QUOTE(jauniute @ 2012 04 22, 22:11)
a kazi kokia milgammos doze pavartoti, kad ji duotu teigiamu rezultatu?
man ir labai pradejo skaudeti, bet pas mane nesvietiskas kruvis darbo, del viso to stresas ir auksti cukrai matyt susidejo, jau trecia diena taip skauda kad negaliu
na man milgamma 100 išrašė, bet man netiko, baisiausiai alergija nuo vit B1,
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 23, 08:03)
Polineuropatija jau gan sena mano "draugė"- kiekvieną vakarą kankinuosi kol užmiegu. Apskritai net dieną pasėdėt sunku- koją žiauriai drasko, o vakarais dar ir skauda. Be Thyogammos nieko daugiau man ir nepasiūlė. Bet brangi ji rupkė, kad ilgą laiką gert. o ir šiaip būt geriau susilašint, bet mūsų poliklinikos seselės pritingi- atseit sudėtinga joms su maišais žaist (nors jie yra prie vaistų pridėti)

. Dabar vėl nusipirkau dėžutę, reik pradėt gerti. o šiaip paprastai tepu su šaldančiu/šildančiu tepalu, kol pašaldo aš užmiegu.
P.S.- labas rytas, su kavute
na aš tik šiemet su ja susipažinau ir tai neaišku, vis gi neurologė spėlioja, gal tai nuo stuburo išvaržos, kurią gavau su dviem nėštumais iš eilės. taigi pirma gydausi išvaržą jei nepraeina polineuropatiją. vaje kaip aš jos nenoriu ir bijau.
iš kitų cukrinukų girdėjau kad pirma tą lipoinę lašinasi 10 d, po to trijų mėn kursas. tai vat tep. skanios kavytės, jungiuosi ir aš prie jūsų
Papildyta:
o kaip jums mergaitės su glikuotais, laukiu dabar turiu kartoti už sav. truputį neramu, visada neramu prieš šį tyrimą, skaičiau jei mažiau nei 6,5 komplikacijų žengimas sumažėja net 60 proc.