Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

laba diena,
vakar dariausi pirma skydliaukes echo. Gydytojas po apziuros tiek tik ir te pasake " nieko baisuas". kadangi pati skaityti moku atsakyme gydytojai perskaiciau KAD RASTI KELI MAZGELIAI 2MM IR 4MM CISTA. Jokiu simtomukas budinga skydliaukes sutrikimams nejauciu, bet kaip man elgtis toliau. Ar darytis ta hormonini kraujo tyrima?? kaip bus su ta cista?? tikrinti karst nuokarto ja reikia?? ar nera ji pavojinga?
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2012 07 13, 15:16)
laba diena,
vakar dariausi pirma skydliaukes echo. Gydytojas po apziuros tiek tik ir te pasake " nieko baisuas". kadangi pati skaityti moku atsakyme gydytojai perskaiciau KAD RASTI KELI MAZGELIAI 2MM IR 4MM CISTA. Jokiu simtomukas budinga skydliaukes sutrikimams nejauciu, bet kaip man elgtis toliau. Ar darytis ta hormonini kraujo tyrima?? kaip bus su ta cista?? tikrinti karst nuokarto ja reikia?? ar nera ji pavojinga?

sveika, man atrodo, gal klystu, bet anksciau cistas operuodavo, kokia dabar taktika sunku pasakyti
o tyrimus butina pasidaryti ir sekti, ar dideja mazgai.
yra merginu musu saite, lauke, lauke, kol suvezejo, nenumok ranka, skydlaiuke dalyvauja viso organizmo veikloje, taigi, jei nepatinka vienas gyd, eik pas kita
sekmes 4u.gif
Atsakyti
g.gif gydytojas mane echoskopaves net diagnoze urase" cista" o apie mazgelius nieko ir neirase, pasiskambinau savo gydytojai tai ji pasiule irgi pasidaryt hormoninius tyrimus ir sako reiks sttebet ta cistele ir guzelius ar jie keiciais, dideja mazeja... kazkur internete skaiciau kad taip nutinka kad ta cista ima ir dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 07 13, 14:20)
Turiu tokia beda, del danties kaulo uzdegimo reiktu gerti antibiotiku kursa, bet gydytoja sako kad gal negerai, nusilps organizmas pries joda. Tai va kazin galiu gerti antibus ar ne, ar kankintis su tuo dantim, ir po visko gydytis...

O kiek dar tau liko iki jodo?
Atsakyti
QUOTE(ellektra3 @ 2012 07 13, 17:17)
O kiek dar tau liko iki jodo?

Menuo liko.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 07 13, 19:20)
Menuo liko.

Audrone@, as tai pasitarciau su gydytoju tokiu atveju ka daryti...Kad ir tam paciam Baranauskui paskambinciau- jis,manau, geriauiai zinotu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2012 07 13, 15:16)
laba diena,

Pati turėjau gerokai didesnių cistų.Viena buvo 1,9cm.kita 1,5cm dar kita mažesnė.Neoperavo nei vienos.Pradžiai jos buvo mažesnės,tada didėjo didėjo iki šito dydžio,o po to per sekantį echoskopą neberado nei vienos cistos.Jos ėmė ir dingo,net būdamos tokio dydžio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 07 13, 09:35)
Pati turėjau gerokai didesnių cistų.Viena buvo 1,9cm.kita 1,5cm dar kita mažesnė.Neoperavo nei vienos.Pradžiai jos buvo mažesnės,tada didėjo didėjo iki šito dydžio,o po to per sekantį echoskopą neberado nei vienos cistos.Jos ėmė ir dingo,net būdamos tokio dydžio. mirksiukas.gif

labai tikiuosi kad ir man taip nutiks:) o kazkokiu vaistu, nieko nenaudojote??
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2012 07 14, 09:19)
labai tikiuosi kad ir man taip nutiks:) o kazkokiu vaistu, nieko nenaudojote??

nieko absoliučiai.Jos pačios dingo praėjus 1,3m.nuo atsiradimo.Nes padarė echo,rado jas,po 3 mėn.kartojo echo,jos padidėjusios buvo,tada po 6mėn.kartojo,jos dar padidėjo,tada dar po 6mėn.pakartojus jų nebebuvo.
Atsakyti
Sveikos,turiu problema su skydliauke,ji pas mane hypo,geriu tiroxina po viena tablete 50mg,tyrimus darausi reguliariai,lyg db ir viskas ok,normos ribose viskas.. bet kaip jums su alkoholiu??? na as nebesuprantu,nesu kazkokia pijoke,nevartoju jo daznai.. alus,sidras sampe dar nieko..bet jei tik isgeriu kokio brendzio ar degtines,viskas.. skausmai dideliausi,pykina baisiai.. be vaistu niekaip.. viena syk net nualpau.. ir pati nesupratau del ko.. gal kazkam kazkas panasaus vyksta? ar jus visiskai nevartojate nieko stipresnio? schmoll.gif esu pasimetus...
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2012 07 16, 09:39)
Sveikos,turiu problema su skydliauke,ji pas mane hypo,geriu tiroxina po viena tablete 50mg,tyrimus darausi reguliariai,lyg db ir viskas ok,normos ribose viskas.. bet kaip jums su alkoholiu??? na as nebesuprantu,nesu kazkokia pijoke,nevartoju jo daznai.. alus,sidras sampe dar nieko..bet jei tik isgeriu kokio brendzio ar degtines,viskas.. skausmai dideliausi,pykina baisiai.. be vaistu niekaip.. viena syk net nualpau.. ir pati nesupratau del ko.. gal kazkam kazkas panasaus vyksta? ar jus visiskai nevartojate nieko stipresnio?  schmoll.gif  esu pasimetus...

sveiki, as pradejusi vartoti tiroksina, aplamai nebetoleruoju jokio alkoholio,
tiesiog, nepriima organizmas, bet nors tiek paguodzia, kad be to galima gyvent smile.gif
Atsakyti
Dekui mergaiciukes uz atsakymus, vasara atostogausiu, rugsjeji su seima keliausim i uzsieni atsotogaut, spali manau skamnsiu Kymantui...kol kas tai noriu pamirst ta skydliauke
Atsakyti