Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(GITALE @ 2012 07 03, 19:20)
aciukas , nu taip nejauki ta procedura, nervas ima kazkoks

As irgi labai bijojau, kaip mazas vaikas, pirma kart net prasiau kad papurkstu, kad nors truputi uzsaldytu, buvo jauna daktare, tai nusijuoke, bet padare. Kita kart profesorius net nesizaide bakst bakst ir viskas, tikrai nera labai skausminga, net maziau skauda nei krauja is venos imant wink.gif
Atsakyti
Labas rytas...
kaip laikotes? As jau i panika puolu... verysad.gif Po operacijos jauciausi daug geriau ir stipriau nei dabar... verysad.gif Siandien sugebejau tik vaikui pusrycius padaryti, nesugebu net galvos issiplauti...jau kiausiniene galima kepti.
Kazi ar normalu taip? Atrodo su laiku kaip tik gereti turi...Gal kokio tiroxino man per mazai gamina...Jokiu vaistu neskyre,nes pliko dar skydliaukes...Sakau ,gal Kazanaviciui pasiskambinti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 07 03, 17:01)
kada pradejote darbuotis po truputi?

Aš po savaitės ėjau į darbą, bet pas mane ten jokios fizinės veiklos, tik sėdėt ir mąstyt, paspausdint blush2.gif .

QUOTE(rabuska@ @ 2012 07 04, 11:59)
Atrodo su laiku kaip tik gereti turi...Gal kokio tiroxino man per mazai gamina...Jokiu vaistu neskyre,nes pliko dar skydliaukes...Sakau ,gal Kazanaviciui pasiskambinti? verysad.gif

Man sakė, kad turi praeiti kažkiek laiko, kol organizmas "įsivažiuoja" į pooperacinį hormonų balansą, likusi skydliaukės dalis turi persiorganizuoti savarankiškai gaminti (arba negaminti) reikiamą kiekį hormonų. Mano TSH rezultatai buvo:
1mėn po operacijos- 7,8 (tada ir pradėjau gerti tiroksiną)
2mėn po operacijos- 0,014
3mėn po operacijos- 24,10
ir šita hormonų nesąmonė baigėsi tik po 2metų doh.gif ...dabar po gimdymo vėl viskas pašlijo, bet nieko, atsistatys, niekur nesidės tongue.gif .

Sveikatytės Jums 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2012 07 04, 12:23)
Aš po savaitės ėjau į darbą, bet pas mane ten jokios fizinės veiklos, tik sėdėt ir mąstyt, paspausdint  blush2.gif .
Man sakė, kad turi praeiti kažkiek laiko, kol organizmas "įsivažiuoja" į pooperacinį hormonų balansą, likusi skydliaukės dalis turi persiorganizuoti savarankiškai gaminti (arba negaminti) reikiamą kiekį hormonų. Mano TSH rezultatai buvo:
1mėn po operacijos- 7,8 (tada ir pradėjau gerti tiroksiną)
2mėn po operacijos- 0,014
3mėn po operacijos- 24,10
ir šita hormonų nesąmonė baigėsi tik po 2metų  doh.gif ...dabar po gimdymo vėl viskas pašlijo, bet nieko, atsistatys, niekur nesidės  tongue.gif .

Sveikatytės Jums  4u.gif .

Aciu tau labai 4u.gif tikriausiai ir pas mane db vyksta organizmo persitvarkymas...Bet hormonus tikrinti butent po menesio (po operacijos)... Anksciau neverta?
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 07 04, 12:27)
Aciu tau labai 4u.gif  tikriausiai ir pas mane db vyksta organizmo persitvarkymas...Bet hormonus tikrinti butent po menesio (po operacijos)... Anksciau neverta?

Man sakė du gydytojai, kad tikrai neverta, nes vaistų vistiek neskirs, todėl kad reikia leisti pabandyti veikti likusiai skydliaukės daliai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2012 07 04, 12:31)
Man sakė du gydytojai, kad tikrai neverta, nes vaistų vistiek neskirs, todėl kad reikia leisti pabandyti veikti likusiai skydliaukės daliai  g.gif .

tad teks laukti 25d, jau esu uzsiregistravusi....bet tai tu gan neblogai jauteisi, kad po savaiteles i darba-saunuole 4u.gif O as po savaites iskeliau koja is namu ir baigesi mano maandrumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 07 04, 12:59)
Labas rytas...
kaip laikotes? As jau i panika puolu... verysad.gif  Po operacijos jauciausi daug geriau ir stipriau nei dabar... verysad.gif  Siandien sugebejau tik vaikui pusrycius padaryti, nesugebu net galvos issiplauti...jau kiausiniene galima kepti.
  Kazi ar normalu taip? Atrodo su laiku kaip tik gereti turi...Gal kokio tiroxino man per mazai gamina...Jokiu vaistu neskyre,nes pliko dar skydliaukes...Sakau ,gal Kazanaviciui pasiskambinti? verysad.gif

Nejuokauk, po operacijos dar organizmas turi atsistatyti, kokie dar darbai. As i darba grizau tik po 4 menesiu. po pirmojo jodo praejus savaitei, o dirbu ne fizini darba.
Atsakyti
Sveikos mergytes. Noriu paklausti, ar geriat tiroksina mazdaug tuo paciu laiku ar kaip iseina. Ir klausimukas toms, kurios vaziavo jodui. Kaip organizmas reaguoja i tai, kad pries joda negalima 3 savaites vartoti tiroksino?
Atsakyti
QUOTE(aleksa74 @ 2012 07 09, 13:19)
Sveikos mergytes. Noriu paklausti, ar geriat tiroksina mazdaug tuo paciu laiku ar kaip iseina. Ir klausimukas toms, kurios vaziavo jodui. Kaip organizmas reaguoja i tai, kad pries joda negalima 3 savaites vartoti tiroksino?

sveika, atsakau i pirma dali klausimo smile.gif
geriu tiroksina kada tik pabundu, salia puodelis vandens ir dezute, paguliu, pusrycius pasiruosiu ir pusvalandis praeina
o mano prabudimas tikrai nera pastovus, ir 8 ir 7 ir 19 val ryto, gal tai turi itakos, bet nei vienas gyd nesake, kad butinai gerti tuo paciu laiku.
tai tiek 4u.gif
Atsakyti
sveika, atsakau i pirma dali klausimo smile.gif
geriu tiroksina kada tik pabundu, salia puodelis vandens ir dezute, paguliu, pusrycius pasiruosiu ir pusvalandis praeina
o mano prabudimas tikrai nera pastovus, ir 8 ir 7 ir 19 val ryto, gal tai turi itakos, bet nei vienas gyd nesake, kad butinai gerti tuo paciu laiku.
tai tiek 4u.gif
Dekui. As irgi galvojau, kad dideles itakos laikas netures.
Atsakyti
QUOTE(aleksa74 @ 2012 07 09, 14:19)

Siaip as labai normaliai jauciaus, tik pries pabaiga pradedavo tirpti ranku pirstai, patindavo, ir priaugdavau svorio, nes be tiroxino organizmas labai kaupia skyscius. O vaistus geriu tada kada atsikeliu, nebutinai tuo paciu laiku, pvz. savaitgaly ilgiau megstu pamiegoti.
Atsakyti
O as puciuosi, kaip ant mieliu. Po operacijos eina tik antras menuo, maitinuosi taip pat...o svoris ziauriai auga, o tai kai dar nutrauksiu thyroksina, bijau pagalvoti kas bus.
Atsakyti