Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

Polineuropatija jau gan sena mano "draugė"- kiekvieną vakarą kankinuosi kol užmiegu. Apskritai net dieną pasėdėt sunku- koją žiauriai drasko, o vakarais dar ir skauda. Be Thyogammos nieko daugiau man ir nepasiūlė. Bet brangi ji rupkė, kad ilgą laiką gert. o ir šiaip būt geriau susilašint, bet mūsų poliklinikos seselės pritingi- atseit sudėtinga joms su maišais žaist (nors jie yra prie vaistų pridėti) doh.gif . Dabar vėl nusipirkau dėžutę, reik pradėt gerti. o šiaip paprastai tepu su šaldančiu/šildančiu tepalu, kol pašaldo aš užmiegu.
P.S.- labas rytas, su kavute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 04 22, 22:11)
a kazi kokia milgammos doze pavartoti, kad ji duotu teigiamu rezultatu? g.gif
man ir labai pradejo skaudeti, bet pas mane nesvietiskas kruvis darbo, del viso to stresas ir auksti cukrai matyt susidejo, jau trecia diena taip skauda kad negaliu smile.gif

na man milgamma 100 išrašė, bet man netiko, baisiausiai alergija nuo vit B1,
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 23, 08:03)
Polineuropatija jau gan sena mano "draugė"- kiekvieną vakarą kankinuosi kol užmiegu. Apskritai net dieną pasėdėt sunku- koją žiauriai drasko, o vakarais dar ir skauda. Be Thyogammos nieko daugiau man ir nepasiūlė. Bet brangi ji rupkė, kad ilgą laiką gert. o ir šiaip būt geriau susilašint, bet mūsų poliklinikos seselės pritingi- atseit sudėtinga joms su maišais žaist (nors jie yra prie vaistų pridėti)  doh.gif . Dabar vėl nusipirkau dėžutę, reik pradėt gerti. o šiaip paprastai tepu su šaldančiu/šildančiu tepalu, kol pašaldo aš užmiegu.
P.S.- labas rytas, su kavute  4u.gif

na aš tik šiemet su ja susipažinau ir tai neaišku, vis gi neurologė spėlioja, gal tai nuo stuburo išvaržos, kurią gavau su dviem nėštumais iš eilės. taigi pirma gydausi išvaržą jei nepraeina polineuropatiją. vaje kaip aš jos nenoriu ir bijau. doh.gif
iš kitų cukrinukų girdėjau kad pirma tą lipoinę lašinasi 10 d, po to trijų mėn kursas. tai vat tep. skanios kavytės, jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif
Papildyta:
o kaip jums mergaitės su glikuotais, laukiu dabar turiu kartoti už sav. truputį neramu, visada neramu prieš šį tyrimą, skaičiau jei mažiau nei 6,5 komplikacijų žengimas sumažėja net 60 proc.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 23, 09:41)
iš kitų cukrinukų girdėjau kad pirma tą lipoinę lašinasi 10 d

Taip, Thiogammą geriausia varvintis, tada geriausias efektas. Bet tam reikia prisiruošt, kas nedirba, tam paprasčiau, o čia namie iš ryto - makt, išgėrei ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 23, 09:48)
Taip, Thiogammą geriausia varvintis, tada geriausias efektas. Bet tam reikia prisiruošt, kas nedirba, tam paprasčiau, o čia namie iš ryto - makt, išgėrei ir psio  ax.gif

kas liečia darbą tai aplamai dičkė problema. ištisai išėjimai iš darbo. pas endokrinologą vienas kartas per mėn. nueini paskirtu laiku, prasėdi dvi val min. plius kiti medikai - neurologai, mankštos, procedūros, plius kiti negalavimai o kur dar sergantys vaikai. tai gerai, kad dirbama palankiau, t.y. "valdiškam darbe" ar gali neštis namo padirbėti, bet kas privačioje įmonėje šakės... kaip ant adatų ...
Atsakyti
labas, gal turite kas nors parduoti arba paskolinti gliukomati accu chek AVIVA, turiu juosteliu, o mano turimas accu chek performa joms netinka....
lauksiu AZ
Atsakyti
gal kuri merginos su pompa? kokie atsiliepimai? aš svarsčiau, bet... kad tie mano cukrai normaliai, stabiliai. nėštumo metu vis bruko, bet man penai patogiau, nei tie apsilaidavimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 23, 21:05)
gal kuri merginos su pompa? kokie atsiliepimai? aš svarsčiau, bet... kad tie mano cukrai normaliai, stabiliai. nėštumo metu vis bruko, bet man penai patogiau, nei tie apsilaidavimai  schmoll.gif

visos mes be pompu, kamillotos klausk, ji nesiojo, jai buvo labai gerai kiek atsimenu.As irgi pries ja, vien del nepatogumo su ja.
Atsakyti
endok kaip gulėjau pamačiau, kad su ja nekas, ten tie laidai vien diskonfortas. gal kas su nekontroliuojamu ir gerai... bet mano palankus. dieta plius sportas ir neblogas rezultatas. bet laikui bėgant tas biesas vistiek savo padaro, krenti nelygioj kovoj box.gif
Atsakyti
Įtariu, man pompa būtų gerai - nuolat įtampa, stresas, bėgimas, plius organizmas pratęs prie aukštų cukrų, tai susinormalizavimui per ilgesnį laikotarpį gal ir neblogai būtų. Bet neperlipu aš psichologinio barjero ir tų visų apsilaidavimų schmoll.gif
Atsakyti
nu man irgi, bet ištikro labai gerai kas liečia blogai kontroliuojamus cukrus... ir komplikacijas tolina.
o kas liečia adatėles, kartą apturėjau nemalonumą. keliavome į palangą ir kad ją kur biesas nulūžo. nulekiu į palangos vaistinę kžk, man neduoda, prašo sumokėti litą už vnt. mokėjau. po to laiko visada papildomai deduosi pilnus penus ir po lyčną adatą, maža ką...
Papildyta:
tiesa mergaitės įkeliu dar vieną forumą diabetikams, bet jis man nelabai, prisiskaičiau čia visokių baisuoklybių, apėmė panika...TA CUKRALIGĖ MAN PASIDARĖ KAIP BAUBAS SU SIAUBINGA PABAIGA... keliuosi čia, šitie namučiai šiltesni wub.gif
saitas - http://www.dia.lt/forumas/phpbb3/
Atsakyti
Nelita- žinom mes tą forumą 4u.gif , šiaip visai neblogų ten komentarų būna, o ir protingų žmonių susirenka.
Aš pompą turėjau su paskutiniais nėštumais- nu tie "laidai" tai visai nebaisūs, o ir dabar jau yra pompų, kur tų laidų nebūna. Kol pilvas buvo mažas tai nešiodavausi pompą kišenėje ir tą laidą ten susigrūsdavau, paskui kabinau telefono laikiklyje ant kaklo- va tada prasidėjo nepatogumai- tas laikiklis nutrynė man odą, prasidėjo tokia kaip alergija. Nu žodžiu dėl patogumo- kol mažas pilvas gerai, kai jau didelis- prastai. Bet susireguliavimui ir aš jos norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 23, 21:29)

As kazkada skaitinejau ten... blink.gif Man ten irgi baisu umn.gif fear.gif , visi teoremas kazkokias isvedineja, apie maisto papiknaudziavima net kalbos nera doh.gif
Atsakyti