Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(sija8 @ 2012 07 01, 16:22)
Manau, pirmiausia tegul susidėlioja hormonai į savo vietas, o tada planuoti pastojimą. Aš asmeniškai laukčiau bent pusmetį. Nes nėštumo metu hormonai taip pat svyruoja, reikia labai sekti.  Aišku, endokrinologai patars geriau mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif As taip pat manau, dabar pirmiausiai laukiu vizito pas Endokrinologa...
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 07 01, 17:22)
Manau, pirmiausia tegul susidėlioja hormonai į savo vietas, o tada planuoti pastojimą. Aš asmeniškai laukčiau bent pusmetį. Nes nėštumo metu hormonai taip pat svyruoja, reikia labai sekti.  Aišku, endokrinologai patars geriau mirksiukas.gif

Reikia atsigauti po operacijos pirma, turi viskas grizti i savo vietas.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif maskatuk, ziuriu dar vis padedi naujoms merginoms. smile.gif kaip tu pati?

maciau kazkuri klause kada galima planuoti leliu, mane operavo pries 4 metus liepos menesi, pastojau po beveik 5men. dabar jau laukiuosi antra karta, kas menesi darom tyrimus ir stebim kokia doze tiroksino gerti. smile.gif

maciau dviprasmisku nuomoniu apie chirurga Kymanta. mane jis taip pat operavo ir galiu pasakyti, kad man labai patiko jo atvirumas, zodziu nevyniojimas i vata, eidama tartis su juo jau zinojau, kad jis nesicackina. jautresnems pacientems siulyciau kreiptis i Krasauska, man jis per daug svelnus. rolleyes.gif beje, po operacijos gal 4 moterims isiro siule, visas operavo Krasauskas, sakykim tai sutapimas. g.gif

turincioms piktaji rupuziuka, stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 07 02, 18:58)
Sveikos. smile.gif maskatuk, ziuriu dar vis padedi naujoms merginoms. smile.gif kaip tu pati?

maciau kazkuri klause kada galima planuoti leliu, mane operavo pries 4 metus liepos menesi, pastojau po beveik 5men. dabar jau laukiuosi antra karta, kas menesi darom tyrimus ir stebim kokia doze tiroksino gerti. smile.gif

maciau dviprasmisku nuomoniu apie chirurga Kymanta. mane jis taip pat operavo ir galiu pasakyti, kad man labai patiko jo atvirumas, zodziu nevyniojimas i vata, eidama tartis su juo jau zinojau, kad jis nesicackina. jautresnems pacientems siulyciau kreiptis i Krasauska, man jis per daug svelnus. rolleyes.gif beje, po operacijos gal 4 moterims isiro siule, visas operavo Krasauskas, sakykim tai sutapimas. g.gif

turincioms piktaji rupuziuka, stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano bendradarbei , kuria operavo pries metus, taip pat isiro siule. O Vilniuje mums niekas nieko nesiuvo, o klijavo.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 07 02, 17:58)
jautresnems pacientems siulyciau kreiptis i Krasauska, man jis per daug svelnus. rolleyes.gif beje, po operacijos gal 4 moterims isiro siule, visas operavo Krasauskas, sakykim tai sutapimas. g.gif

Mane irgi operavo Krasauskas. Po operacijos liko sveika tik viena balso styga verysad.gif Nieko nekaltinu, prieš operaciją pasirašiau, kad taip gali atsitikti. Yra kaip yra...
Šiaip tai jis tikrai šiltas žmogus. Kymanto man neteko pažinti smile.gif
Atsakyti

sveikute, labai dziaugiuosi tokiomis naujienomis nestuke.gif
man atreguliavo tiroksina, bet su sirdele buvo problemos, vel naujus vaistus paskyre, man labai patinka Abraitiene, kuri visada isklauso ir zino, kad pakeitus ar vel pridejus koki vaista, po men reikia vel man tirti hormonus
sveikatytes jums abiems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ellektra3 @ 2012 07 02, 19:35)
Mano bendradarbei , kuria operavo pries metus, taip pat isiro siule. O Vilniuje mums niekas nieko nesiuvo, o klijavo.

visiskai pritariu tau, kad nauja technika klijuoti pasiteisina su kaupu, tik kada atejo mano dar 13 metu paauglys sunus, randas raudonas buvo, tai sesele pasiule vaistu arba pasedeti koridoriuje, galvojom nuvirs vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, kad tos naujos technologijos, nuo vilniaus iki kauno taip letai eina ... Nes mano randas toks didokas ir kampukai plaths, truputi pasileido matyt. Buciau zinojus buciau iki Vilniaus vaziavus.
Atsakyti

Na ka galiu pasakyti apie Kymanta- pakeiciau nuomone...Kaip vaziavau tartis, toks nemalonus pasirode...Bet kaip susiduriau veliau,visai kitas zmogus,tikrai keliantis pasitikejima...Per diena po operacijos ejo kelis kartus, vis klause kas kaip...Juokeliai idomus pasirode, pas paskui ir as panasiai atkirsdavau- netgi sake pasiilgs tokios pacientes kaip as lotuliukas.gif sako,ar tu ir namie tiek sneki-isproteciau,jei tavo vyras buciau:))) Tikrai man jis patiko, jei reiktu antra karta kriptis- vaziuociau tik pas ji...
Kas liecia siule? Randelis nedidelis, toks mazytis sasiukas dar likes... Bet,kiek matau,rando praktiskai nesimatys... Tik tiek,kad dar kakliukas truputi patines...Bet ,manau,kad tai normalu...
Papildyta:
QUOTE(sija8 @ 2012 07 02, 20:50)
Mane irgi operavo Krasauskas. Po operacijos liko sveika tik viena balso styga verysad.gif Nieko nekaltinu, prieš operaciją pasirašiau, kad taip gali atsitikti. Yra kaip yra...
Šiaip tai jis tikrai šiltas žmogus. Kymanto man neteko pažinti smile.gif

O as to Krasausko nei nemaciau...Gulejom tryse su skydliaukem ir visos pas Kymanta... unsure.gif bet seip giria,kiek girdejau...O tai kaip tavp balsas dabar? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2012 07 03, 13:41)
Gaila, kad tos naujos technologijos, nuo vilniaus iki kauno taip letai eina ... Nes mano randas toks didokas ir kampukai plaths, truputi pasileido matyt. Buciau zinojus buciau iki Vilniaus vaziavus.

