Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

QUOTE(Fei @ 2012 05 02, 12:31)
O tai kuris is Milli way yra cia tas classic modelis?  g.gif Maniau, kad yra Milli way, Milli Move, Milli Ride, Milli Luxe ir tiek...

https://www.babymark...liai/,prid.7546
Atsakyti
QUOTE(bigare @ 2012 05 02, 09:15)
Aš taip pat labiausiai linkstu prie classic modeliuko, nes tiesiog jis man labai gražus  smile.gif  Gal kas nors gali pasidalinti praktinėm žiniom apie šį vežimuką?

Na matyt nelabai sulauksit tų atsiliepimų, nes čia visai naujas modelis.. mes buvom išsirinkę milly lux, bet apsigalvojom smile.gif patiko man tas modeliukas, labai lengvai ir minkštai važiuoja, didelis lopšys smile.gif pati medžiaga dar mum labiau patiko nei milly lux..
tikiuosi neapsigavom, nes pradžioje visgi norėjom su manevringais priekiniais ratais..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Domejausi visais vezimais is eiles, galiausiai likau ties Zippy ir Milliu, bet cia perskaicius kad Milliam akcija, vakar nuvaziavau ir isgijau. Kaina ta pati kas Zippio, nes ir jiem dabar akcija, bet Millis lipo labiau. Zodziu, paaiskino mum kad nori isparduot uzsilikusias spalvas, ir galejom rinktis tikis 6 vezimu (cia babycity vilniuje). ir tik Milli way, o ne kiitiem. Visiem kitiem Milliam akcijos nera. Na man kadangi spalva nera svarbu, tai issirinkau ir tiek, nors valanda laiko kankinom konsultante, ir dar tuo metu pro sali seima su Zippiu pravaziavo, vizualiai labai panasus doh.gif
Atsakyti
O kokios konkreciai tos 6 spalvos? blush2.gif
As irgi rinkausi is Zippio ir Millio, nes jie labai panasus, bet Millis kol kas pirmauja - ir jo ratai grazesni lotuliukas.gif
Atsakyti
As paemiau pilka, liko violetine, juoda, raudona, ir du dvieju spalvu: kremine+gal ruda (antros spalvos nepamen) ir 2012 kolekcijos juodas+raudonas smile.gif
Atsakyti
as siandien issiaiskinau jog nuolaida 15 proc. tik seniems modeliukams, o naujiems milli way nuolaida tik 8 procentai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2012 05 04, 15:29)
as siandien issiaiskinau jog nuolaida 15 proc. tik seniems modeliukams, o naujiems milli way nuolaida tik 8 procentai verysad.gif

O mes samoningai isigijom senesni modeliuka, nes naujieji man maziau patinka ax.gif
Atsakyti
O kas tuose naujuose jums nepatinka? Net smalsu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
o mes isigijom siu metu vezimuka, nors gavom tik 8 proc nuolaida, bet vyrui pasirode remas rimtesnis naujam smile.gif ten niekuom jie labai nesiskiria, viena detale daugiau ant remo ir spalvos tongue.gif mums patiko rudas su kremine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 05 11, 12:32)
O kas tuose naujuose jums nepatinka? Net smalsu pasidare  biggrin.gif

Isvaizda wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Naudoju si vezima nuo rudens. Dabar jau reiktu persikelti i sportine dali, o ja reiktu isskalbti (kadangi pirktas is zmoniu)... bet niekaip negalim nuimti sportines dalies uzvalkalu (musu modeliukas dar ankstesnis, va toks (tik nera tu raudonu mygtuku, kurie leistu nuimti rankena)):

user posted image

Gal ier jums tokiu problemu iskilo?
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tam yra skyrelis Vėžimėliai.
Atsakyti