Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

na as logest geriau 3 men tai baisu doh.gif man juosmeny nugaros skaudedavo nerealiai,pasiskundziau gydytojai bet ginekologe sake kad ne nuo tableciu o gali but slapintakiuose smeliuko unsure.gif issityriau - nieko nera... meciau KT ir viskas ok. Tuo paciu meciau ir ginekologe verysad.gif nes jau ne karta ji mane nuvyle... Po to karto nedrystu bandyti tableciu ax.gif kazkaip sveikata brangiau
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2004 09 30, 01:23)
man nuo KT (Logest) buvo prasideje nerealus galvos skausmai. Vaiksciojau pas neurologa. Pasake, kad greit baigciau gert. Praejo tuoj pat. Be to potencija buvo lygi nuliui. Nuolat kankino bloga nuotaika.

Po vaikelio pries pora men. pradejau gert Diane 35. Uzejo nereali depresija. Is patirties zinojau, kad viskas del KT. Nustojau gert - viskas vel gerai.

As dabar esu Amerikoj ir pries pora dienu vyras nuvede pas gydytoja pakalbet apie kontraceptines priemones, nes nebezinau ko griebtis. Tai ji pasake, kad depresija vienas is dazniausia pasitaikanciu salutiniu poveikiu. Tik visiem sunku patiket, kad nuolat liudna ir nesijauti laiminga del KT.

Ir siaip jei kada pajusit, kad nesijauciat tokia laiminga kaip anksciau - pirmiausia nustokit gert KT  smartass.gif

as kontraceptines tabletes naudoju jau 3 metai nes kitos priemones kaip spirales...ir taip.tol.man netinka ax.gif
Atsakyti
as ir noreciau isreiksti nuomone apie KT ax.gif Puse metu vartojau "Yarina", bet dabar pirmas menuo kaip nustojau jas vartoti. Pirma menesi buvo viskas lyg ir gerai, o paskui prasidejo "linksmybes": ziauri nuotaiku kaita, depresine savijauta, amzinos problemos su pienlige, padidejes apetitas, o kartu ir svoris, padidejo krutine (anksciau ir taip nemaza buvo), vienintelis pliusas tik tas, kad buvo reguliarios menstruacijos ir dingo spuogai.
Nezinau ar kada vel rysiuos KT vartojimui g.gif
Atsakyti
va va man irgi del pienliges nesibaigiancios KT netinka. O pastoreti kad ir labai norejau, nepavyko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kolduniukazz @ 2007 03 17, 10:46)
na as logest geriau 3 men tai baisu  doh.gif  man juosmeny nugaros skaudedavo nerealiai,pasiskundziau gydytojai bet ginekologe sake kad ne nuo tableciu o gali but slapintakiuose smeliuko  unsure.gif  issityriau - nieko nera... meciau KT ir viskas ok. Tuo paciu meciau ir ginekologe  verysad.gif  nes jau ne karta ji mane nuvyle... Po to karto nedrystu bandyti tableciu  ax.gif  kazkaip sveikata brangiau

teisingai padarei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites sakykit kas cia yra,meciau gert KT,praejo mnuo,bet taip ir nesulaukiu menesiniu,nors visa gyvenima jie man reguliarus,nors geriu nors ne kt,krutine skauda,nugara maudzia,testus jau 3padariau,rodo kad nieko g.gif
Atsakyti
Aš po KT vartojimo nutraukimo sirgau tik vieną kartą, o paskui kokius 3 ar net 4 mėnesius nieko nebuvo. Jau buvau ir per gydytojus perėjusi ir krūvą tyrimų dėl hormonų kiekio dariusi. Vėl man pasiūlė KT kelis mėnesius pagert, bet jau nepasirašiau šiai avantiūrai ir pas gydytojus nebesirodžiau. Dabar ciklas kaip laikrodukas:)
Atsakyti
QUOTE(iguana @ 2007 03 18, 12:22)
Aš po KT vartojimo nutraukimo sirgau tik vieną kartą, o paskui kokius 3 ar net 4 mėnesius nieko nebuvo. Jau buvau ir per gydytojus perėjusi ir krūvą tyrimų dėl hormonų kiekio dariusi. Vėl man pasiūlė KT kelis mėnesius pagert, bet jau nepasirašiau šiai avantiūrai ir pas gydytojus nebesirodžiau. Dabar ciklas kaip laikrodukas:)