O naudoji kokius tepaliukus nuo randu...? Su laiku tikekimes labai nesimatys... 4u.gif
Papildyta:
Siandien as po operacijos lygiai savaite- viskas lyg ir gerai; valgyt darau,pasitvarkau, tikrai daug krutu...Klientes neduoda nemybes, mano darbas netoli visai namu, galvoju ryt iseisiu iki darbo prasiblaskyti.... rolleyes.gif Kitai savaitei uzsirasiau po 3 klientes kasdien, galvoju, pakrutesiu,tikrai nepersidirbsiu- negerai namie uzsisedet... Viena drauge paskambino ,kad i poliklinika atveze chalatuku pirkti ( o man reikia, retai tie zmones atvaziuoja...). Sokau i treningus, kaimynas pavezejo iki poliklinikos ir ka jus manot??? Nespejau nei pasimatuoti, toks silpnumas uzejo, perbalau baisiausiai- mane tik pasodino, atleke nsesute- vandens tik, sirdies lasu greit...Nebutu kur atsisest, buciau tikrai nualpus...Issigandau baisiausiai, susinervinau- ir tikriausiai labai stipriai pervertinau savp jegas........ verysad.gif Net neisivaiduoju, kiek laiko dar reiks namie buti kol atsigausiu...? Tel netyla, nezinau nei ka klientem besakyti....
Kiek jums laiko praejo,kol atsigavote? kada pradejote darbuotis po truputi?
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 07 03, 17:01)
Na ka galiu pasakyti apie Kymanta- pakeiciau nuomone...Kaip vaziavau tartis, toks nemalonus pasirode...Bet kaip susiduriau veliau,visai kitas zmogus,tikrai keliantis pasitikejima...Per diena po operacijos ejo kelis kartus, vis klause kas kaip...Juokeliai idomus pasirode, pas paskui ir as panasiai atkirsdavau- netgi sake pasiilgs tokios pacientes kaip as lotuliukas.gif  sako,ar tu ir namie tiek sneki-isproteciau,jei tavo vyras buciau:))) Tikrai man jis patiko, jei reiktu antra karta kriptis- vaziuociau tik pas ji...
  Kas liecia siule? Randelis nedidelis, toks mazytis sasiukas dar likes... Bet,kiek matau,rando praktiskai nesimatys... Tik tiek,kad dar kakliukas truputi patines...Bet ,manau,kad tai normalu...
Papildyta:
O as to Krasausko nei nemaciau...Gulejom tryse su skydliaukem ir visos pas Kymanta... unsure.gif bet seip giria,kiek girdejau...O tai kaip tavp balsas dabar? 4u.gif
Papildyta:
O naudoji kokius tepaliukus nuo randu...? Su laiku tikekimes labai nesimatys... 4u.gif
Papildyta:
Siandien as po operacijos lygiai savaite- viskas lyg ir gerai; valgyt darau,pasitvarkau, tikrai daug krutu...Klientes neduoda nemybes, mano darbas netoli visai namu, galvoju ryt iseisiu iki darbo prasiblaskyti.... rolleyes.gif Kitai savaitei uzsirasiau po 3 klientes kasdien, galvoju, pakrutesiu,tikrai nepersidirbsiu- negerai namie uzsisedet... Viena drauge paskambino ,kad i poliklinika atveze chalatuku pirkti ( o man reikia, retai tie zmones atvaziuoja...). Sokau i treningus, kaimynas pavezejo iki poliklinikos ir ka jus manot??? Nespejau nei pasimatuoti, toks silpnumas uzejo, perbalau baisiausiai- mane tik pasodino, atleke nsesute- vandens tik, sirdies lasu greit...Nebutu kur atsisest, buciau tikrai nualpus...Issigandau baisiausiai, susinervinau- ir tikriausiai labai stipriai pervertinau savp jegas........ verysad.gif  Net neisivaiduoju, kiek laiko dar reiks namie buti kol atsigausiu...? Tel netyla, nezinau nei ka klientem besakyti....
  Kiek jums laiko praejo,kol atsigavote? kada pradejote darbuotis po truputi?

As gal po menesio neblogai pasijutau, bet man padidino tyroksina ciut ne dvigubai.
Atsakyti
mergaites o kai daro biopsija , kai duria i ta guza kakle ar labai skauda, gal pasaldo, nu reik daryt bet toks nemalonus jausmas kad i kakla durs... aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 03, 18:40)
mergaites o kai daro biopsija , kai duria i ta guza kakle ar labai skauda, gal pasaldo, nu reik daryt bet toks nemalonus jausmas kad i kakla durs... aciu

Man visiskai neskaudejo- viskas ten greitai,nereikia nei saldyti...nebijok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 07 03, 19:58)
Man visiskai neskaudejo- viskas ten greitai,nereikia nei saldyti...nebijok 4u.gif

aciukas , nu taip nejauki ta procedura, nervas ima kazkoks
Atsakyti