Juritar, galima sulankstyti sportine dali, tik turi buti staciausioje sedimoje padetyje nugarele, man lankstosi, isbandziau.
O siaip aciu, kad papildei ir uzakcentavai tikrai daug dar dalyku kuriuos nepaminejau
ayrikaa, apie naujus modeliukus atsiliepimai tokie patys, pirmoj temutej ten buvo diskutuota, nusiskundimu nebuvo
Dzemute, ačiū ačiū ačiū
Sportinukas, pasirodo, tikrai susilanksto
. Aš net nepagalvojau, kad reikia atlošą padaryti visai stačią
O lankstosi ir kai sportinė dalis veidu į mamą, ir kai atsukta važiavimo kryptimi. Išbandžiau. Super.
Dar vienas minusas tingsta
.
O girgždėti niekas negirgžda. Ir netraška. Ir nebarška.

O lankstosi ir kai sportinė dalis veidu į mamą, ir kai atsukta važiavimo kryptimi. Išbandžiau. Super.
Dar vienas minusas tingsta

O girgždėti niekas negirgžda. Ir netraška. Ir nebarška.
QUOTE(avuke @ 2012 04 11, 15:24)
Ačiū mergaitės
Dabar apsisprendziau del Miliuko, nes mane visi gasdino lenkiškas lenkiškas...
O dar toks klausimelis. Tas pirkinių krepšys nusisega ar ne? Jeigu norint jį išplauti ar nuimti?

O dar toks klausimelis. Tas pirkinių krepšys nusisega ar ne? Jeigu norint jį išplauti ar nuimti?
senam modeliukui tikrai nusiima, o naujam nezinau
Nusiima ir naujame modelyje. Mes turim ir esam patenkini.
Juritar, dideliausias ačiū už nuostabų komentarą, tikrai labai vertinga info
O dėl tų ventiliacinių skylučių lopšyje - gal kuri atkreipėt dėmesį, ar jos yra visuose naujuose Milliukuose parduotuvėse?
Dėl garantijos klausiau, nes vienoje svetainėje, kurioje Miliukai parduodami maždaug 200 Lt pigau nei parduotuvėje, klausiau šito dalyko, ir man atrašė, kad garantija suteikiama tik rėmui
Tai vadinasi parduotuvėje pirkti labiau apsimoka, nes jei pvz pradėtų pelyti čiužinukas dėl ventiliacijos trūkumo, niekas man niekuo nepadėtų...

O dėl tų ventiliacinių skylučių lopšyje - gal kuri atkreipėt dėmesį, ar jos yra visuose naujuose Milliukuose parduotuvėse?
Dėl garantijos klausiau, nes vienoje svetainėje, kurioje Miliukai parduodami maždaug 200 Lt pigau nei parduotuvėje, klausiau šito dalyko, ir man atrašė, kad garantija suteikiama tik rėmui

O ar visiems kaupėsi drėgmė lopšyje, pas ką nėra tų skylučių? Nes mūsų tas 2011m. vasaros kolekcijos modeliukas, bet skylučių nėra, o drėgmės taip niekada ir nepastebėjau, kad kauptūsi, kaip ir viskas gerai buvo.
Mes lopšį naudojom iki 8 mėn, tai juo super buvau patenkinta, žiemą labai gerai atvažinėjom su juo, neturiu prie ko prikibti
dabar persėdom į sportinuką, žiūrėsim, kaip seksis su juo draugauti
Mes lopšį naudojom iki 8 mėn, tai juo super buvau patenkinta, žiemą labai gerai atvažinėjom su juo, neturiu prie ko prikibti

QUOTE(Tėja* @ 2012 04 12, 21:15)
O ar visiems kaupėsi drėgmė lopšyje, pas ką nėra tų skylučių? Nes mūsų tas 2011m. vasaros kolekcijos modeliukas, bet skylučių nėra, o drėgmės taip niekada ir nepastebėjau, kad kauptūsi, kaip ir viskas gerai buvo.
dabar persėdom į sportinuką, žiūrėsim, kaip seksis su juo draugauti 

musu irgi be skyluciu, dregme nesikaupe
sveikos,
Geguzes men Baby city, Cipolline, Kotrynoje bus nuolaida Milli Way vezimeliams 15 proc
Geguzes men Baby city, Cipolline, Kotrynoje bus nuolaida Milli Way vezimeliams 15 proc

RIMTAI?? Kur cia jums sake? Butu pasaka!
Tik kazin ar po to neuzves kokiu nauju, ispardave senus? Logiska butu...

QUOTE(Fei @ 2012 04 25, 12:09)
RIMTAI?? Kur cia jums sake? Butu pasaka!
Tik kazin ar po to neuzves kokiu nauju, ispardave senus? Logiska butu... 

mes sestadieni buvom baby city ir jau ruosemes pirkti, pardaveja sake jog 8 proc is karto padaro nuolaida, dar sake kartais buna ir vaiku gynimo dienos proga didesne nuolaida, pagalvojom jog dar palauksim, o pirmad nusipirkau zurnala tavo vaikas, o ten radau jog nuo geguzes1-31 milliukams 15 proc