Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

Na ka sveikos, gryztu pas jus, su tokia diagnoze: folikuline skydliaukes karcinoma pt2 nx mx r0.
Gal atsiras, kas turejo toki geri, ir pasidalins patirtimi kaip sekesi gydyti. Gal kas joda dabar naudoja, kaip savijauta ?kazin kiek man jo prireiks..klausimu milijonai kyla, o gydytojai tik imeta laiska i dezute, ir pasikark su ta diagnoze..
Papildyta:
Gal kas siuo metu tai isgyvena, nerima ir baime, kartu butu lengviau. Bijau uzknisti seima su savo pamastymais ir neviltim, bei nuotaiku kaita.zinau kad gydoma-isgydoma, bet toks jau tas zmogus, jautiesi issigandes ir silpnas.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 30, 10:29)
Na ka sveikos, gryztu pas jus, su tokia diagnoze: folikuline skydliaukes karcinoma pt2 nx mx r0.
Gal atsiras, kas turejo toki geri, ir pasidalins patirtimi kaip sekesi gydyti. Gal kas joda dabar naudoja, kaip savijauta ?kazin kiek man jo prireiks..klausimu milijonai kyla, o gydytojai tik imeta laiska i dezute, ir pasikark su ta diagnoze..
Papildyta:
Gal kas siuo metu tai isgyvena, nerima ir baime, kartu butu lengviau. Bijau uzknisti seima su savo pamastymais ir neviltim, bei nuotaiku kaita.zinau kad gydoma-isgydoma, bet toks jau tas zmogus, jautiesi issigandes ir silpnas.

Atsakyti
Labas,

Nesigąsdink taip, nusiteik, kad būsi stipri ir įveiksi ligą mirksiukas.gif o ji tikrai įveikiama! Aišku, turi praeiti kažkiek laiko, kad apsiprast su padėtim, tam labai padeda domėjimasis informacija, o jos daug, ypač čia smile.gif
Pas mus jau beveik prieš metus vyrui aptiko papilinę skydliaukės karcinomą pt3 N1 Mx, dabar jau artėja trečias jodas, ir labai tikimės, kad jau paskutinis.
O šiaip, labiausiai iš visų medikų pastebėjimų patiko - "jei jau lemta turėti onkologinių ligų, tai skydliaukės - geriausias variantas"... žiauriai skamba, bet taip sako būtent dėl to, kad šita liga visiškai išgydoma 4u.gif
Sėkmės ir stiprybės!

QUOTE(audrone@ @ 2012 05 30, 10:29)
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(VikioMa @ 2012 05 30, 10:51)
Labas,

Nesigąsdink taip, nusiteik, kad būsi stipri ir įveiksi ligą  mirksiukas.gif  o ji tikrai įveikiama! Aišku, turi praeiti kažkiek laiko, kad apsiprast su padėtim, tam labai padeda domėjimasis informacija, o jos daug, ypač čia  smile.gif
Pas mus jau beveik prieš metus vyrui aptiko papilinę skydliaukės karcinomą pt3 N1 Mx, dabar jau artėja trečias jodas, ir labai tikimės, kad jau paskutinis.
O šiaip, labiausiai iš visų medikų pastebėjimų patiko - "jei jau lemta turėti onkologinių ligų, tai skydliaukės - geriausias variantas"... žiauriai skamba, bet taip sako būtent dėl to, kad šita liga visiškai išgydoma  4u.gif
Sėkmės ir stiprybės!

Aciu, zinau kad busiu, negalvoju apie jokius blogiausius variantus, tiesiog iki to gerai toks ilgas kelias...ir dar kol ta pirma joda padarys, galvojimas ar nera metastaziu, parayta plitimas gyslomis, o kur? Kaip zinoti, kiek suprantu pirmo jodo reikia laukti tris menesius..galetu viskas iskart vykti.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 30, 11:01)
Aciu, zinau kad busiu, negalvoju apie jokius blogiausius variantus, tiesiog iki to gerai toks ilgas kelias...ir dar kol ta pirma joda padarys, galvojimas ar nera metastaziu, parayta plitimas gyslomis, o kur? Kaip zinoti, kiek suprantu pirmo jodo reikia laukti tris menesius..galetu viskas iskart vykti.

