Įkraunama...
Įkraunama...

Daržininkės entuziastės

QUOTE(Biški @ 2012 03 29, 12:19)
Nesusidūriau supanašia problema, tai svarstau. Aš pati gal atsargiai nuimčiau  g.gif  Tik mano galva tankoka ten, pikiuot reiks  g.gif

Važiuosit? : http://www.kapasesi....s_kapasesi_2012

Tai aš gal persodindama į lovį po daigelį atskirai atsargiai įsodinsiu, jei nebus baisu... Bet gal jie tvirtesni atrodys iki persodinimo, nes dabar tai ir prisiliest baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2012 03 29, 12:19)

Norėčiau aš ten, bet šiaip tai brangokai kažkodėl išeina apsipirkt toj mugėj. Šiaip visokių įdomybių galima pažiūrėt.

Man tai viską pikiuot reikės, nes sėjau belekaip į ką turėjau. Paprikos jau sudygę, bet dar gerokai paaugint reikės.
Velykų žolė labai prastai sudygo. Jaučiu jai per daug žemių, nes rašo, kad vatoj gali augt, o aš į vazoną sėjau doh.gif Arba drėgmės per mažai...

Dar apžiūrėjau, kad bijūnai lenda iš žemės, pernai sodinau po žydėjimo kelis krūmukus. Norėčiau dar, bet turbūt juos reikia rudenį persodint, kiek įsivaizduoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 29 kovo 2012 - 11:26
QUOTE(Vandene @ 2012 03 29, 11:22)
Norėčiau aš ten, bet šiaip tai brangokai kažkodėl išeina apsipirkt toj mugėj. Šiaip visokių įdomybių galima pažiūrėt.

Man tai viską pikiuot reikės, nes sėjau belekaip į ką turėjau. Paprikos jau sudygę, bet dar gerokai paaugint reikės.
Velykų žolė labai prastai sudygo. Jaučiu jai per daug žemių, nes rašo, kad vatoj gali augt, o aš į vazoną sėjau doh.gif Arba drėgmės per mažai...

Dar apžiūrėjau, kad bijūnai lenda iš žemės, pernai sodinau po žydėjimo kelis krūmukus. Norėčiau dar, bet turbūt juos reikia rudenį persodint, kiek įsivaizduoju?

Nu teip, ale kai pamatai tai staiga visko "prisireikia" ax.gif

Bijūnus pernai pavasarį greituoju būdu sodinau tai prastai su jais buvo - vieni isvis gyvybės nerodė, nors šiemet mačiau lenda, kiti pasitenkino pora lapų išleidę... Vienas kažkoks keli metai mane "džiugina" vienu dviem lapais doh.gif Nu žiūrėsim kaip šiemet su jais bus.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2012 03 25, 14:00)
O pas mane tokioj pusėj visa terasa ir balkonas doh.gif Niekas ten nebujoja,skursta viskas schmoll.gif

Velai radau, bet parasysiu, dar toj pusej turetu augti begonijos, ant tureklu svyrancios o ant zemes i auksti augancios, turejau viena karta nusipirkusi tokiu kad uzaugo apie 30 cm aukscio ir storas kotas buvo o dazniausiai matau tai kompaktiskas mazytes apie 10-15 cm aukscio 4u.gif
Atsakyti
mano paprika smile.gif
user posted image
Atsakyti
wytaute69, thumbup.gif paprika.
O gal tu turi minčių kaip tą plėvelę dengsi? Galėtum pasidalint
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2012 03 29, 13:51)
wytaute69,  thumbup.gif paprika.
O gal tu turi min?i? kaip t? pl?vel? dengsi? Gal?tum pasidalint

Tiesa sakant nelabai. Neisivaizduoju kaip tas skyles reiks pataikyt ispjaut. Bet as turiu protinga vyra tai tikiuosi jis sugalvos biggrin.gif tada pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 29, 13:54)
Tiesa sakant nelabai. Neisivaizduoju kaip tas skyles reiks pataikyt ispjaut. Bet as turiu protinga vyra tai tikiuosi jis sugalvos biggrin.gif tada pasidalinsiu biggrin.gif

Nu tai lauksiu. Maniškis ir nedurnas, ale neužsiima tokiais galvojimais. Jeigu nesugebi ko nors pati, tada sakyk, eis jis ir padarys doh.gif Užsiminiau vėl dėl šiltnamio, tai ojojoj, jaučiu nebus schmoll.gif O kur man tą papriką reikės kišt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 29 kovo 2012 - 13:28
O klausykit, reikia sukiot vazoną, kai daigeliai palinksta į šviesą? Nes apsuku, o po valandos jau į kitą pusę visi galveles palenkę ir taip gan smarkiai sakyčiau. Tai kas mažesnė blogybė - ar nuolatinis palinkimas į vieną pusę ar lankstymasis į abi?
Atsakyti
Aš sukioju, mano įsitikinimu tvirtesni daigai užaugs. Kas valandą nelakstau, vieną/du kart per dieną... smile.gif
Nuo nuolatinio palinkimo gali daigas "išvirst", nes bus vienoj pozicijoj visalaik, tegu sau mankštinas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2012 03 29, 20:01)
Aš sukioju, mano įsitikinimu tvirtesni  daigai užaugs. Kas  valandą nelakstau, vieną/du kart per dieną...  smile.gif
Nuo nuolatinio palinkimo gali daigas "išvirst", nes bus vienoj pozicijoj visalaik, tegu sau mankštinas  bigsmile.gif

Nu aišku, tai pabūsiu daigų aerobikos instruktore biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduokit kokią gėlę, kuri greitai sudygtų, greitai užaugtų ir greitai sužydėtų smile.gif Ir kad nelepi būtų, kad aplankytų mane begginers luck biggrin.gif Na norisi greičiau balkone pavasarį turėti rolleyes.gif
Atsakyti