Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 13:28)
Ant mano salotų rašo, jog atsparios šalčiams, o daigeliai stypsta namie tai užtat gundausi nešt lotuliukas.gif Spėju eilinė reklama  doh.gif Jau kaip užknisa kai prirašo nebūtų dalykų ant tų sėklų  doh.gif
Papildyta:
Bet jaučiu reikės nešt jei taip styps, nes vistiek teks išmest jei perstyps doh.gif

Neščiau į šiltnamį ir apkločiau šiltai biggrin.gif

QUOTE(ilja @ 2012 03 16, 13:30)
Savaitgalį man šiltnamyje plėvelę pertrauks, tai reikės sėją pradėti. Tik dar svarstau ar ledines namuose sėt ar iš karto šiltnamyje apgyvendinti g.gif Reiks žiūrėt ką ant pokučio rašo

Aš iškarto šiltnamyje pasėjau. Kada laikas joms tiks - pačios išdygs. Pasisėjau ankstyvų paprastų Grand rapids, nestebuklas, bet labai ankstyvos, greit želia, o kol tas suvalgysim, tai jau ir gūžinės tiks valgymui.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 16, 15:33)
Neščiau į šiltnamį ir apkločiau šiltai  biggrin.gif
Aš iškarto šiltnamyje pasėjau. Kada laikas joms tiks - pačios išdygs. Pasisėjau ankstyvų paprastų Grand rapids, nestebuklas, bet labai ankstyvos, greit želia, o kol tas suvalgysim, tai jau ir gūžinės tiks valgymui.

ar neperauga ir nebuna karcios g.gif nes mastau kokias ir man seti
Atsakyti
gal ne i tema - ale akcija radau - gal kam praverrs...
http://kartu.lt/viln...mini-siltanamis
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 03 16, 15:56)
gal ne i tema - ale akcija radau - gal kam praverrs...
http://kartu.lt/viln...mini-siltanamis

Oi, neverta, neverta, aš už tokį 35 mokėjau, merginos sakė ir mažesne kaina matė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 14:01)
Va man irgi apie tuos špinatus iškilo klausimas  ax.gif O žemuoginiai ir indiniai špinatai tai skirtingi ar tie patys?  blush2.gif Nes pernai turėjau indinių špinatų šiltnamyje tai buvo šliaužiantys, kai šovė kokius 3 metrus, užgožė žemuoges ir pusę šiltnamio  blink.gif Lapai dideli buvo, o uogų tai jokių neužaugino  schmoll.gif

Indinius reik kaip vijoklius paleist vytis apie ka nors.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 16, 16:26)

pernai auginau - lapai runkelių skonio cool.gif šiemet sėklas išmečiau, nereikia man jų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 16 kovo 2012 - 16:34
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 16, 16:26)

Tai bandžiau juos ant kuolų išmokyt vytis, net rišt, bet jie griežtai atsisakė ir nusprendė, jog šliaužt jiems labiau priimtina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 16, 14:50)
Sveikos, merginos, gal kuri esat auginusi žemuoginius špinatus? Gal galit patirtim pasidalinti?  smile.gif  Ant pokelio rašo, kad sėti į dirvą, o internete informaciją randu, kad į indelius ir paskui išsodinti  g.gif

Auginau praeitais metais, bet nei uogos neskanios, nei lapai, nieko gero, uogos visai be skonio. Sėjau ant palangės ir po to pikiavau į daržą.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 11:56)
Vėl ateinu su naujienomis, mano citrinžolės ir artišokai dygsta  wub.gif Jei artišokų sudygs tiek kiek sėjau nežinau kur reikės dėti  mastau.gif
Papildyta:
Mano braškių iš 10 sėklų išdygo 3, bet nešaldytos, dar kitas pasisėjau 4 šaldytas sėklytes tai kol kas nei viena gyvybės ženklų nerodo  doh.gif Bet aš kantri, dar lauksiu  unsure.gif
Papildyta:
Mano ledinės salotos beveik visos išdygo, ar jas jau galima kišti šiltnamin?  ax.gif Ar dar palaukti? blush2.gif

Pas mane is braskiu 9 seklu sudygo 8 ir gana greitai, bet as jas laikiau tarp radiatoriu (pas mane toks apvalus radiatorius, kur gali ikisti i jo viduri, tai ant jo viskas puikiai dygsta, vieninteles niekaip nejuda baltos eziuoles...)....
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Tai suprantu salotas daiginates ant palanges ax.gif o ka dar? spinatus, ridikelius ar galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 03 16, 19:28)
Sveikos merginos  4u.gif
Tai suprantu salotas daiginates ant palanges  ax.gif  o ka dar? spinatus, ridikelius ar galima?  g.gif

Ledines salotas tai daiginuos, bet stypsta. Mano nuomone neverta su špinatais ir ridikėliais vargt, išstyps ax.gif nebent paeksperimentuot norisi, labai rankos niešti, nėra kas veikt ir daug laisvų palangių yra biggrin.gif
Aš tai daug ką daiginuos: paprikas, pomidorus, artišokus, prieskonines žoles, gėles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 16 kovo 2012 - 19:52
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 20:51)
Ledines salotas tai daiginuos, bet stypsta. Mano nuomone neverta su špinatais ir ridikėliais vargt, išstyps  ax.gif nebent paeksperimentuot norisi, labai rankos niešti, nėra kas veikt ir daug laisvų palangių yra  biggrin.gif
Aš tai daug ką daiginuos: paprikas, pomidorus, artišokus, prieskonines žoles, gėles ax.gif

O seklas kur perkat? tas eilines parduotuvese? g.gif Ir beje ar eitu ant palanges uzsiauginti svogunu laisku, bet tu is seklu? g.gif jau mes juos taip megstam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvaitee: 16 kovo 2012 - 19:55