Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

QUOTE(Vitulka @ 2012 06 01, 14:08)
Skelbimai forume draudžiami. Tam yra skyrelis Vėžimėliai.

Na nesupratau už ką mane ištrynėt g.gif Dalyvauju šiame forume jau seniai, ne kartą rašiau apie savo turimą miliuką, jo pliusus ir minusus. Neseniai rašiau, kad, įvertinę visus privalumus ir trūkumus, svarstome galimybę keisti miliuką į ką nors lengvesnio... Dabar parašiau, kad vis tik apsisprendėme iškeisti miliuką į lengvą kompaktišką sportinuką, o miliukui ieškosim naujų šeimininkų. Ir čia ką - skelbimas? doh.gif doh.gif doh.gif
Man rodos, kad tęsiu savo ankstesnių pasisakymų mintį. Ir dar manau, kad tokia informacija svarbi ir kitiems šio forumo dalyviams, nes rinkdamiesi vežimėlius, visi domimės, kiek laiko jie tarnaus, kada bus pakeisti į skėtukus, dėl kokių priežasčių ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2012 06 01, 22:41)
Na nesupratau už ką mane ištrynėt g.gif Dalyvauju šiame forume jau seniai, ne kartą rašiau apie savo turimą miliuką, jo pliusus ir minusus. Neseniai rašiau, kad, įvertinę visus privalumus ir trūkumus, svarstome galimybę keisti miliuką į ką nors lengvesnio... Dabar parašiau, kad vis tik apsisprendėme iškeisti miliuką į lengvą kompaktišką sportinuką, o miliukui ieškosim naujų šeimininkų. Ir čia ką - skelbimas? doh.gif  doh.gif  doh.gif
Man rodos, kad tęsiu savo ankstesnių pasisakymų mintį. Ir dar manau, kad tokia informacija svarbi ir kitiems šio forumo dalyviams, nes rinkdamiesi vežimėlius,  visi domimės, kiek laiko jie tarnaus, kada bus pakeisti į skėtukus, dėl kokių priežasčių ir pan.

na visų pirma pretenzijos reiškiamos man asmeniškai pasinaudojus AŽ arba el. paštu. Visai dabar ne tam skirtoj temoj vedam diskusiją ne į temą.
Susiradau aš jūsų rašytą žinutę ir galiu pasakyt taip, tai skelbimas. Nebūtų skelbimas, jei neieškotumėt naujų šeimininkų. Šeimininkų ieškokit Skelbimų lentoje. O čia dalinkitės minusais ir pliusais.
Nerašykit dviprasmiškų žinučių, tada nekils tokių klausimų kam tai skelbimas, o kam tik nuomonės pasidalijimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 01, 22:50)
Nerašykit dviprasmiškų žinučių, tada nekils tokių klausimų kam tai skelbimas, o kam tik nuomonės pasidalijimas  smile.gif

Neteisingai mane supratote. Perskaitėt vieną mano žinutę ir pasirodė ji Jums dviprasmiška. Jei būtumėte peržiūrėjusi kitas, rašytas prieš kelias savaites, nemanau, kad būtumėte įžvelgusi kokį nors skelbimą. O dabar gėda klaidą pripažinti blush2.gif
Supermamoje turėtų būti kokia nors skundų nagrinėjimo komisija gathering.gif, nes nerašiau aš skelbimo, nerašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2012 06 01, 23:40)
Neteisingai mane supratote. Perskaitėt vieną mano žinutę ir pasirodė ji Jums dviprasmiška. Jei būtumėte peržiūrėjusi kitas, rašytas prieš kelias savaites, nemanau, kad būtumėte įžvelgusi kokį nors skelbimą. O dabar gėda klaidą pripažinti blush2.gif
Supermamoje turėtų būti kokia nors skundų nagrinėjimo komisija gathering.gif, nes nerašiau aš skelbimo, nerašiau doh.gif

galiu jūsų rašytą žinutę jums pacituot, galėsit vėl įkelt į forumą, tik kad neskambėtų dviprasmiškai biggrin.gif
Atsakyti
kadangi seku sita temute ir taip pat pasisakineju apie milliukus tai noriu uzstoti Juritar, tikrai siulyciau paskaityti visas jos zinutes
Atsakyti
Nebepradėkim iš naujo, manau su Juritar viena kitą supratom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 02, 10:45)
galiu jūsų rašytą žinutę jums pacituot, galėsit vėl įkelt į forumą, tik kad neskambėtų dviprasmiškai biggrin.gif

