Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(audrone@ @ 2012 06 02, 22:19)
Tepiau naturaliu is zolininko gautu tepalu, gyre kad stebuklingas,- perstejo. Dabar snd su contraktubek du kart patepiau , tai taip skaudziai niezti persti, raudonas toks, kita savaite ta dermatiksa parves, dar tuo bandysiu. Galvoju, gal dar per anksti, gal oda per plona, juk sasas neseniai nukrito.. Nebezinau:(

as manau kad ankstoka dar kuo tept... g.gif

as galvoju y KMUK vaziuot,nes man dar reik tyrimu del vaisingumo,kokia striuma itaka turi g.gif
Atsakyti
Kaip suzinoti ar nera metastaziu plauciuose, ar kur kitur ? Ar daro kur privaciai tokius tyrimus? As per tuos tris menesius isprotesiu nuo minciu sad.gif nugaros pusej skauda kazkas. Bet kokia nesamone, nustate vezy ir turetu iskart tirti jo isplitima, gal skubiai reikia gydyti. Paskui sakys sorry jau per velu.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 03, 11:59)
Kaip suzinoti ar nera metastaziu plauciuose, ar kur kitur ? Ar daro kur privaciai tokius tyrimus?

sužinosit po radioaktyvaus jodo terapijos kursų, kiekvieną kartą praskenuos ir žiūrės, kur yra jodo sankaupos - pačios skydliaukės likučių ir skydliaukės vėžio ląstelės kaupia jodą, jos ir "švytės"

As per tuos tris menesius isprotesiu nuo minciu sad.gif nugaros pusej skauda kazkas. Bet kokia nesamone, nustate vezy ir turetu iskart tirti jo isplitima, gal skubiai reikia gydyti. Paskui sakys sorry jau per velu.

o neskuba todėl, kad reikia laiko sugyti žaizdoms po operacijos ir atsistatyti kraujotakai. norint, kad rad.jodas turėtų efektą, reikia kad jis visur praeitų 4u.gif
Atsakyti
O be jodo nera kitu budu? Man net pries operacija plauciu nesviete, nors zinau kad kitoms reikejo.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 03, 11:59)
Kaip suzinoti ar nera metastaziu plauciuose, ar kur kitur ? Ar daro kur privaciai tokius tyrimus? As per tuos tris menesius isprotesiu nuo minciu sad.gif nugaros pusej skauda kazkas. Bet kokia nesamone, nustate vezy ir turetu iskart tirti jo isplitima, gal skubiai reikia gydyti. Paskui sakys sorry jau per velu.

nusiramink....minciu cia pas visas pilna 4u.gif man dar net tyrimu visu nepadare,ta prasme punkscijos ir pan,o pas mane minciu pilna....paranojike as juoda doh.gif
Atsakyti
sveikos, nesuvokiu kam ir kodel jus tepate randa, juk tai chirurginis randas, kuris tikrai puikiai gyja, o kada jus pradedate ji dirginti viskuom, nuo to jis pradeda negyti,
as turejau odos liga, kuriai esant puliuoja visos zaizdos, bet man labai aiskiai pasake Beisa, tai chirurgine ziazda, ji pati sugys, tik nemegink niekuom jos tepti,
patikekit, ir papurte buvo ir paraude ir nieztejo, nieko nedariau, sugijo, palikite tai organizmui tvarkyti
o del metastaziu-kol nepavartojamas radioaktyvus jodas, tol ir nematoma nei viena metastaze plauciuose
kada atliekama kompiuterine tomografija plauciu, visada i vena leidziama nedaug radioaktyvaus jodo, bet kokiam veziniam procesui atmesti,
taigi audrone, po pirmo jodo, zinosi tikrai daugiau,
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu Maskatuk 4u.gif tiksliai ir aiskiai smile.gif o randa teplioju kad mazetu ax.gif didelis jis toks ir raudonas pas mane.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 03, 13:31)
Aciu Maskatuk 4u.gif  tiksliai ir aiskiai smile.gif o randa teplioju kad mazetu ax.gif didelis jis toks ir raudonas pas mane.

Pritariu Maskatukui 4u.gif Mano randui jau 9 metai, bet po operacijos aš irgi jo netepliojau niekuo. O dabar - vos įžiūrimas balkšvas brūkšnelis.
Atsakyti
Pasiziurejau, kad radionkologu, yra nemazai, kazin gal su kitu siuntimu galiu pas kita vaziuoti, gal neuzsitrauksiu juodo debesies is Baranausko .
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 03, 13:52)
Pasiziurejau, kad radionkologu, yra nemazai, kazin gal su kitu siuntimu galiu pas kita vaziuoti, gal neuzsitrauksiu juodo debesies is Baranausko .

o gal Tau arciau Kaunas? juk gali ir ten gydytis, juk nesvarbu kur operavaisi
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 03, 13:59)
o gal Tau arciau Kaunas? juk gali ir ten gydytis, juk nesvarbu kur operavaisi

Tai man arciau, as ir operavausi Kaune. Bet is kliniku dave siuntima i vilniu pas Baranauska.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 03, 15:08)
Tai man arciau, as ir operavausi Kaune. Bet is kliniku dave siuntima i vilniu pas Baranauska.

tada atsakymas butu tik vienas, kad Baranauskas specializuojasi skydliaukes vezio gydyme, va todel jis toks arogantiskas, zino, kad niekur nedingsi.....klaiku.....
Atsakyti