QUOTE(Jūra* @ 2012 06 02, 15:02)
Sveikos, susipažinau su skydliauke artimiau tik šią savaitėlę. Ir šeimos gydytoja, ir endokrinologė į mane žiūrėjo tiesiog kaip į neturinčią ką veikti ir ieškančią ligų... Gal išties taip buvo, planavau leliuką po poros mėn ir nutariau prieš tai profilaktiškai pasitikrinti, tiesiog kad paskui niekur skubėt nereikėtų. Visų nuostabai rado 2 mazgus, nors kraujas, hormonai - viskas gerai... Kas laukia toliau, dar nežinau, bet kaip suprantu mano leliuko planavimai visi nuplaukė...

būsiu dėkinga, gal kas daugiau apie tai nusimano ir gali atsakyti..?
Labas, pas mane panasi situacija buvo, tik as mazgus atradau iskart po gimdymo, manau jie buvo ir anksciau , tiesiog nestumas dar suaktyvino ju augima. Padare echo du po 3,5 mazgai, biopsija rode folikulu pakitimus, be operacijos negalejo pasakyt tiksliai kad jie nera blogi. Beje hormanai ir kraujas buvo super, jokiu bedu niekada neturejau, nestumas taip pat geras. Dabar trecia savaite as po operacijos, vienas is mazgu buvo vezinis:( laukiu gydymo..
Siandien buvau kryziu kalne, nuveziau ten savo nerima ir baime, mainais pasiemiau vilties ir tikejimo, dabar zinau kad viskas bus gerai
Papildyta:
Tiesiog pasidaryk biopsija, gal su tais mazgais viskas gerai, gal operacijos prireiks, bet po jos jei nieko blogo, greit galesi savo plana testi

sekmes;) pirmiausi atlik visus tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 02, 14:41)
kas skydliaukes problemos visam tai zinau,bet svarbu kad ligos isgydomos...na medicina pazengus vis del to
matai as y klinikas vaziusiu,nors pati ne is Kauno,tai smagu butu kad viska ta pacia diena padarytu,kad lakstyt kelias dienas nereiktu...
As vaziuoju Kaune pas Kazanaviciu privaciai, visi tyrimai vietoj ir greitai, tiesa nepigu.
Pradejau tepti savo randa, tepaliukais kad mazetu, bet man kaip degina, niezti, ar cia taip turi buti?