Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Kai geriau kontraceptines tai didziausias nuo ju poveikis buvo, kad krutine buvo padidejusi nuo B dydzio iki C ir labai skausmingos, net savo MB prisiliest neduodavau....beto galvos svaigimas ir pastovus gerkleje sleikstulys jausdavosi...nors ir pakeiciau poto kitomis vistiek viskas kartojosi....ai dar beto labai plaukai slinko tiesiog kuokstais issukuodavau.....bei pagrindinis poveikis alkis amzinas alkio jausmas ir svorio priaugau apie gera desimti kg per kokius pusantru metu.....daugiau negeriu ir negersiu jokiu kontraceptiniu tableciu......
Atsakyti
Man KT isvis netiko doh.gif priaugau daug svorio, ir nieko naudos doh.gif
Atsakyti
o as pleistra klijuoju ax.gif is pradziu kai priklijavau gal nuo gormonu kiekio g.gif tai labai buvau ne sava doh.gif ranka kur priklijuota tempe, paciai kazkoks svaigulis. bet per dvi dienas pripratau. naudoju apie pusmieti, netycia prasidejo menesines (nelaiku blink.gif ) tai padariau menesio pauze be pleistro. uzvakar vel priklijavau. vel pamaude mane visa. ir kaip visad 4u.gif esu patenkinta. svorio nepriaugu...nors siek tiek noretusi blush2.gif
Atsakyti
Man visos bedos islindo po 5 metu vartojimo, tai dabar nusprendus mesti turiu dar didesniu bedu, jau 2 savaites kaip nustojau gerti KT tai tepliojimas prasidejo viduri ciklo, pilvo apacia skauda verysad.gif organizmui didelis trukumas hormonu
Atsakyti
QUOTE(tumyliuke @ 2008 03 29, 15:32)
Man visos bedos islindo po 5 metu vartojimo, tai dabar nusprendus mesti turiu dar didesniu bedu, jau 2 savaites kaip nustojau gerti KT tai tepliojimas prasidejo viduri ciklo, pilvo apacia skauda verysad.gif  organizmui didelis trukumas hormonu

kai pasikeičia hormonų balansas, visada būna problemų, todėl praeina kažkiek laiko, kol organizmas vėl prisiderina. aš irgi buvau metusi, iš pradžių irgi buvo žiauri savijauta, daugybė problemų" su oda, su nuotaikomis, grybelis išlindo, šiaip noro jokio nebuvo ir t.t. po to viskas grįžo į savo vietą. bet vėliau vėl pradėjau gerti KT, kažkaip organizmas antrąkart prie jų labai lengvai prisiderino
Atsakyti
O man pavartojus KT Diane 35 3 metus prasidejo migreniniai galvos skausmai. Gydytojai vis tyre tyre bet taip nieko ir neistyre. Kai nutraukiau KT vartojima skausmas praejo.
Atsakyti
Man buvo nevaldomas PMS, galvos skausmais... kurie nutraukus kontraceptikus pageredavo po keliu menesiu g.gif
Atsakyti
Nors as KTnevarojau, noriečiau perspėti motrytes, kad labai jau atsargiai žaistu su hormoniniais preparatais... Nėštumo metu man grėsė persileidimas.Na ir prasidejo linksmoji dalis.. Hormonines tabletes Duphaston geriau po keturias per diena doh.gif Ir taip iki trečio nėštumo menesio.. Vaikelį išnešiojau, bet sveikata praradau verysad.gif Giliūjų venu tromboze - hormoninių preparatų padarinys... verysad.gif Taip ir vargstu.. Tabletem apsikarsčiusi kasdiena, tom prakeiktom elastinėm kojinėm ir rizika, jei krešuliai pajudės plaučių arba širdies link -mirtis verysad.gif
Atsakyti
laba, as ir pasidalinsiu,kol geriau KT viskas super buvo ,bet kai nutraukiau!!!!!!!tai nieko gero schmoll.gif visu pirma, kai nustojau gert susirgau mm tik po 2 men, jau 7 menuo ciklas nenormalus ko anksciau nebuvo tikrai ,vat ir pastot neiseina verysad.gif nu zodziu nieko gero!
Atsakyti
As jau nebezinau net ko griebtis.... mad.gif Kai naudojau Regulon, pienlige ir perstejimas atsirasdavo tik diena pries menesines ir po dvieju deinu dingdavo. Mano gine patare padaryti petrauka, kad issivalytu gleivine, pavartoti jogurtu ir pan stirpinti organizma. JAu 4menuo eina kaip as saziningai tai darau, bet pienlige visus 4menesius kaip ir nebuvo dingusi. NAudoju ir soda ir tepaliukus ir tabletes nuo tos nelaimes, taciau jeigu ir apmazeja, tai po kokiu 4dienu vel gryzta! Nesuprantu. mad.gif wacko.gif
Atsakyti
O gal kuriai teko susidurti su galūnių tirpimu? Kiek esu skaičius, tai lyg ir prie trombozės veda, ar ne? g.gif Po kurio laiko pradėjo tirpti ir kurioj vietoj?
Aš Lindynete geriu trečią mėnesį, tai nuo vakar vakaro lyg aptirpę du kairės rankos pirštai ir nepraeina visą dieną g.gif Pas ginę jau užsirašiau kitai savaitei, nes dar ir pienligė turbūt yra, ir krūtys jautrios pasidarė, ir sekso nesinori unsure.gif Matyt visai man netinka... Nes prieš 1,5m naudojau Evra KP, tai nebuvo jokių šalutinių požymių. Bet jaučiu visai reiks mesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 19 birželio 2009 - 13:05
QUOTE(swetoonia @ 2008 06 27, 00:12)
laba, as ir pasidalinsiu,kol geriau KT viskas super buvo ,bet kai nutraukiau!!!!!!!tai nieko gero  schmoll.gif visu pirma, kai nustojau gert  susirgau mm tik po 2 men, jau 7 menuo ciklas nenormalus ko anksciau nebuvo tikrai ,vat ir pastot neiseina  verysad.gif  nu zodziu nieko gero!

