[quote=stripulis,2012 03 27, 16:57]Glamour, aišku kad priimam
Ką sodinat, kokia dirva?
[/quote]
Ačiū
priemolis, sėkmingai cukinijas, patisonus, šparagines pupeles, ridikėlius, burokus, salotas, špinatus, svogūnus, česnakus užsiauginam,bet va morkos tai neauga. Braškes neiškentusi išnaikinau. O gaila.
Šiltnamyje pomidorus, paprikas, agurkus užsiauginam.
Papildyta:
[quote=Biški,2012 03 27, 16:58]Pas mane tas pats

Visi tik palinguoja galva ir sako " dar daug darbo reikia"... ir baksnot kur jų manymu "reikia"
Tik vieni pasakė kad dar neilgai gyvenat, ilgainiui susitvarkysit
[/quote]
Mes visokių nuomonių sulaukiame. Kiti kaip tik siūlo prie daržo nevargt, ties namu susikoncentruot. O mes darom, kaip mum išeina. O aplinka norime apsitvarkyt dėl savęs. Norisi susikurti savo rojaus kampelį, kur gyvatvorė vėją sulaikytų, daržovės patogioj vietoj augtų, gėlytės suderintos jaukumą kurtų. Atrodo tiek nedaug tereikia. Bet bent jau man tai nėra lengvai ir paprastai įgyvendinama.
Papildyta:
[quote=wytaute69,2012 03 28, 20:57]
nei iskasiau nei salia riomerio gyvenu
o jei rimtai tia nekasiau. gal kas pasakys kada ji iskast reiktu? Man kazkaip noretusi kai jau prades kazka leist is zemes....nes dabar dar nieko neleidzia, o jeigu nusalo

nors nemanau. Tai dabar vaziuosim kita savaitgai, per velykas, jau manau turetu but kazkas, tai iskasiu butinai. Stripuli, kada reik kast augala is zemes, a?
aš raudonėlį vasarą esu persodinusi ir ne vieną kartą. Jis vislus, prigyja lengvai. Jei kam reikia Klaipėdos krašte , galiu duoti. Aš tai dėl raudonėlio persodinimo neskubėčiau visai.
Papildyta:
[quote=Vandene,2012 03 29, 14:27]Nu tai lauksiu. Maniškis ir nedurnas, ale neužsiima tokiais galvojimais. Jeigu nesugebi ko nors pati, tada sakyk, eis jis ir padarys

Užsiminiau vėl dėl šiltnamio, tai ojojoj, jaučiu nebus

O kur man tą papriką reikės kišt?
[/quote]
Na tai lankų nusipirk, sukišk į žemę ir aptrauk plėvele, bus nedidelis šiltnamis tunelio tipo kaip tik paprikoms. Dar nesenai perskaičiau įdėją, kaip iš senų medinių langų greitai šltnamiuką padaryti. O gi du langus Pastatyti kaip A raidę atremiant vieną į kitą. Tai tris paprikas ten galima būtų sukišti manau. Tik manau kraštus reikėtų kažkaip celofanu dengti. Gal kuri jau taip darot?
Aš irgi už serenčius balsuočiau tik tuos smulkiažiedžius. Kai jie šiltai auga, pvz. šltnamy, balkone, tai anksti pradeda žydėti. Dar levandom tinkamas laikas sodinti. tik va ar jos dygs lengvai - nežinau. Užtat kaip kvepės balkonas.