Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Sveiki:)
na man taip pat hormonai sutriko ir taip kaip ir tau kazkas nutiko su noru:oh tai man israse gerti "Dufastona" ir "Doxycyclina" kad gamintusi reikiamas kiekis hormonu bei atsistatytu organizmas ax.gif na bus natyt kai sugersiu kursa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pase @ 2007 02 28, 12:36)
Sveiki:)
na man taip pat hormonai sutriko ir taip kaip ir tau kazkas nutiko su noru:oh tai man israse gerti "Dufastona" ir "Doxycyclina" kad gamintusi reikiamas kiekis hormonu bei atsistatytu organizmas ax.gif na bus natyt kai sugersiu kursa g.gif

Duphaston- tai hormonus sureguliuos, bet Doxycylin- tai antibiotikas, matyt infekcija naikinsit.Organizmas sriprinamas vitaminais, nakvisos aliejaus geriama, sportuojama, sveikai maitinamasi ir laikomasi darbo ir poilsio rezimo. smile.gif
Atsakyti
[quote=garbane,2007 02 26, 14:38]
nepadeda cool.gif

o bandei dvi i diena gerti po 1000mg?
As tai dar geriu agnucaston, nes ciklas sutrikes, o nakvisos kaip ir labiau nuo PMS padeda. Tai geriu dabar abu, kokias kelias savites geriau po dvi nakvisos kapsules. Ir po menesio gerimo jau rezultatai buvo matyti, tikiuosi kad viskas susitvarkys. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 28, 13:03)

As tai dar geriu agnucaston, nes ciklas sutrikes, o nakvisos kaip ir labiau nuo PMS padeda. Tai geriu dabar abu, kokias kelias savites geriau po dvi nakvisos kapsules. Ir po menesio gerimo jau rezultatai buvo matyti, tikiuosi kad viskas susitvarkys. rolleyes.gif

O man sakė gydytoja, kad nakvišos labiau vyresnėm moterim, ir PMS kai tempia krutinę, ir dar ten kažkokių sindromų prisakė, tai man nė vienas netinka. Aš geriu Mastodynon ciklui ir hormonam reguliuoti (hormonų sutrikimas man migreną iššaukia ) , kartu jis tinka gydyti ir mastopatijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 01 kovo 2007 - 08:52
Man nuo Mercilono visas kaklas buvo tokiom mažom kaip karpytėm išvarytas blink.gif ,siaubas...
O nuo Rigevidono tai veidas klaikus...kažkoks kaip išbertas... verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Geriu Gracial puse metu,jau menuo toks pastebejimas:plinta po kuna baltos pigmentines demes,kitaip tariant pasireiske melanino gamybos sutrikimas blink.gif Ar galetu tai buti nuo kontraceptiku,gal kuriai taip yra atsitike?
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 03 15, 15:10)
Geriu Gracial puse metu,jau menuo toks pastebejimas:plinta po kuna baltos pigmentines demes,kitaip tariant pasireiske melanino gamybos sutrikimas blink.gif Ar galetu tai buti nuo kontraceptiku,gal kuriai taip yra atsitike?

gal per dau soliarinies?
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 03 15, 14:10)

man taip buvo ax.gif ginekologė aiškino kad, tai dėl KT, o kai išsityriau, pasirodė kad tai įvairiaspalvė dedervinė - odos grybelis...Vargau kol išgydžiau. Man jos atsirado pradėjus gert Cilest
Atsakyti
Tikrai ne per daug schmoll.gif ,po nauju metu tik du kartus buvau.Anksciau dazniau lankydavaus ir nieko nebuvo odai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 15, 16:46)
man taip buvo  ax.gif ginekologė aiškino kad, tai dėl KT, o kai išsityriau, pasirodė kad tai įvairiaspalvė dedervinė - odos grybelis...Vargau kol išgydžiau. Man jos atsirado pradėjus gert Cilest

doh.gif oi kaip nesmagu,kaip gydeisi ta odos grybeli?
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 03 15, 14:48)
Tikrai ne per daug schmoll.gif ,po nauju metu tik du kartus buvau.Anksciau dazniau lankydavaus ir nieko nebuvo odai g.gif
Papildyta:

doh.gif oi kaip nesmagu,kaip gydeisi ta odos grybeli?

tuoj pasakysiu, tik pirma: labai įdomu kad atsirado būten pradėjus gert Cilesta ir einant į soliariuma ax.gif
o gydžiausi: tepiau kūną Terbisil tepalu ir prausiausi Nizoral vietoj dušo žele. o šiaip lengva pasitikrint grybelis ar ne -patepk nors vieną dėmelę jodu ir jei ji išryškėja, nu ryškiau nei visa oda nuo jodo nusidažiusi, tai tikrai grybas
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 15, 18:09)
tuoj pasakysiu, tik pirma: labai įdomu kad atsirado būten pradėjus gert Cilesta ir einant į soliariuma  ax.gif
o gydžiausi: tepiau kūną Terbisil tepalu ir prausiausi Nizoral vietoj dušo žele. o šiaip lengva pasitikrint grybelis ar ne -patepk nors vieną dėmelę jodu ir jei ji išryškėja, nu ryškiau nei visa oda nuo jodo nusidažiusi, tai tikrai grybas

tai matyt soliariume pasigavai grybeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 03 15, 17:15)
tai matyt soliariume pasigavai grybeli g.gif

spėju , kad taip...neišdezinfekavo normaliai...po to tik į vertikalų soliarimą nueidavau...
Atsakyti