Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Gaila, kad žmogaus tokia natūra-pasimokyti tik iš savo klaidų unsure.gif Draskiau ir aš akis draugėms, kai rėkė ką tu darai,kam jas geri doh.gif Dabar stebiu draugę vieną geriančią Logest - per 3 mėn. kokie 8 kg, žaizdelė kaklelį peraugo į žaizdą, o susišnekėt nebegali niekas su ja-nei draugas, nei draugės. Amžiais pikta ir nervuota doh.gif Nieko jau aš jai nebesakau, nes užsispyrus kaip Garbane mūsų, tik mat tai jau blogai visai bet vistiek geria blink.gif
Atsakyti
As merginos nerasiau,metus KT esu nuo birzelio menesio,nu skirtumas,tai,oi,oi.Nenervuota kaip suo,visada tokia budavau anksciau,myletis visai nenorejau,tik pagalvojus,iskart tingejau,o dabar vyrui neduodu praejimo,kas man darosi blush2.gif Beje,jokiu spuogu,celiulitu,svorio kolkas neatsirado 4u.gif
Atsakyti
Po savaitės nutraukiu ir aš KT gėrimą.Paprasčiausiai nebegaliu pakęsti savo būsenos - pikta, irzli, nuolat pavargusi, galvos skausmai, depresijos, drbingumo nebuvimas ir pan.Gėriau jau ilgai 7 ar 8 metelius. Bet sau pasakiau- viskas, nebegaliu savęs tokios pernešt. Tik nežinau, kaip seksis atsistatyt po viso šito šlamšto organizmui.
Sėkmės.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

nezinau kurioje temoje tisklingiausia uzduoti klausima, bet tikiuosi, kad pagelbesit unsure.gif
Zodziu, daug metu geriau KT, dabar nusprendziau nebevartoti visai ar tiesiog padaryti pertraukele. Taigi- dabar man pirmas menuo be KT. Bet as taip prastai jauciuos verysad.gif Skauda pilvo apacia, skauda ir svaigsta galva verysad.gif
Pamaniau, kad gal organizmas priprato prie tiek metu gaunamu hormonu, o dabar staiga nebegauna ir "protestuoja". Gal ir jus susiduret su panasia problema? unsure.gif Ar pakenteti man, ar vel pradeti vartoti KT? unsure.gif
Atsakyti
Liūdesy, aišku, pasidaryk testą, kaip Kotiki siūlo - gal laukiesi. Jei ne - tada gali būti, kad organizmas taip reaguoja į permainas. Aš irgi antras mėnuo be KT, jaučiuosi prastai, nors vartoju vitaminus: slenka plaukai, beria spuogais (jų iki KT neturėjau), be to, tris savaites labai tepliojo. Mėnesinės prasidėjo po 6 savaičių, gal po jų pagerės savijauta - tikiuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 08 24, 23:11)
Oho,kaip viskas pas jus nepaprasta blink.gif Man tfu,tfu nieko,atvirksciai,lengva,linksma...tik dabar vyksta ovuliacija,tai lengvai isbere,bet aciu dievui ne veida,o kaktoi ir sonuose g.gif

nu man irgi metus KT nebuvo jokių problemų, nebent spuogų kažkiek g.gif Tiesiog manau, kad išsiderino hormonų sistema ir reikia kažkiek laiko. Skaičiau kad labai padeda atstatyt natūralūs gamtos hormonai- raudonojo dobilo ekstraktas, raktažolė, bet kur jų gaut g.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, ar negirdejote tokio dalyko, kad nuo KT imtu slinkti plaukai? situacija darosi rimta, jau net bijau sukuotis, nes atrodo, kad iskris visi plaukai. Slenka saujomis, namuose visos grindys padengtos plonu plauku sluoksniu... Plauku trukumas jau matosi vizualiai - seniau turejau ilgus storus plaukus, o dabar tik nupezusia uodegyte susirisu. Isbandziau visokius specialius sampunus ir ampules (jos tikrai nera pigios!), geriu naturalios prigimties vitaminus bendrai organizmo buklei stiprinti, specialius plaukams – nagams, kuriu sudetyje yra organinio silicio ir kt mineraliniu bei biologiskai aktyviu meziagu. Nagai uzaugo tokie, kokiu dar gyvenime nesu turejusi, o plaukai slenka kasdien vis greiciau... simtus kartu pergalvojau, kas pasikeite mano gyvenime per pastaruosius menesius ir nesugalvojau nieko, apart kontraceptiniu. Dabar pabaigiau jau trecia pakuote ir labai abejoju ar pirkti ketvirtam menesiui. Labai buciau dekinga, jei pasidalintumete patirtimi.

Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2006 08 28, 15:12)
norėjau paklausti, ar negirdejote tokio dalyko, kad nuo KT imtu slinkti plaukai? situacija darosi rimta, jau net bijau sukuotis, nes atrodo, kad iskris visi plaukai.

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tai susiję, tik man kitaip: antrą kartą metu gert kontraceptikus - ir po kelių savaičių pradeda masiškai slinkti plaukai. Kol kas niekas nepadeda, nei vitaminai, nei išorinės priemonės, bet vis tikiuosi, kad susitvarkius hormonams, nustosiu ir taip šertis.
Atsakyti
Na nukentejau nuo KT ir tiesiogiai ir ne.
Netiesiogiai tai, kad vyras atsisake su manim myletis jei nenustosiu gert KT, na tai musu santykiams buvo pakenke, bet trumpam lotuliukas.gif
Na o jei rimtai, tai nuo KT buvo dingusios su menesines, tai tik su vaistais pavyko jas issisaukt, ir tai geriau tuos vaistus kelis menesius, nes niekaip menesines neprasidedavo, kol vel kurso nesugerdavau, o kai lyg ir viskas susitvarke, kita gydytoja (nes mano dekretinese) vel pasiule gert KT, kad ciklas susireguliuotu... galvojau kad uzmusiu ja doh.gif
Na o draugei buvo biski baisiau nei man, jau senai ji vargsta, del dingusiu menesiniu, nes nuo KT vartojimo, jos kiausides nustojo veikt, tai yra nebegamina kiausineliu, tai va dabar vargsta kad kiausides vel veiktu ir pastot galetu/
O kita drauge, kai jau sugalvojo su vyru vaika darytis, ir ilgai pas gydytojus vaiksciojo, nes negalejo pastot, tai irgi pasirodo tik nuo KT taip nutiko, nes uzsikimso kiausintakiai, gavos kiausinelio nepraeinamumas, tai dare oparacija, kad pravalytu kiausintakius.
Atsakyti
cuname labai sveikinu 4u.gif
O aš su spuogais kovoju doh.gif Vyras juokiasi, kad per mano kosmetiką nuo spuogų praeiti vonioj negalima bus doh.gif Dabar žinbau ką reiškia sunki paauglystė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 01 rugsėjo 2006 - 08:21
AS kt daugiau niekada nebegersiu.kai jas meciau jau po keliu savaiciu pajutau pagerejima.noras atsirado ir galva praejo skaudeti jau net nepamenu,kas tas galvos skausmas.Kai anksciau skaudedavo kas savaite po kelias dienas.O dabar viskas liuks bigsmile.gif O jeigu dar nestuke.gif tai isvis super.liko valanda iki daktaro labai nekantrauju ax.gif
Atsakyti
sveikos visos,
va perskaiciau apie KT ir issigandau, praeita savaite as pirma kart pradejau naudot KT(naujas vaikinukas atsirado, kazkaip senius patikimus budus nutariau iskeist i KT, juk tiek geru atsiliepimu buvau girdejus), pas gydytoja nejau, nelabai turejau laiko konsultuotis, laikas spaude, nes siaip buvo 3 menesiniu diena, vaistininke pasiule Mercilon, bet kiek apsiskaicius buvau nebutina pirma diena pradet, tik reikia savaite papildomai saugotis, na savaite jau praejo.
Bet va dabar paskaicius kazkaip supratau, kad kai kurie negeri pozymiai, nors ir savaite jau vartoju, atrodo pradeda atsirast, nervuota pasidariau labiau nei paprastai, visus taip ir noriu pasiust... panasu jog sausra ateina, ir ar man cia ieskot kitu priezasciu ar kaip kad vaikinuko savo nlb noriu verysad.gif
ir dabar jau galvoju gal vertetu mest, gal bandyt laukt ir nzn ka daryt verysad.gif

Atsakyti