Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

toms , kurios negeriat KT ir vargina PMS , rekomenduoju pagerti nakvišų aliejaus kapsulių. Tikrai padės, nesigailėsit. Vaistinėse būna visokių, kiekvienai pagal kišenę. Tikrai neverta kankintis ir laukti, kol pagerės.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 02 12, 12:08)
Nu tikiuosi tom kuriom nebuvo ir neatsiranda, nes man pries vartojima nebuvo, tai ir metus nenoreciau kad atsirastu smile.gif
Sian va susirgau po 31 d. kai meciau gert tai dabar kenciu vel baisius skausmus, kaip ir pries kt vartojima, prigeriau nuskausminamuju ir vos pasedziu verysad.gif

man tas pats, prieš pusantro mėnesio mečiau ax.gif praėjus kuriam laikui prisiminiau jaunystę biggrin.gif raižymas kokias dvi tris dienas, o tada - tegu kraujas liejasi laisvai.... štai ir prisiminiau kaip KT man gyvenimą lengvino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 02 21, 13:30)
O del spuogu, tai galiu pasakyti, is savo kampo. Pastojus ju tikrai laaabai sumazejo, oda kazkaip pagrazejo. Girdejau is kitu moteru, kad buvusi riebi ir spuoguota oda po antro gimdymo taip susilygino ir issausejo, kad net zymes neliko, jog kazkada ju galejo buti.

tai idomu, kiek man vaiku dar reikia gimdyti, kad galeciau tuo pasidziaugti.
KT meciau gruodzio men, geriu nakvisu alieju, bet jau pradedu ruostis vizitus pas dermatologa, nes tai nepadeda. Labiausiai yra isberta nugara ( peciu juostas) ir priekyje krutine. Veidas reaguoja pagal cikla.
Jau tikrai uzkniso. Jeigu nebuciau isistaciusi mirenos, tai jau butu pakankama priezastis vel pradeti gerti KT
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
uzejau i jusu skyreli pasiguosti blush2.gif ir pasakyti,jei kas vartojot ar vartojate "cilesta"tai rekomenduoju net nepradeti,arba keisti i kitus kontraceptikus,as geriau apie metus laiko viskas buvo lyg ir gerai bet prasidejo pastovus galvos skausmai ir issekimas nuejau pas gyd.ji pasake kad "cilestas" yra uzdraustas o ji pas mus vaistinei pardavineja vis dar, nes paprasciausiai uzsipirke doh.gif ,dabar vis dar gydausi padaryta zala mano organizmui,ir dar gydimas truks apie menesy laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 23, 19:41)
toms , kurios negeriat KT ir vargina PMS , rekomenduoju pagerti nakvišų aliejaus kapsulių. Tikrai padės, nesigailėsit.

nepadeda cool.gif

QUOTE(Pase @ 2007 02 26, 14:26)
dabar vis dar gydausi padaryta zala mano organizmui,ir dar gydimas truks apie menesy laiko doh.gif

o kokia ta zala ir koks gydymas? g.gif
Atsakyti
jau puse metu vargina issekimas dar vadinamas kitai ale klimaksas blush2.gif jau 3men.nera pms doh.gif ir apie vaikus negalim nei pagalvoti kol neatsistatys viskas,keistai skamba klimaksas bet man tik 25 ir gyditojai pasake kad tai gali atsitikti nuo kontraceptiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pase @ 2007 02 26, 14:59)
jau puse metu vargina issekimas dar vadinamas kitai ale klimaksas blush2.gif jau 3men.nera pms doh.gif  ir apie vaikus negalim nei pagalvoti kol neatsistatys viskas,keistai skamba klimaksas bet man tik 25 ir gyditojai pasake kad tai gali atsitikti nuo kontraceptiku doh.gif

o kaip tas klimaksas pasireiskia? g.gif
as tavo vietoj dar nueiciau pas kokia kita gydytoja, siaip - kad gauciau antra nuomone. Nes man labai neitiketinai skamba g.gif
Atsakyti
pozimiai kaip besilaukiancios moters,pikinimas nuotaiku kaita,salta karsta,na zodziu viskas doh.gif ,pirma kart ejau pas savo gyditoja bet ji nieko man taip aiskaus ir nepasake,tik patvirtino kad nesilaukiu,tai uosvienes drauge nusivede pas save i klinikas ir padare visus reikiamus issamius tyrimus...
na pas mane po tu tabletyciu sutriko hormonai ju nesiganima reikiamas kiekis ir del to savijauta kaip per klimksa doh.gif na nuo pirmadienio pradesiu gerti vaistus vienus tai jai nepageres eisiu vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pase @ 2007 02 26, 13:26)
sveikos merginos 4u.gif
uzejau i jusu skyreli pasiguosti blush2.gif  ir pasakyti,jei kas vartojot ar vartojate "cilesta"tai rekomenduoju net nepradeti,arba keisti i kitus kontraceptikus,as geriau apie metus laiko viskas buvo lyg ir gerai bet prasidejo pastovus galvos skausmai ir issekimas nuejau pas gyd.ji pasake kad "cilestas" yra uzdraustas o ji pas mus vaistinei pardavineja vis dar, nes paprasciausiai uzsipirke doh.gif ,dabar vis dar gydausi padaryta zala mano organizmui,ir dar gydimas truks apie menesy laiko doh.gif

Patikslink prašau, kas ir kada uždraudė Cilest'ą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 02 26, 06:46)
tai idomu, kiek man vaiku dar reikia gimdyti, kad galeciau tuo pasidziaugti.
KT meciau gruodzio men, geriu nakvisu alieju, bet jau pradedu ruostis vizitus pas dermatologa, nes tai nepadeda. Labiausiai yra isberta nugara ( peciu juostas) ir priekyje krutine. Veidas reaguoja pagal cikla.
Jau tikrai uzkniso. Jeigu nebuciau isistaciusi mirenos, tai jau butu pakankama priezastis vel pradeti gerti KT

Man nuo Mirenos buvo baisiai suriebejusi oda ir plaukai. Kai issiemiau po pusmecio pradejo tvarkytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 02 26, 19:19)
Man nuo Mirenos buvo baisiai suriebejusi oda ir plaukai. Kai issiemiau po pusmecio pradejo tvarkytis smile.gif

pas mane visada buvo riebus plaukai ir gan riebi oda.
Kontraceptikai tai kazkiek reaguliavo. Ziuresiu kaip su mirena bus
Atsakyti
sveikutes

geriau Cilest'a, kokius 5 metus be pertraukos, bet paskui pastebejau, kad galva daznai skauda, pasidariau tokia pasyvi, dingo noras su vyru pasidziaugti doh.gif tai nustojau gerti, galvos skausmai dingo, bet jauciu, kad per tiek metu man truputi hormonai issireguliavo, nes vistiek nebera tokio noro myletis kaip pries tai blush2.gif nors vyra myliu beprotiskai wub.gif kazin per kiek laiko atsistato viskas, kaip reikia issivalyt organizma?
Atsakyti