Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

QUOTE(Vaidalex @ 2009 10 20, 17:11)
As vartojau YARINA apie 6men, tai nieko blogo negaliu pasakyt isskyrus tai, kad teko nutraukt todel. kad koju venos pradejo lyst i odos pavirsiu. net akivaizdus guzelis susidares. man tik 26m o kojos ne kaip atrodo, ir vietomis lyg kapiliarai issilieja. nu ne kas o operuot nieks neoperuos, atseit per mazai dar iskile venos. tai va, tikrai zinau, kad tai KT salutinis poveikis. tik jei ne tai, tai sakyciau toliau, jog man tinka KT, net pavyko apie 6kg su jom numest. nors vyras man teigia, kad cia tik mano isitikinimas.
nu zodziu  g.gif

Aš irgi dėl to mečiau. Ir kas įdomiausia poveikį pamačiau po 5 d. kad lipa venos, kojas skaudėt pradėjo, o man 21 metai.
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 11 17, 14:22)
Sveikos 4u.gif
Geraiau apie 4 metus lindynete 30.

Mano situacija tokia pati 4 metai stazo su Lindynette30 smile.gif metu galima sakyt vien del lytinio potraukio dingimo,nes kitu bedu kaip ir neturiu. Bet organizmo jau gaila,kiek prisikaiciau,tai dingo noras jas gerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 17, 20:46)
Mano situacija tokia pati 4 metai stazo su Lindynette30 smile.gif metu galima sakyt vien del lytinio potraukio dingimo,nes kitu bedu kaip ir neturiu. Bet organizmo jau gaila,kiek prisikaiciau,tai dingo noras jas gerti 4u.gif

drinks_cheers.gif Tai kol as jas geriau irgi viskas lyg normaliai buvo,isskyrus dingusi nora.Jau kaip kokia nesveika pradejau jaustis,23 metai,o vyro visiskai nenoriu doh.gif
Kai meciau ,aciu dievui su laiku ir noras gryzo,bet prasidejo kiti negerumai.
Aisku cia kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja i KT.
Linkiu,kad tau metus KT ,viskas butu ok mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 11 17, 20:50)
drinks_cheers.gif Tai kol as jas geriau irgi viskas lyg normaliai buvo,isskyrus dingusi nora.Jau kaip kokia nesveika pradejau jaustis,23 metai,o vyro visiskai nenoriu doh.gif
Kai meciau ,aciu dievui su laiku ir noras gryzo,bet prasidejo kiti negerumai.
Aisku cia kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja i KT.
Linkiu,kad tau metus KT ,viskas butu ok mirksiukas.gif  4u.gif

Pas mane su noru tas pats,katastrofa,pats jegu zydejimas,o cia prasau biggrin.gif aciu uz palinkejimus 4u.gif as kazkaip labiausiai del spuogu pergyvenu,nujauciu labai berti prades,nes ir KT vartojant kartais pasitaikydavo,o dbr kiek paskaiciau,jauciu sakes bus doh.gif del kitko kazkaip nepergyvenu.Na dar plaukai aisku...ir taip slenka labai,tai isivaizduoju kas greit prasides verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif jau savaite geriu lindynette20. tarpais pykina, nera apetito, jauciuosi lyg tureciau temperaturos, krecia saltis arba atvirksciai karstis pila, vaikstau kaip apspangus, nugara skauda, padideje limfmazgiai...ar tai reiskia kad jos man netinka? beje pirma karta jas pradejau gert sirgdama antra diena, ar nieko blogo? atrasykit kuo greiciau smile.gif laukiu, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shirduxxx @ 2009 11 18, 12:07)
Sveikutes smile.gif  jau savaite geriu lindynette20. tarpais pykina, nera apetito, jauciuosi lyg tureciau temperaturos, krecia saltis arba atvirksciai karstis pila, vaikstau kaip apspangus, nugara skauda, padideje limfmazgiai...
ar tai reiskia kad jos man netinka?