O dabar naudoji kt?Bet kaip keista,kaip tik kt turetu cikla sureguliot kai naudoja tuos kuriu jis ne kaip laikrodukas,o pas mane visada buvo kaip laikrodukas,o dabar se tau,gal kazkas cia kito,bet testas neigiamas,isskyru jokiu neaisku g.gif tai kad tikrai negali but jokiu uzdegymu ar dar kuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 18, 19:19)
O dabar naudoji kt?Bet kaip keista,kaip tik kt turetu cikla sureguliot kai naudoja tuos kuriu jis ne kaip laikrodukas,o pas mane visada buvo kaip laikrodukas,o dabar se tau,gal kazkas cia kito,bet testas neigiamas,isskyru jokiu neaisku g.gif tai kad tikrai negali but jokiu uzdegymu ar dar kuo g.gif

Kai mečiau KT prieš 3 metus tai irgi nebuvo man mm, gal 3-4 mėnesius. Tada skyrė Duphaston, o po to - vėl gėriau KT. Dabar vėl mečiau. Susirgau pagal savo seną grafikąsmile.gif, kaip ir prieš vartojant KT. Nu bet čia labiau tepliojimas, nei tikrosios mm. Bet džiaugiuosi ir tuo, nes tikėjausi, jog bus blogiau. Išsiderina organizmas nuo KT vartojimo, tai nieko keisto, kad ir mm dingsta ir šiaip visokių neįprastų dalykų būna. Praeis kažkiek laiko ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 03 19, 15:47)
Kai mečiau KT prieš 3 metus tai irgi nebuvo man mm, gal 3-4 mėnesius. Tada skyrė Duphaston, o po to - vėl gėriau KT. Dabar vėl mečiau. Susirgau pagal savo seną grafikąsmile.gif, kaip ir prieš vartojant KT. Nu bet čia labiau tepliojimas, nei tikrosios mm. Bet džiaugiuosi ir tuo, nes tikėjausi, jog bus blogiau. Išsiderina organizmas nuo KT vartojimo, tai nieko keisto, kad ir mm dingsta ir šiaip visokių neįprastų dalykų būna. Praeis kažkiek laiko ir viskas susitvarkys.

Na as tiukius,bet kad negeriau as juos taip ilgai,kad del to galetu issiderint,as geriau dabar juos 3menesius,praeita menesi meciau,ir va jau turiu sirgt nuo 12dienos ir nieko,ir nervai ima,ir nugara su krutyne skauda,bet nieko...Nejaugi issiderino?tik 3menesius pageriau(butent situos,Lindynette),iki ju kitas geriau g.gif
Atsakyti
Man nuo Cilest KT atsirado didelė cista, nuo to laiko jokių KT nevartoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 20, 13:54)
Man nuo Cilest KT atsirado didelė cista, nuo to laiko jokių KT nevartoju  schmoll.gif

O gydytojai tvirtina,kad vartojant KT cystos isnyksta,ar bent sumazeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 20, 12:54)
Man nuo Cilest KT atsirado didelė cista, nuo to laiko jokių KT nevartoju  schmoll.gif

O man buvo prasidėjęs 24 dienų kraujavimas, tad teko nutraukti, o po gimdymo gydytoja vėl tas liepė gerti, o vakar buvau pas kitą ginekologę, nes pakeičiau polikliniką, tai išpeikė Cilestą ir liepė pereiti prie Yarina
Atsakyti