Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

QUOTE(mylimuke @ 2009 07 07, 16:35)
O kiek laiko gėrėt KT? Kaip tas cistas aptikot?

Su pertraukomis geriu treti metai. Paskutines geriu jau metai, tai ilgiausiai mano gertos kt Diane, nes anksciau esu gerusi kitas, bet organizmas nelabai priimdavo, tai tekdavo nutraukti po keliu menesiu. Anksciau esu dariusi krutu echoskopijas, bet nieko blogo nerasdavo, paskutine buvo daryta daugiau nei pries puse metu. O paskutiniu metu vis jas pamausdavo, temdavo, paskaudedavo limfmazgius pazastyse tai nusprendziau vel pasidaryti echoskopija ir nustebau abiejuose rado po cista, viena beveik vieno centimetro..Galvoju artimiausiu metu nutraukti kt ir ziureti gal jos isnyks ar pamazes..Bet gydytoja-echoskopuotoja nieko tiksliai nepasake lyg viskas butu gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 07 07, 20:49)
Su pertraukomis geriu treti metai. Paskutines geriu jau metai, tai ilgiausiai mano gertos kt Diane, nes anksciau esu gerusi kitas, bet organizmas nelabai priimdavo, tai tekdavo nutraukti po keliu menesiu. Anksciau esu dariusi krutu echoskopijas, bet nieko blogo nerasdavo, paskutine buvo daryta daugiau nei pries puse metu. O paskutiniu metu vis jas pamausdavo, temdavo, paskaudedavo limfmazgius pazastyse tai nusprendziau vel pasidaryti echoskopija ir nustebau abiejuose rado po cista, viena beveik vieno centimetro..Galvoju artimiausiu metu nutraukti kt ir ziureti gal jos isnyks ar pamazes..Bet gydytoja-echoskopuotoja nieko tiksliai nepasake lyg viskas butu gerai g.gif

Man irgi geriant KT pradėjo tempti, jautrios tokios. Net paskauda tarkim, kai darau kažkokius judesius, kur krūtys juda, "šokinėja" biggrin.gif (bėgu laiptais pvz.). O kuri čia gyd krūtų echoskopijas daro šitam reikalui? Ar tu profilaktiškai eidavai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 07, 23:19)
Man irgi geriant KT pradėjo tempti, jautrios tokios. Net paskauda tarkim, kai darau kažkokius judesius, kur krūtys juda, "šokinėja" biggrin.gif (bėgu laiptais pvz.). O kuri čia gyd krūtų echoskopijas daro šitam reikalui? Ar tu profilaktiškai eidavai?

Man jos jautrios pasidarydavo pries susergant, paskui vel viskas gerai nieko nejausdavau, gal kartais kai miegu ant pilvo, nors ir zinau, kad krutim negerai kai miegama ant pilvo, bet man taip labai patogu..
As echoskopija dariausi onkologiniame, ten man patikimiau, gydytoja manau labiau kompetentinga ir labiau patyrusi. Bet dabar pasiemiau siuntima ir keliausiu pasitikrinti kitur, bet eile du menesiai, tai gavau tik rugpjucio viduryje doh.gif
Pati savo nuoziura eidavau, nes mano ginekologei pasakius, ji atsakydavo, kad jaunom nieko rimto nebuna..
Atsakyti
2 men kontraceptiniu tableciu novynette ir + 15 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 07 10, 19:53)
2 men kontraceptiniu tableciu novynette ir + 15 kg doh.gif

Per du mėnesius????? doh.gif doh.gif doh.gif , vajėzau, mesčiau jas tuoj pat
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2004 10 07, 09:24)
Jeannine geriu 5 menesius-jauciu, kad kuo toliau, tuo labiau grimzdu i depresija sad.gif