Na, jei tokie klausimai kyla.. g.gif
Ne, čia žinok, teigiamas poveikis..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 11 18, 13:51)
Na, jei tokie klausimai kyla..  g.gif
Ne, čia žinok, teigiamas poveikis..

Lemona, taves nesupratau smile.gif tai vadinas jos man tinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shirduxxx @ 2009 11 18, 13:33)
Lemona, taves nesupratau smile.gif  tai vadinas jos man tinka? smile.gif

Logiškai pamąstykim - jei negėrei jų ir viskas buvo ok.. O jas geriant prasideda pykinimai, vaikštai kaip apspangus ir t.t. .. Kaip gali kilti dar klausimai, ar tinka, ar ne?
Čia be abejonės, kad netinka - jei tiktų, nebūtų absoliučiai jokio šalutinio poveikio..
Jau nekalbu apie tai, kad ir nejaučiant šalutinio poveikio tai nėra gėris.. Po to tiek visokių "gėrybių" išlenda, kad rautis plaukus norisi iš to kvailumo, kad išvis jas gyvenime gėrei..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 11 18, 14:42)
Logiškai pamąstykim - jei negėrei jų ir viskas buvo ok.. O jas geriant prasideda pykinimai, vaikštai kaip apspangus ir t.t. .. Kaip gali kilti dar klausimai, ar tinka, ar ne?
Čia be abejonės, kad netinka - jei tiktų, nebūtų absoliučiai jokio šalutinio poveikio..
Jau nekalbu apie tai, kad ir nejaučiant šalutinio poveikio tai nėra gėris.. Po to tiek visokių "gėrybių" išlenda, kad rautis plaukus norisi iš to kvailumo, kad išvis jas gyvenime gėrei..

o ar nieko blogo kad jas pradejau gerti antra menesiniu diena? ne pirma kaip reikejo... uztikrinta apsauga vistiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 11 18, 14:42)

sutinku visu 100 % smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shirduxxx @ 2009 11 18, 15:47)
o ar nieko blogo kad jas pradejau gerti antra menesiniu diena? ne pirma kaip reikejo... uztikrinta apsauga vistiek? smile.gif

neesu tikra,bet kiek pamenu tokiu atveju 7d.reikia papildomos apsaugos,nes pradeta gerti neteisingai. Beje, visada galima pasiskaityt informacini lapeli,ten viskas aiskiai isdestyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shirduxxx @ 2009 11 18, 14:47)

Na negaliu tiesiog susilaikyt.. Mergyt, blogai, kad išvis jas geri.. verysad.gif
Bet kai pati pradėjau gert, man ginė sakė, kad gerti pirmą, ar netgi antrą mmm dieną.. Tai kaip ir normaliai tu jas geri (pagal mano ginės žodžius)..
Šiaip po pirmos tabletės jom dar nepasitikėčiau kaip apsauga.. Gal pirmą savaitę pasinaudočiau papildomom priemonėm.. g.gif
O šiaip atidžiai persiskaityk informacinį lapelį, jame viskas būna parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 11 18, 15:59)
Na negaliu tiesiog susilaikyt.. Mergyt, blogai, kad išvis jas geri..  verysad.gif
Bet kai pati pradėjau gert, man ginė sakė, kad gerti pirmą, ar netgi antrą mmm dieną.. Tai kaip ir normaliai tu jas geri (pagal mano ginės žodžius)..
Šiaip po pirmos tabletės jom dar nepasitikėčiau kaip apsauga.. Gal pirmą savaitę pasinaudočiau papildomom priemonėm..  g.gif
O šiaip atidžiai persiskaityk informacinį lapelį, jame viskas būna parašyta  4u.gif

o kaip jums atrodo kokia apsauga geriausia? smile.gif man kazkaip atrodo kad geriausia butu pleistras...
Atsakyti