sveika, cia lankosi tokia elektra, ji , kiek pamenu jau turejo praeiti 3 joda,
ji po ligonines , uzsuka pasidalinti mintimis,
puiki pasnekove ir atsako i viska, mes esame bendrave
taigi laikykis,
4u.gif
Atsakyti
gal galit papasakot kas apie sia liga? Mano pazystamai daktare sake kad del skydliaukes atsirado vitiligo liga,sia liga ir as sergu,bet nezinau kaip del tos skydliaukes 4u.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
sveiki...strium turiu gan senai,taip pat yra ir dvi cistos,kurios dabar padidejo....(ilga laika jokio gydymo nieks neskyre,o dabar sugalvojo vel patikryt)...gal kuriai taip yra? ar verta nerimauti del ju?
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 01, 15:22)
sveiki...strium turiu gan senai,taip pat yra ir dvi cistos,kurios dabar padidejo....(ilga laika jokio gydymo nieks neskyre,o dabar sugalvojo vel patikryt)...gal kuriai taip yra? ar verta nerimauti del ju?

darykis hormoninius tyrimus, echoskopija, jei reikes ir punkcija tegul padaro,
jei netiki vienu daktaru, konsultuokis su kitais,
patikek, niekas tau tikrai neatsakys-operuotis ar ne, nes tikrasis atsakymas visada buna tik po operacijos,
netingek, perskaityk senas temas, pamatysi, kiek istoriju, kiek nenustatytu laiku diagnoziu, taigi, tik pati turi tai nuspresti
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 01, 15:44)
darykis hormoninius tyrimus, echoskopija, jei reikes ir punkcija tegul padaro,
jei netiki vienu daktaru, konsultuokis su kitais,
patikek, niekas tau tikrai neatsakys-operuotis ar ne, nes tikrasis atsakymas visada buna tik po operacijos,
netingek, perskaityk senas temas, pamatysi, kiek istoriju, kiek nenustatytu laiku diagnoziu, taigi, tik pati turi tai nuspresti
sekmes 4u.gif

ekoskopa padare...isvada :difuzine mazgine striuma
hormonu atsakymai bus tik kita savaite.gydytoja pataria issitirti tas cistas,del sventos ramybes,kazin kokia ten ta procedura g.gif
vaikstau siandien kai trenkta gerai,niekad tokiu ligu nera buve
Atsakyti
Sveikos,

triodita turiu nuo vaikystes, ir viena uzkalkejus mazgeli. Per antraji nestuma rado kazkoki nauja mazgeli. Siandien buvau pas daktare, tai paeme kraujo tyrima, uzrase punkcija, ziuresim kaip cia toliau bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emalita @ 2012 06 01, 19:28)
Sveikos,

triodita turiu nuo vaikystes, ir viena uzkalkejus mazgeli. Per antraji nestuma rado kazkoki nauja mazgeli. Siandien buvau pas daktare, tai paeme kraujo tyrima, uzrase punkcija, ziuresim kaip cia toliau bus unsure.gif

cia punkcija kai ta mazgeli tiria?
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 01, 16:22)

man taip buvo, neskyre nieko, lauke lauke kol su
piktybejo...
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 30, 11:29)
Papildyta:

Audrone, zinau, ka tai reiskia, nes pati sita praejau..viska: nerima, abejones, gal nereikia man sito jodo..ir pan...Dziaugiuos, kad mane operavo prof. Beisa. Jis nemete atsakymu i pasto dezutes, o teko jam skambinti, po to pas ji nuvaziuoti, jis parase siuntima pas Baranauska. Ir butent Baranauskas nusprende, kad vis delto to jodo reikia. Gavau jau du. Dabar laukiu treciojo, kuris bus birzelio 15. Aciu maskatukui, kuri sake, jei nusprende gydytojas, vadinas taip ir reikia, taip yra ir reikia su tuo susitaikyti. O kas liecia joda, as ten jokio poveikio jo isgerus nejauciu, kaip isgerciau paprasciausia vitamina ir tiek. Siaip mane ten gydo Sinkevicius. Man jis patinka. Saunus gydytojas, su jumoro jausmu, net paplepeti su juo galima smile.gif))) Paaiskins viska, patars ir dar sukritikuos. Jis pastebejo, kad mano labai gera atmintis. Sakau, va kaip, o jau gavus 5 narkozes. O jis man sako: narkoze yra geras prisigerimas per tusa smile.gif
Audrone, nenusimink, viskas bus gerai smile.gif ir geriausia tai supranta zmogus, kuris per sita praejo. Sekmes tau, ir jei ka rasyk. Bukim optimistemis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellektra3: 02 birželio 2012 - 01:28