)
Ar greit pušys sudygo? TUriu kalninių pušų sėklų, bet bijau sėt, nes jau taip nemyliu ilgai tupinčių  doh.gif

Pasėjau kovo 2, pirma japoninė išdygo kovo 16, dabar yra 3, o kalninė išdygo kovo 23 viena dar tik.
Atsakyti
Siandien ir ryt ERMITAZE 25 % nuolaida + 20 % aciu korteles.
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 03 27, 15:03)
Pasėjau kovo 2, pirma japoninė išdygo kovo 16, dabar yra 3, o kalninė išdygo kovo 23 viena dar tik.

O kur jūs ruošiatės paskui laikyti?Vasarą,kitą žiemą?Man prieš kelis metus sudygo kalninės pušys,eglutės,išpikavau įvazonus,auginau per vasarą balkone ir per vasarą kelios numirė,likusios žiemą.Manau per sausas oras buvo namie . g.gif
Atsakyti