Kaip suprantu, Jums užkliuvo teiginys, kad miliukui ieškom naujų šeimininkų. Tai atsiųskit mano visos žinutės tekstą su rekomendacija kaip, Jūsų supratimu, turėtų būti pakoreguotas teiginys, jog miliukas parduodamas, kad tai neskambėtų kaip skelbimas. Nes kitaip bijau, kad vėl Jums neįtiksiu verysad.gif
Suderinsim tekstą ir užkasim karo kirvį friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritar: 02 birželio 2012 - 10:45
kas apie Milli tai man viska pasako gamintojas - Lenkija, ir viskas tuo jau pasakyta. dizainas panasus i zippy, bet zipio bent gamintojas - Lietuva. kas bent kiek vertina kokybe tikrai renkasi kitus gamintojus,as asmeniskai vertinant kokybe rinkciausi hauka bent vokiska kokybe daug ka pasako, ar bent is bedos zippy jei finansiskai sunku, jei visgi yra pinigeliu rinkciausi maxi cosi, emaljunga, chicco brangus bet kokybiski.aisku tiek zipiukai tiek miliukai ir visi kiti pripuciamais ratais turi savo minusu....tokiu kaip didelis svoris... doh.gif
Atsakyti
ne kiekvienai mamai didesnis svoris yra minusas, man tai visai ne rodiklis
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2012 06 02, 15:55)
kas apie Milli tai man viska pasako gamintojas - Lenkija, ir viskas tuo jau pasakyta. dizainas panasus i zippy, bet zipio bent gamintojas  - Lietuva. kas bent kiek vertina kokybe tikrai renkasi kitus gamintojus,as asmeniskai vertinant kokybe rinkciausi hauka bent vokiska kokybe daug ka pasako, ar bent is bedos zippy jei finansiskai sunku, jei visgi yra pinigeliu rinkciausi maxi cosi, emaljunga, chicco brangus bet kokybiski.aisku tiek zipiukai tiek miliukai ir visi kiti pripuciamais ratais turi savo minusu....tokiu kaip didelis svoris... doh.gif

Pasiskaitinėju ir aš apie vežimukus, nes jau metas jais domėtis cool.gif Kol kas esu apsistojusi ties miliuku wub.gif ... ir tikrai manęs neatbaido lenkų gamyba. Turėjom lenkišką deltimą, tai superinis ir patvarus vežimas. thumbup.gif Nereikėtų taip priešiškai nusiteikti, nes galima ir vokiška kokybe nusivilti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 02 birželio 2012 - 20:04
QUOTE(lauraz5 @ 2012 06 02, 15:55)
kas apie Milli tai man viska pasako gamintojas - Lenkija, ir viskas tuo jau pasakyta. dizainas panasus i zippy, bet zipio bent gamintojas  - Lietuva. kas bent kiek vertina kokybe tikrai renkasi kitus gamintojus,as asmeniskai vertinant kokybe rinkciausi hauka bent vokiska kokybe daug ka pasako, ar bent is bedos zippy jei finansiskai sunku, jei visgi yra pinigeliu rinkciausi maxi cosi, emaljunga, chicco brangus bet kokybiski.aisku tiek zipiukai tiek miliukai ir visi kiti pripuciamais ratais turi savo minusu....tokiu kaip didelis svoris... doh.gif

Oi koks komentars netikes. Tikrai.
Atsakyti
lauraz5 - galiu pasakyti tik tiek...kad visiska nesamone teigti, jog lenkiski vezimeliai yra niekam tike (bent jau is Jusu komentaro jau taip galima pasakyti). schmoll.gif Tikrai yra nemazai lenkisku vezimeliu, kurie puikiai vaziuoja ir puikiai atlaiko netgi po kelis vaikus. Negalim kategoriskai teigti, kad jei jau lenkiskas, tai paskutinis s..., o jei jau ten tipo "italiskas", tai jau super. doh.gif Juk dabar siais laikais tiek visokiu perrinkinetoju ir pan., kad praktiskai visu vezimeliu kokybe smarkiai pablogejusi. Netgi tas eilinis Hauckas pasidares niekam tikes. doh.gif Konstrukcijos klaikios, viskas kaip ant seiliu padaryta. doh.gif Nepalyginsi kokie buvo, tarkim pries 9 metus (netgi as pati turejau Hauck'a, tai lyginti turiu su kuo). cool.gif Chicco niekada gyvenime nepirkciau, trantalas ir tiek. Kas is to, kad kaina didesne. Cia tik optine apgaule ir tiek. lotuliukas.gif Mura, gal ir ispudingas, lopsys didelis, bet va, jau kiek susiduriau su mamu pasisakymais, lyg ir geras ir patogus, bet minusu visgi nemazai turi, pakojukas trumpas, svoris didelis ir pan. Emma, gal ir nieko, bet svoris taip pat didelis, o kaina jau atsakanti, ne visi tevai isgali tokius vezimus nusipirkti...Kiekvienas vezimas tures tam tikru minusu ir tam tikru pliusu. Taip kad, teigti, kad lenkiski tai slamstas, o kitu gamintoju vezimai liuxiski, gryna nesamone. Ko gero labai mazai vezimu turejot. biggrin.gif Va, as turejau gal kokius jau 22 vezimus, tai palyginimo sociai. O lenkiski irgi ganetinai geri, vezimas vezimui nelygus...kartais ir brangia preke nusipirkes gali stipriai nudegti. mirksiukas.gif
Atsakyti