Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Sveikos merginos,
Paskaiciu jusu atsiliepimus ir nusprendziau mesti KT, jau geriu kazkur 3 m.anksciau jokiu salutiniu poveikiu nebuvo, tik pastaruoju metu labai panasus kaip ir jums. Tik labai bijau salutinio poveikio kai nustosiu gerti doh.gif
Atsakyti
As vartojau 3 metus Harmonet, bet nusprendziau mesti, del sirdele sustreikavo. Sportavau, ir kaip anksciau viena rase, kad kt tirstina krauja, ir sirdelei sunkiau atlaikyt kruvi, pradedama dusti, greiciau pavargstu. O dar vasara per karscius buvau isvaziavus prie ezero 3 dienom, ir iki dabar pulsas aukstokas, o spaudima lyg ir susitvarkiau g.gif bet daugiau niekada negersiu KT. Beje, ciklas nereguliarus visiskai, ginekologe da zejo ultragarsu, sako pora folikulu ar kazko ten atsirade prie kiausides, bet dar ne PKS, tai galvoju nors tiek... Bet esu isitikinus, kad nuo tu Kt ir atsirado tie folikuleliai, nes pries geriant KT dariausi ultragarsa, tai viskas tvarkoj buvo blink.gif
Atsakyti
SVEIKUTES.parasysiu tik viena.KT kiek duoda naudos tiek ir atima. KT geriat,jos apsaugo nuo cistu, o vat juos nustojus gert nieks nieko nesako kas gali but. man, ir manau ne tik, nustojus jas vartot,atsirado cista kiausydej, priezastis HORMONU SUTRIKIMAS,o del ko? del to kad staigiai metam juos gert,organizmas nespeja suvokt kame reikalas, ir..prasom
tai kad, nustojus gert po men 2, bekit daryt sau ehoskopija.
siuo metu daktarai vel paskyria gert 2 menesiu juos, kad dingtu jos(cistos)o po 2 men, kuo greiciau rekomenduoja pastuot.
Atsakyti
Gal daktarai ir rekomenduoja pastot, bet va tik kad bėda - nebepavyksta ...
Atsakyti
tai taip.kodel nepavyksta, cia priklauso kokios tos cistos, siap as ir girdejau kad sunkoka, bet imanoma, tikekimes kad greit, labai greit pasiseks smile.gif
Atsakyti
Nuo marvilon man buvo daug šalutinių poveikių - pastorėjau, nervinga ir t.t. O dabar vartoju Yarine - tai patenkinta. Tik prieš mano dienas ir jų metu aš labai valgyt noriu. Bet neimu į galvą - esu pernelyk plona
Atsakyti

i 
Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
    Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina  puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
    Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".
    Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo. Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą!
Atsakyti
Sveikos,

As meciau gerti KT rugpjuti ir galiu tik prisijungti prie nukentejusiuju burelio cray.gif
Siaip vartoti pasirinkimas buvo laiku ir vietoj, nes nesinorejo pastoti, o mmm buvo labai ilgos ir skausmingos. Varojant KT (o vartojau ilgai, kokius 6-7m) jokiu stipriu salutiniu reiskiniu nepastebejau, o kadangi paskutinis buvo diane 35, tai su oda problemu nebuvo thumbup.gif , mmm buvo kaip laikrodukas ir neskausmingos, ir negausios.
Metus KT dingo mmm, nuejau pas ginekologa, prirase lyg tai dufaston, kur progesterono gamyba skatina, atsirado, paskui dar 2 men pertrauka ir jau kazkas naturaliai bando atsirasti clap.gif
Is metimo salutiniu pozymiu- pries sirgima tiek spuogu atsiranda, kad baisu, vel isgyvenu paauglyste...
Tai daba tikiuosi, kad viskas sugris i vezias, ginekologas tyrineja hormonu kieki kraujyje, ar atsistate, zuresim, ka suras. wink.gif Kaip man jis paaiskino, tai yra du variantai, kodel neatsiranda mmm baigus KT. Pirmas, tai kad aptingsta smegenys ir nesiuncia signalo lytinei sistemai, kad laikas gaminti vienoki ar kitoki hormona, nes mes juos gauname is tabletes ir niekam nieko gaminti nereikia. O kitas, tai jau problemos su kiausidemis, bet labai tikiuosi, kad to nebus, nes jau visai leliuko noretusi... 2.gif
Atsakyti
laikykis,tikekis, viskas bus gerai, turi but gerai, neprarask vilties, mes ir norim, vyras tik ir klausia kada galima leliu daryt 2.gif biggrin.gif norisi kuo greiciau, tai kad dabar reikia derint ne kai nori o kada gali. o po KT ziuriu sunkiai gaunas sad.gif
Atsakyti
as irgi gėriau kontraceptikus 5 metus, mečiau gert nesirgau 6men sugėriau tokį ratuką 4 mėnesius ir vėl 2 mėnesiai nesergu
Papildyta:
QUOTE(Gytr @ 2006 12 12, 12:55)
Tai ne gimda susitraukia, o kiausides... Kadangi del KT esanciu hormonu poveikio kiausides "miega", t.y. nebebrandina kiausialasciu, po ilgalaikio vartojimo jos po truputi mazeja. Del to  kai kurioms moterims po to gali buti problemu su pastojimu. Ginekologo cia visai nereikia keisti, kaip siule Mireja  mirksiukas.gif  Cia tik dziaugtis reikia, kad ginekologas isdriso pasakyti tiesa pacientei, kokios yra KT vartojimo pasekmes. Nes ne visi ginekologai, kuriuos dovanomis paperka KT platintojai, isdrista papasakoti ir apie tamsiaja KT vartojimo puse  blush2.gif

teisingai thumbup.gif mano ginekologė tą patį sakė blink.gif
Atsakyti
as apie 2 metus naudoju kontraceptini pleistra, bet siandien nusiplesiau ir sakiau po pertraukeles nesidesiu...paziuresiu ar kas pasikeis, nes dabar siokiu tokiu negeroviu atrandu ir galvoju, kad tai susije...

visu pirma,tai pas mane labai sausa, nors seniau ir po kelis kartus per diena mylintis neissausedavo....antra, sumazejes noras(noriu as jo ir dabar, bet kitaip-atrodo nepasimyletum ir nieko, arba kartais net nesinori myletis)...dar pasidariau ziauriai irzli ir nervuota-kartais taip dle nieko isiuntu,kad pati suprantu jog nenormaliai elgiuosiu,bet nieko negaliu padaryt...ir dar viena blogybe-svoris:kai pradejau naudot pleistriuka,tai svoris nukrito kelis kg, bet po to panasus ir laikosi,nesvarbu valgau ar ne..ir dar pastaruoju metu kazkokie bado priepuoliai atsirado-atrodo valgyciau ir valgyciau...

nu ziuresim kas bus po nusiklijavimo smile.gif
Atsakyti
Mano sesuo baigus mediciną, tai kai mokėsi, viena profesorė pasakojo, kad mūsų kartos moterys dar per daug nepajus KT neigiamo poveikio, nes mes esam pirmoji jas naudojanti karta, bet va jau mūsų anūkėms gali pasireikšti įvairūs neigiami reiškiniai, gali gimti žymiai didesnis skaičius nevaisingų mergaičių su pilnai neišsivysčiusiomis gimdomis ir t.t. ir t.t. blink.gif.
Atsakyti