Pas mane po KP naudojimo ciklas pasidarė labai nereguliarus, kartais vėluodavo net visą mėnesį blink.gif
Papildyta:
QUOTE(121akela @ 2007 09 10, 10:28)
as vartojau beveik 5metus, jau 5menesi darau pertrauka  man jokio skirtumo nera.

nei svorio priaugau nei dar ten ko.... schmoll.gif
manau kad tai tik mitas
o kaip tai susiję su celiulitu g.gif  čia iš vis prasimanymas biggrin.gif

Keista, kad kai kurios moterys, kurios nejaučia pašalinių poveikių, linkę visą suversti mitams g.gif
Papildyta:
QUOTE(Martita @ 2007 09 12, 21:20)
geriau kontraceptikus 5metus, nustojau gerti, nes planavom vaikuti, tik veliau isaiskejo skaudi tiesa, kad pastoti negaliu, nes nuo kontraceptiku issibalansavo visa mano hormonine sistema...metai gydimo, pastangu, nervu ir dar karta gydymo net pastojus hormoniniai tyrimai buvo tragiski... 4men nestumo, man buvo atliktas galvos magnetinis rezonansas, kuri nestumo metu atlikti draudziama ir ttt. Aciu Dievui viskas baigesi sekmingai. O ka jau kalbeti apie celiulitus, plauku slinkima... Sau pasakiau, kad negersiu daugiau gyvenime jokiu kontraceptiku! Dabar esu su spirale ir dziaugiuosi

O spiralė irgi hormoninė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vitamax @ 2007 10 06, 14:33)
sveikutės visos 4u.gif ,aišku apsisaugojimas yra vos ne pačios vienos moters reikalas .bet yra taip ką jau padarysi,bet būkite budrios su kontraceptikais aš pati juos vartojau gal 3mėn.nieko blogo aišku nejaučiau,bet pagalvojau,kam ta chemija mano organizmui aš labai myliu gyvenimą ir privalau branginti jį...kontraceptikai yra vaistai,o juos kasdien naudojant pačios supraskit ir kepenys ir širdis ir kraujagyslės gauna papildomą medžiagą,ypač atsargiai reikia naudoti,o geriausia būtų nenaudoti toms kurioms virš 30m ir kurios dar mėgsta cigaretes,kurioms išsiplėtusios venos tada galima trombų rizika.ir t.t.,o ką bekalbėti jau jei sergate mastopatija ar kita krūtų liga,tai padidina vėžio tikimybę,linkėčiau patekt pas tokį GYDYTOJĄ(iš didžiosios raidės)kuris tiksliai nustatytų ar įtikintų jus ,kad tikrai kontraceptikai jums reikalingi/ir jie jums atneš daugiau naudos nei žalos,nes dauguma dabar gydytojų dirba tik vaistų firmom gamintojom,kurios gauna milžiniškus pelnus iš kontraceptikų,ir aišku už tai gydytojai taip pat užsidirba sau paskatinimą  4u.gif ,taip ,kad mielosios pagalvokime! umn.gif

O tu pagalvoji? Lankaisi pas gydytoją, nuolat darai tyrimus? Ir kodėl esi tikra, kad nebus tau trombozės ar kokių kitų baisių pasekmių?
Ir tikrai nesąmonė, kad geriau tik vyresnėms negalima vartot. Taip pat baisu, kai pradeda gert jaunos mergaitės, kurios net bręsti nebaigusios dar.
Atsakyti