Noras  smileysex.gif sumazejes iki minimumo, pries "tas" dienas bunu kaip nesava-verkiu, saukiu ant namiskiu, daug valgau... Sianakt atsibudau nuo tooookio siaubingo galvos skausmo sad.gif  O po "tu" dienu kokia savaite krutine skaudi-skaudi, ties kiekvienu zingsniu jauti. Dabar galvoju, nu nx as jas geriu??? blink.gif
Sorry, man dabar PMS, tai esu pikta ir noriu verkti doh.gif

Man irgi taip budavo, nebegeriu daugiau ir tikrai nebegersiu... doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 07 12, 10:57-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 07 12, 10:57)
Per du mėnesius?????  doh.gif  doh.gif  doh.gif , vajėzau, mesčiau jas tuoj pat

as irgi doh.gif
Atsakyti
Dieve mano,merginos kodel jus toki nuoda brukat sau i kuna?Gyvenimas per ilgas atrodo?Na aisku ,siais laikais rinka valdo dideles kompanijos kurios ir kontoliuoja informacijos srauta.Jus esat kalbejusi nors su vienu NORmaliu daktaru kuriam jokia kompanija uz reklama nemoka?Jus zinojot kad jaunystei kaip jus dabar vartojat ta bruda,tai 5 metus istisai pavartojus mazdaug po 15-20 metu jum kruties ar gimdos vezys garantuotas.Tikriausiai nei viena rimtai nesat mokiusis apie zmogaus fiziologija,anatomija kaip kaikurie dalykai veikia kuna.Jei zinotumete n i e kada negertumete siu nuodu.
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 07 12, 22:40)
Dieve mano,merginos kodel jus toki nuoda brukat sau i kuna?Gyvenimas per ilgas atrodo?Na aisku ,siais laikais rinka valdo dideles kompanijos kurios ir kontoliuoja informacijos srauta.Jus esat kalbejusi nors su vienu NORmaliu daktaru kuriam jokia kompanija uz reklama nemoka?Jus zinojot kad jaunystei kaip jus dabar vartojat ta bruda,tai 5 metus istisai pavartojus mazdaug po 15-20 metu jum kruties ar gimdos vezys garantuotas.Tikriausiai nei viena rimtai nesat mokiusis apie zmogaus fiziologija,anatomija kaip kaikurie dalykai veikia kuna.Jei zinotumete n i e kada negertumete siu nuodu.

Iš kur tokios žinios? g.gif
Ką dar mes turim žinot apie fiziologiją? Ką naujo papasakosit? Hormoniniai kontraceptikai atsirado palyginus neseniai, o pasak kai kurių teorijų, jų poveikis gali pasimatyt po 3 kartų. Ir spėlionių, tyrinėjimų apie rimtus poveikius yra gana daug, tik nelabai kas gali ką patvirtint, tuo labiau, kad dauguma šalutinių poveikių yra tokie, kokius sukelia galybė kitų ligų.

* * *
Dar norėjau paklaust, po kiek laiko jums grįžo libido nutraukus vartoti tabletes? ax.gif Aš kartais pagalvoju, ar nebus čia koks placebas, nes nutraukiau KT, bet tuo pačiu pasibaigė sesija, visi vargai ir nemigo naktys, pailsėjau. Ir, aišku, grįžo visi norai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 02:15)
Dar norėjau paklaust, po kiek laiko jums grįžo libido nutraukus vartoti tabletes? 

Kol gėriau KT, potraukis buvo beveik nulinis. Kai mečiau hormonus, noras iškart sugrįžo.
Atsakyti
man praejus pusei metu pradejo inkstai skaudeti ir daktare iskart patare nutrukti vartoti KT ,galva svaigo ,pykino bet taip kas 3 dienas,ir spuogais pradejo berti,nors visada buvau sveika g.gif
Atsakyti
mane taip pat isberdavo spuogais,galva skaudedavo ir dar svorio priaugau.manau tikrai yra geresniu apsisaugojimo priemoniu nei KT. schmoll.gif
Atsakyti
As taip pat atsisakiau visu kontraceptiniu,manau kad tai nuodas,nebevartoju ir dziaugiuosi,nes sugrizo noras seksui,kuri jau buvau primirsusi
Atsakyti