Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(nelita @ 2012 04 22, 16:02)
kaip sekasi draugauti?

Įtariu, kad beveik visos turi, bent jau ambulatorinėj kortelėj. Tau kas nors labai negeroviškai darosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 22, 18:00)
Įtariu, kad beveik visos turi, bent jau ambulatorinėj kortelėj. Tau kas nors labai negeroviškai darosi?  unsure.gif

o tai kas darosi kai jinai yra? unsure.gif
Atsakyti
na, pas mane čia visa puokštė, mat aš prieš beveik keturis metus du kartus gimdžiau, turiu du leliukus, pametinukus ax.gif , viskas buvo ok iki dabar, pas mane ta polineuropatija ir jau seniai kortelėje. bet man prieš pora mėn pradėjo gelti kojas. neurologė išrašė plečiančius ir po jų pradėjo deginti odą, bet kojas jau nebegelia. mano stažas 15m. baisiausiai įsivariau stresą, dabar jau įtaria, gal nuo to streso degina. kitaip tariant įtaria kžk vasektoniją ar pan. yra čia tokia tema.
šiaip ta polineuropatija buna beveik visiems I tipo cukrinukams, simptomai kojų šalimas, tirpimas, skausmas svyruojant cukrams.
Atsakyti
Man prieš gerą pusmetį labai gėlė. Miargai, prisimenat, kaip kaukdavau? verysad.gif Aš sugėriau kelis kursus Thiogammos, dabar tfu tfu tfu, nebeskauda. Čia alfa lipoinė rūgštis, specialiai cukrinukams nuo neuropatijų.
Atsakyti
man beveik pastoviai kojos skausmingos,bet ne taip,kad negalėčiau miegoti,aš vis pasimasažuoju prieš miegą,geriau buna ax.gif
Atsakyti
tas gėlimas aplamai pirmą kartą teišlindo, niekada nebuvo. na man dabar jau nebegelia po neilgo gydymo trentaliu geriau tik 10d. dabar atsirado kaitimas odos ir atrodo galiu pakęsti, bet nemaloniai kaista oda kojų kartais rankų taip nevienodai, nepastoviai. dabar man paskyrė tik antidepresantus, sako gal nuo nervinės įtampos, nes aš daug dirbu ir mokausi plius du maži vaikai.

kiek teko girdėti ta lipominė rūgštis labai padeda. na ta kur tu gėrei. ji tą kaitimą, gėlimus nuima. dar skiriama milgamma, bet aš alergiška vit B, negaliu jo gerti. o koks tavo stažas tepaluota?
Papildyta:
QUOTE(auga57 @ 2012 04 22, 19:53)
man beveik pastoviai kojos skausmingos,bet ne taip,kad negalėčiau miegoti,aš vis pasimasažuoju prieš miegą,geriau buna  ax.gif

o tavo koks stažas? kuom esi gydžiusis tą skausmą, gėlimą? man ir neskauda kaip miegu, žodžiu dar galiu pakęsti.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 22, 19:56)
kiek teko girdėti ta lipominė rūgštis labai padeda.

Nežadi pabandyt?
Atsakyti
žadu, jau norėjau, bet dar praskyrė AD trim mėn. pagal refleksus ir jutimą sako kad nelabai polineuropatinis simptomas. na dar matai aš turiu stuburo išvaržą. dėl to skauda kojas man dar. tai šiuo metu planas - AD plius rebilitacinis dėl išvaržos. po to bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 22, 20:47)
na dar matai aš turiu stuburo išvaržą. dėl to skauda kojas man dar. tai šiuo metu planas - AD plius rebilitacinis dėl išvaržos. po to bus matyt.

Man klubo sąnarį skaudėjo, tik priežastis neaiški - ar dyla kas, ar stuburą užspaudžia kur. Bet dabar sanatorijoj darė nugaros ir pečių srities masažus, klubui skyrė magnetoterapiją, tai lyg praėjo. Didesnė tikimybė, kad užspaudžia nervą. Žiūrėsiu, kaip paskui bus.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 22, 19:56)

o tavo koks stažas? kuom esi gydžiusis tą skausmą, gėlimą? man ir neskauda kaip miegu, žodžiu dar galiu pakęsti.

stažas 30 metu,plečiančių negaliu gerti dėl akių,todėl pagrindinis mano vaistas yra masažas ir kaitinantys tepalai,bet tuo klausimu esu gana apsileidus,trinu tik kada skauda,kai pagerėja,pamirštu arba patingiu blush2.gif
Atsakyti
a kazi kokia milgammos doze pavartoti, kad ji duotu teigiamu rezultatu? g.gif
man ir labai pradejo skaudeti, bet pas mane nesvietiskas kruvis darbo, del viso to stresas ir auksti cukrai matyt susidejo, jau trecia diena taip skauda kad negaliu smile.gif
Atsakyti
Jauniute, man rodos, Thiogamma su CD geriau. Milgamma labiau tinka, kai yra sąnarių, raumenų skausmai, vibracinė liga, išvaržos ir pan. be CD.
Atsakyti