Aš irgi noriu pasidalinti savo patirtimi vartojant KT
Man prieš 6 metus išrašė gyditoja Diane sureguliuoti ciklui ir išnaikinti spuogams... Puse metų prasirgau mėnesinėmis, o gyditoja sakė, kad tai normalu ir, kad taip būna daugeliui. Tiesiog reikia pakentėti... Per metus laiko vartojimo priaugau 10kg ir dar tos visokios ginekologinės ligos... Dariau pusės metų pertrauką... Per tuos 1.5 metų dėl noro nieko nezinojau, nes berniuko dar neturėjau

Susiradus berniuką nusprendėm, kad apsauga nepamaišytų, o dar ir gyditoja rekomendavo, ir vėl pradėjau vartoti KT... Tada ir sužinojau apie potraukio susilpnėjimą, irzlumą, žiūrėjimą į jį, kaip į manjaką, bet galvojau, kad gal dar per jauna pradėti rimtus santykius... Pradraugavus du metus (man buvo 18m.) mes žadėjome tuoktis, pakalbėjus su mama nusprendžiau, kad nebus gyvenimo jei jis man atrodo kaip siaubūnas... Net neįtariau, kad tai galėjo būti nuo KT... Mečiau jį ir KT, bet organizmas pradėjo atsistatinėti tik po metų... Numečiau 15kg. susiradau kitą draugą ir supratau, kad esu normali, bet dėl elergijos prezervatyvams nusprendėm naudoti KT... Per pastaruosius kelis metus išbandžiau dau ir įvairių . Tame tarpe ir pleistrus ir žiedus... Poveikis vienas ir tas pats:dingo potraukis, atsirado irzlumas, uždegimai, galvos skausmai ir žvėriškas apetitas, celiulitas, nuo per greito sustorėjimo atsirado srijų... Galėčiau valgyti ištisas paras nesustodama... Gryžo kg. Jaučiuosi nelaiminga

Ginekologas dėl svorio patarė mažiau jaudintis ir nustoti valgyti, tegul jis pabandopasilaikyti dietos kai skrandyje drakoniukas apsigyvenęs...

Dar plius kažkoks uždegimas tęsiasi jau keturi mėnesiai ir negalime mylėtis... Tik prieš kelias dienas pagalvojau, kad tai nuo KT... Paskaičiau truputį internete ir kai supratau, kad ir kitoms tokie patys simptomai apsisprendžiau mesti visems laikams... Lauksiu rezultatų ir tikiuosi pagerės...
Dabar naudosimės naturaliais būdais dar ir užsisakėm prezervatyvų be latekso...
Išvados:
KT nauda (reguliarios mėnesinės ir dingę spuogeliai bei ramus gyvenimas be nieštumo) neatstos jos daromos žalos... Kokia aš buvai kvaila, kad juos naudojau
P.S. Džiaugiuosi, kad mano dabartinis draugas yra toks supratingas ir iškenčia visas mano krizes...