Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Na pasiskaičius Jūsų visų, tai dar didesnis noras atsirado nutraukti vartoti tas KT.. g.gif
Vartoju Lindynette 20 nepilnus metus, esu jauna ir tas atsiradęs CELIULITAS doh.gif Galvos skausmai geriant po 7d. pertraukos verysad.gif Dar dingstantis noras smileysex.gif
Vis labiau ir labiau mane stumia mesti vartoti šitą brudą. Ankščiau galvodavau kad dar čia tik mano pirmos KT gal pasitarus su gine atrasčiau geresnes be šitų visų išvardintų šalutinių poveikių man tinkančias.. Bet sakau pasiskaičiau ir kuo toliau tuo labiau atrodo visos jos beveik VIENODOS, TIK FIRMA IR PAVADINIMAS SKIRIASI KURIAI ATNEŠAME PINIGĖLIŲ.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledinukas90: 20 spalio 2009 - 13:49
man esminis triju metu KT vartojimo šalutinis poveikis - kokiais dviems dydžiais didesne krūtinė doh.gif kitoms gal ir pliusas pasirodys, bet kai mano ir taip kosmine buvo, tai nieko gero...

po antro vaiko gimimo tik mirena desiuosi... ir šiaip jeigu sugrįščiau į KT vartojimo pradžią, net nebūčiau pradėjusi jų vartoti..

Atsakyti
As vartojau YARINA apie 6men, tai nieko blogo negaliu pasakyt isskyrus tai, kad teko nutraukt todel. kad koju venos pradejo lyst i odos pavirsiu. net akivaizdus guzelis susidares. man tik 26m o kojos ne kaip atrodo, ir vietomis lyg kapiliarai issilieja. nu ne kas o operuot nieks neoperuos, atseit per mazai dar iskile venos. tai va, tikrai zinau, kad tai KT salutinis poveikis. tik jei ne tai, tai sakyciau toliau, jog man tinka KT, net pavyko apie 6kg su jom numest. nors vyras man teigia, kad cia tik mano isitikinimas.
nu zodziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidalex @ 2009 10 20, 17:11)
As vartojau YARINA apie 6men, tai nieko blogo negaliu pasakyt isskyrus tai, kad teko nutraukt todel. kad koju venos pradejo lyst i odos pavirsiu. net akivaizdus guzelis susidares. man tik 26m o kojos ne kaip atrodo, ir vietomis lyg kapiliarai issilieja. nu ne kas o operuot nieks neoperuos, atseit per mazai dar iskile venos. tai va, tikrai zinau, kad tai KT salutinis poveikis. tik jei ne tai, tai sakyciau toliau, jog man tinka KT, net pavyko apie 6kg su jom numest. nors vyras man teigia, kad cia tik mano isitikinimas.
nu zodziu  g.gif

del koju venų tai sutinku drinks_cheers.gif man irgi paryškėjo kraujagyslės... beje, pradėjo šalti viena koja, įtariu kad sutrikusi kraujotaka nuo KT buvo...gine to nepaneigė..
Atsakyti
Na krutine ir man padidejo,bet salutiniu poveikiu to nelaikau ;D vartoju beveik pusmeti ir viskas liux.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 10 20, 16:57)
po antro vaiko gimimo tik mirena desiuosi... ir šiaip jeigu sugrįščiau į KT vartojimo pradžią, net nebūčiau pradėjusi jų vartoti..

Nesuprantu koks skirtumas tarp KT ir Mirenos g.gif Juk tai tie patys hormonai. Tik kitaip vartojami.
Atsakyti
gal galit ka patarti? vartojau kontraceptines 3 metus,jau nebegeriu mazdaug metai ir keli menesiai.. po KT nutraukimo mazdaug po keliu menesiu pradejo vis po biski berti oda ir vis daugiau ir daugiau, o labiausiai smakra ir zandu apacia ties kaklo virsum,tai sita sutvarke kosmetologe, bet smakras baisu doh.gif girdejau kad po KT susijaukia visi harmonai uztat ir beria ir kosmetologe yra sakius jei beria smakra reiskias problemos su moteriskom ligom.. gal kuriai buvo kaip ir man,kaip atstatyti tuos harmonus? doh.gif
Atsakyti
Meragitės, o gali būti, kad nutraukus gerti kontraceptikus pradėjo labai riebaluotis plaukai? Vos ne kasdien plaut reikia... Anksčiau man taip niekad nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 11 09, 16:28)
Meragitės, o gali būti, kad nutraukus gerti kontraceptikus pradėjo labai riebaluotis plaukai? Vos ne kasdien plaut reikia... Anksčiau man taip niekad nebuvo  doh.gif

Aš ant savo plaukų tą pastebėjau..
Ir slenka kuokštais tiesiog..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 11 09, 18:45)
Aš ant savo plaukų tą pastebėjau..
Ir slenka kuokštais tiesiog..

Man irgi po biški daugiau slenka, bet dar nežymiai (ačiū Dievui), tik su tuo riebalavimusi tai.... doh.gif
Atsakyti
pradejus naudoti vienas tabletes (mercilon) beveik kas antra menesi sirgdavau po 7 dienas ir dar daugiau nelaiku prasidedadavo, dar nebaigus isgerti viso ciklo, ir plius isgerus alkoholio kita diena budavo kosmaras galvos nuo pagalves nepakeldavau, toks jausmas kas visa bidona isgerus buciau, pakeite gydytoja kitas, truputi brangesnes bet "geresnes" (belara) visai nustojau sirgti, pora menesiu patepliojo o po to nieko, daraisi vis po kelis nestumo testus nervuojasi i koki 3 men susergi, ir dar vienas nemalonus dalykas prasidejo. spjoviau ir i tas, pradejau naudoti zieda, pakolkas nesiskundziu, pirmus menesius nepatogiai jauciausi, bet dabar viskas lyg ir ciki, konsultavausi dar karta su gydytoja, bet sako jei jau radai gera varijanta neieskok pakolkas koto.
Atsakyti
Man ir ta pati problema,geriau KT 4metus,pries puse metu meciau ir dabar visas veidas isbertas,nugara isberta skauduliais doh.gif net nezinau ka daryti,bandysiu eiti pas kosmetologe,bet manau,kad teks ir pas daktare apsilankyti,nes kosmetologe tik tam kartui pades,o paskui ju ir vel atsiras.Dar kazkas rase apie plauku riebalavimasi,man ta pati problema,plaunu kiekviena ryta schmoll.gif nieko gero is tu KT verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurikee: 10 lapkričio 2009 - 17:49