Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

Man tai nedygsta pušys unsure.gif Kažką būsiu susimovus, aišku dar lauksiu, jei po mėnesio dar nieko nebus tada teks atsisveikint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 27, 15:38)
O kur jūs ruošiatės paskui laikyti?Vasarą,kitą žiemą?Man prieš kelis metus sudygo kalninės pušys,eglutės,išpikavau įvazonus,auginau per vasarą balkone  ir per vasarą kelios numirė,likusios žiemą.Manau per sausas oras buvo namie . g.gif

Gal reikėjo per vasarą laikyti lauke? O žiemai gal kokiam šiltnamyje?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 03 27, 12:15)
O paprikoms užteks? Nereiks dar kartą persodinti?

neužteks ir paprikoms.
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 11:11)
Norėjau paklausti ar jau kas išnešėte kokių nors augalėlių daigiukus į nešildomus šiltnamius ir paliekate juos nakčiai?

salotos, porai, melisų ir piliarožių daigeliai gyvena šiltnamyje. Ir svogūnus pasėjau šį sekmadienį, taip pat šiltnamyje palikau. Viskas po keliais sluoksniais agroplėvelės.
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2012 03 27, 11:02)
Taip,tokius turiu omenyje.Skanūs?  g.gif  Užsikepiau išbandyti,paragauti. smile.gif  O kuriam derliui sėji? Kiek skaičiau tai galima ir ankstyvam,ir vėlyvam...

sėjau ankstyvam. Man skoniu irgi neypatingai patiko ax.gif Kažkurie BS apvalieji skanesni buvo.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 15:48)
Man tai nedygsta pušys  unsure.gif Kažką būsiu susimovus, aišku dar lauksiu, jei po mėnesio dar nieko nebus tada teks atsisveikint  doh.gif

biggrin.gif o tai bent...darže pušis sodinsi...
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 03 27, 09:48)
Sveiki  4u.gif Skaičiau, kad paprikas sėjat į tualetinio popieriaus tūteles. O sakykit, jei aš į jas pomidorus pikiuočiau, užtektų ten jiems vietos?

Aš vienais metais buvau paprikas išpikiavus į tas tūteles,tai jos ten labai vargo,atsiliko augimu nuo kitų,tas popierius sutraukia drėgmę,tai persodinau į indelius.Tas pats buvo kai daiginau pomidorus popieriniuose kiaušinių dėkluose-labai ištraukia drėgmę,o tuose sintetinuoise daiginu-man patinka.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 03 27, 12:11)
Namuose kopustus seti dar turbut anksti, siltnamio neturiu g.gif

lauke pasėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 27, 16:49)
biggrin.gif o tai bent...darže pušis sodinsi...

Nea kur nors prie daržo biggrin.gif
Atsakyti
gal jau susirašėt kur ką sodinsites ax.gif
aš delioju delioju,o ant galo gausis kas kur pabirs biggrin.gif
susibraižiau tai labai gražiai,tik Mb pasikraipė pažiūrėjęs hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 kovo 2012 - 19:29
savaitgaliui dar sniego žada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardene @ 2012 03 26, 21:57)
Geriau rudeni,betgalima irpavasari,jei turi tų sėklyčiu gerai išsilaikiusiu per žiema.Anksti tik reikia pasėti.

Neturiu seklyciu.Rudeni paseji,jie perziemoja,o kada iskast?Ir kada vel ta skiltele cesnako sodint dirvon?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 03 27, 21:32)
Neturiu seklyciu.Rudeni paseji,jie perziemoja,o kada iskast?Ir kada vel ta skiltele cesnako sodint dirvon?

Rudeni.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 27, 19:31)
savaitgaliui dar sniego žada doh.gif

Bet užtat rytoj turėtų būti graži ir šilta dienelė ax.gif Nešiu savo augintinius į šiltnamį dienelei pasilepinti biggrin.gif
Atsakyti