Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

nujauciu, kad ir man jau laikas jungtis prie nukentejusiu nuo KT verysad.gif geriau 4 metus, si antradieni sugeriau paskutine pakuote ir pasiryzau naujos nepirkti,pasitarem su MB,kad gana jau organizma nuodyt. Tai va prasirgsiu taip vadinamom menesinem ir tada jau ziuresiu kas bus su mano ciklu,oda, plaukais ir visu kitu g.gif kazkaip labai bijau del spuogu doh.gif pries geriant KT budavo pas mane ju, na nelb baisiai,bet paberdavo.Kai geriau nurimo,bet vistiek vienas kitas beveik visada budavo,kartais nei vieno, bet kartais isberdavo ir ne vienu.Tai numanau, kad metus bus man prasti popieriai su oda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2009 11 10, 18:48)
Man ir ta pati problema,geriau KT 4metus,pries puse metu meciau ir dabar visas veidas isbertas,nugara isberta skauduliais doh.gif  net nezinau ka daryti,bandysiu eiti pas kosmetologe,bet manau,kad teks ir pas daktare apsilankyti,nes kosmetologe tik tam kartui pades,o paskui ju ir vel atsiras.Dar kazkas rase apie plauku riebalavimasi,man ta pati problema,plaunu kiekviena ryta schmoll.gif nieko gero is tu KT verysad.gif

Nieko nedaryk, nieks nepadės doh.gif Aš geriau 6 metus, kai mečiau lygiai tas pats buvo. Organizmas išsivalė ir viskas susitvarkė kažkur per puse metų. Aš buvau vėl jas pradėjus gerti, po 2 mėnesių mečiau. Dabar jau 6 mėnesis gyvenu be jų ir neplanuojų vėl pradėti gerti.
Atsakyti
Juu nebegeriu KT bet nuo ju man buvo pasunkejusi migrena, siaubas kas pradejo darytis paskutiniais menesiais , pries mmmm apie 5 dienas kankino migrena, ir po mmm tas pats, jau nebegalejau kentet, bet ir nusprendem su vyru kad jau laikas 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stream @ 2009 11 14, 22:50)
Juu nebegeriu KT bet nuo ju man buvo pasunkejusi migrena, siaubas kas pradejo darytis paskutiniais menesiais , pries mmmm apie 5 dienas kankino migrena, ir po mmm tas pats, jau nebegalejau kentet, bet ir nusprendem su vyru  kad jau laikas 2.gif

Faina, kad planuojat mazuliuka wub.gif mums tai dar ansktoka (susituokt is karto reikia biggrin.gif ), bet jei uzkibtume netycia, tai labai nesielvartautume aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 11 09, 17:28)
Meragitės, o gali būti, kad nutraukus gerti kontraceptikus pradėjo labai riebaluotis plaukai? Vos ne kasdien plaut reikia... Anksčiau man taip niekad nebuvo  doh.gif

deja gali,pas mane tas pats buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamago @ 2009 11 15, 17:16)
deja gali,pas mane tas pats buvo  doh.gif

Tai, kad jauciu visko gali but kai nutrauki KT, juk taip organizma savo isreguliuojam su tuo brudu, hormonai ne juokai, visa organizmo veikla nuo ju piklauso doh.gif man tai ir laukti baisu jau, net nezinau ko cia tiketis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 11 09, 15:45)
Aš ant savo plaukų tą pastebėjau..
Ir slenka kuokštais tiesiog..

Reiskia ne man vienai taip, man po plovimo lb slenka verysad.gif . Kazin ar taip ilgai bus, nes jau neranu, tai vakar nusipirkau vitaminu plaukam stiprinti.
Atsakyti
QUOTE(Stream @ 2009 11 15, 18:41)
Reiskia ne man vienai taip, man po plovimo lb slenka verysad.gif . Kazin ar taip ilgai bus, nes jau neranu, tai vakar nusipirkau vitaminu plaukam stiprinti.

na cia niekas nepasakys ilgai ar ne, kol organizmas neatsistatys tol ir vyks visokios blogybes verysad.gif kaip kuriom atsistato per puse metu, kitom per metus, labai individualu,dar aisku priklauso kiek laiko gertos KT
Atsakyti
QUOTE(Stream @ 2009 11 15, 17:41)

Aš va negeriu 2 mėn., tai tik daba mažiau kažkiek slenka..
Bet visvien klaiku.. doh.gif
Atsikeli ryte iš lovos ir rankioji nuo pagalvės, patalynės, grindų..
Mašina visa plaukuose.. doh.gif
Atsakyti
O as KT meciau, nes kaip tik ju gerimo laikotarpiu pradejo tragiskai slinkti plaukai ir labai pakilo kraujospudis. Ko tik nesiemiau tiems plaukams, nelabai kas padeda. O metus KT dar turbut labiau prades slinkti (dar tik pora savaiciu negeriu). Ziuriu, kas bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 11 16, 15:01)
O as KT meciau, nes kaip tik ju gerimo laikotarpiu pradejo tragiskai slinkti plaukai ir labai pakilo kraujospudis. Ko tik nesiemiau tiems plaukams, nelabai kas padeda. O metus KT dar turbut labiau prades slinkti (dar tik pora savaiciu negeriu). Ziuriu, kas bus verysad.gif

vien baisybes su tom KT doh.gif

Na niekas daugiau nestoja i nukentejusiu bureli? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Geraiau apie 4 metus lindynete 30.
Pries 7men.jas meciau.Metus pirma men.ciklo viduryje prasideda tepimai ir taip iki mm doh.gif Si men.pradejau gydyma.
Niekada su oda neturejau problemu.O dabar kazkokia alergija isisvyste,vis isberia veida doh.gif
Ir visi blogumai dar vyksta praejus pusei metu po KT metimo.

Kol geriau KT ,os neissiskyriau su vyru,nes pradingo visiskai noras smileysex.gif
Dar galeciau pavardinti,bet manau tiek jau pakanka,kad esu nukentejusi nuo KT. verysad.gif
Atsakyti