Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

QUOTE(Angelux @ 2012 03 16, 19:07)
Auginau praeitais metais, bet nei uogos neskanios, nei lapai, nieko gero, uogos visai be skonio. Sėjau ant palangės ir po to pikiavau į daržą.

man tas pats- nei lapai skanus, uogos isvis netikusios. o kas blogiausia- kitamet taip jais uzsisejo visas darzas, kad ravejau ravejau, kaip kokias piktzoles blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 03 16, 16:11)
Oi, neverta, neverta, aš už tokį 35 mokėjau, merginos sakė ir mažesne kaina matė mirksiukas.gif

JYSKE Marijampolėje mačiau tokio stiliaus tik trikampį,kaina 24lt buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 03 16, 19:54)
O seklas kur perkat? tas eilines parduotuvese?  g.gif Ir beje ar eitu ant palanges uzsiauginti svogunu laisku, bet tu is seklu?  g.gif  jau mes juos taip megstam  bigsmile.gif

Aš tai ir eilinėse pardėse ir internetu, ir prisiplakiau prie užsakymo iš estų, na kaip išeina biggrin.gif
Dėl svogūnų nežinau, neauginu, nemėgstu ir nėra pas mane jiems vietos biggrin.gif Gal bus kas patars ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 16 kovo 2012 - 20:18
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 16, 14:50)
Sveikos, merginos, gal kuri esat auginusi žemuoginius špinatus? Gal galit patirtim pasidalinti? 

Auginsiu tik dėl grožio kur nors patvory mirksiukas.gif . Uogos doh.gif , nei žalias valgyt, nei ką daryt...bandžiau uogienę virt - vos neapsivėmiau
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 15:01)
Va man irgi apie tuos špinatus iškilo klausimas  ax.gif O žemuoginiai ir indiniai špinatai tai skirtingi ar tie patys?  blush2.gif Nes pernai turėjau indinių špinatų šiltnamyje tai buvo šliaužiantys, kai šovė kokius 3 metrus, užgožė žemuoges ir pusę šiltnamio  blink.gif Lapai dideli buvo, o uogų tai jokių neužaugino  schmoll.gif

Pas mane ant palangės indiniai špinatai auga.Tai ir žydi ir uogas juodas mezga.Bet manau uogos nevalgomos. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 16, 20:29)
Pas mane ant palangės indiniai špinatai auga.Tai ir žydi ir uogas juodas mezga.Bet manau uogos nevalgomos. g.gif  schmoll.gif

Kiek žinau valgomos bet neskanios ax.gif Jas gal tiktų nebent su kitom uogom pamaišyt dėl kiekio uogienes verdant g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 21:37)
Kiek žinau valgomos bet neskanios  ax.gif Jas gal tiktų nebent su kitom uogom  pamaišyt dėl kiekio uogienes verdant  g.gif

Kam kitas uogas gadint, jei prasimuš žolės-runkelių skonis ir kvapas. Nei jei jie labai maistingi ar vitaminingi, vistiek žudytis su tokia smarve nenooooriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 16, 20:46)
Kam kitas uogas gadint, jei prasimuš žolės-runkelių skonis ir kvapas. Nei jei jie labai maistingi ar vitaminingi, vistiek žudytis su tokia smarve nenooooriu  schmoll.gif

Gali būt jog permuš unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 16 kovo 2012 - 20:48
Ar niekas neauginat svogunu laisku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 03 16, 20:51)
Ar niekas neauginat svogunu laisku? g.gif

As siemet nusipirkau seklu, is kuriu tik laiskai auga ir nupjovus vel atauga. Auginsiu pirmus metus, tai negaliu nieko daugiau pasakyti smile.gif
Atsakyti
Taigi, kad pabandžiau ir daugiau tikrai neeksperimentuosiu. Kadangi pernai patvory auginau, tai tikiuosi (jei neiššalė) šiemet pačios sudygs, jei ne - papilsiu sėkliukių.
Atsakyti
Aš tai žemuoginius špinatus žadu prie kompostines pasėt, galės konkuruot su topinambais biggrin.gif ax.gif
Atsakyti