Įkraunama...
Įkraunama...

Avortija-Haworthia

o tai ačiū už tokį informatyvų ir vaizdų atsakymą thumbup.gif . Kus paklausiu pasako artimiausias dienas, o aš dažnai nespėju ar negaliu ir vėl klausiu dabar turėsiu ir aš savo kalendorių clap.gif
Papildyta:
o iš kur tu tokį kalendorių gavai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 20, 19:29)
o tai ačiū už tokį informatyvų ir vaizdų atsakymą thumbup.gif . Kus paklausiu pasako artimiausias dienas, o aš dažnai nespėju ar negaliu ir vėl klausiu dabar turėsiu ir aš savo  kalendorių  clap.gif
Papildyta:
o iš kur tu tokį kalendorių gavai rolleyes.gif

kažkuri forumietė gelininkė pasidalino thumbup.gif
Atsakyti
O aš tundra dažnai nebesuprantu, kur Avortija, o kur Aloe blush2.gif Kai bandau surast panašių į saviškes, tai ir pasimetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2006 04 20, 23:03)
O aš tundra dažnai nebesuprantu, kur Avortija, o kur Aloe  blush2.gif  Kai bandau surast panašių į saviškes, tai ir pasimetu  ax.gif

nesinervuok, ne viena tokia tundra esi, ir aš tokia. Kol čia MONAMI temos neužvedė tai net nežinojau ką auginu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 20, 21:00)
kažkuri forumietė gelininkė pasidalino thumbup.gif

pagal užrašą apačioje (sanpaulijos, streptokarpai...) tai itariu kad iš White tea gavai kalendorių tongue.gif Aš kaip tik iš jos planuoju vieną streptokarpą įsigyti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Monami už kalendoriaus įkėlimą man jau draugė pasakė kad galiu čia rasti ir nusirašyti,nors gėlių turiu nedaug bet vistiek stengiuosipersodinėti kai tinkamas laikas. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 21, 09:44)
nesinervuok, ne viena tokia tundra esi, ir aš tokia. Kol čia MONAMI temos neužvedė tai net nežinojau ką auginu blush2.gif
Papildyta:
pagal užrašą apačioje (sanpaulijos, streptokarpai...) tai itariu kad iš White tea gavai kalendorių tongue.gif Aš kaip tik iš jos planuoju vieną streptokarpą įsigyti biggrin.gif

tai kad aš knygas turiu ie ten foto buvo,o temos tokios kaip ir neradau bigsmile.gif

net neatsimenu kuri pasidalino mirksiukas.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2006 04 21, 09:57)
Ačiū Monami už kalendoriaus įkėlimą man jau draugė pasakė kad galiu čia rasti ir nusirašyti,nors gėlių turiu nedaug bet vistiek stengiuosipersodinėti kai tinkamas laikas. notworthy.gif

aš tai šiaip nelabai tikiu tokiom visokiom,bet kai turiu tai ir pažiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 21, 08:44)

Taip White tea padalino, davė visoms po daug, kad ir mes pasidalint galėtume, bet kol kas nei viena kaunietė-forumietė nepanoro, tai dalinu draugėms gėles auginančioms...
Atsakyti
Vetruze, o turi dar nors viena?
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 04 21, 16:47)
Taip White tea padalino, davė visoms po daug, kad ir mes pasidalint galėtume, bet kol kas nei viena kaunietė-forumietė nepanoro, tai dalinu draugėms gėles auginančioms...

na aštai tik foto turiu ax.gif
Atsakyti
štai mano gėlytė, tiesa dar nepersodinta ir kartu vazonėlyje su ir kaktusu ir aloe (tiksliai net nežinau, kas šalia auga). Svarbu kad auga ir nesipyksta:

user posted image
Papildyta:
Monami,
maniškė kaip ir tavo,tik tie "lapeliai" labiau lyg prasiskleidę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 26 balandžio 2006 - 23:36
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 27, 00:35)
Monami,
maniškė kaip ir tavo,tik tie "lapeliai" labiau lyg prasiskleidę

na žinok aš jos vistiek norėčiau ax.gif ,nes jinai kitokia,o aš tau duočiau vieną tokią kaip mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 27, 09:24)
na žinok aš jos vistiek norėčiau ax.gif ,nes jinai kitokia,o aš tau duočiau vieną tokią kaip mano mirksiukas.gif

gerai, nepamiršau 4u.gif Persodinėsiu tikriausiai kitą savaitę kai tavo kalendoriuke parodytos geros dienos, nes ruošiuosi kaip ir į darbą grįžti verysad.gif tai reikia čia namuose tvarką pasidaryti.

Papildyta:
o taviškės nepyk tai nenorėsiu, užteks man vienos, be to kažkas panašaus (nuotraukoje) aloe turiu. Taviškė graži, man patinka, bet nelabai turiu vietos, be to užsikrėčiau sanpaulijomis ir dar klivijomis (šiandien kaip tik viena paštu atkeliavo iš Vilniaus). Labai jau žydinčių norisi
Atsakyti