Įkraunama...
Įkraunama...

Avortija-Haworthia

tikrai nepykstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 27, 13:55)
tikrai nepykstu mirksiukas.gif

aš taip dėl viso pikto tongue.gif , paskui nebenorėsi draugauti
geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]MONAMI tau pažadėta avortija laukia 4u.gif Šiandien persodinau galėsi pasiimti. Pasodinau dar tau vaikiuką kitos kur nuotraukoje šalia auga (sorry pavadinimo nežianu). Gal norėsi?AVortijos kaina ir kitos gėlytės kaina kaip iš tavęs po 1 centą už kiekvieną. Derėtis negalima 4u.gif Toks prietaras kad reikia nors vieną centą paimti jei iš svų gėlių dovanoji, kad pas tave toliau gyvuotų ir pas kitą prigytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 05 03, 23:25)
[COLOR=blue]MONAMI tau pažadėta avortija laukia 4u.gif Šiandien persodinau galėsi pasiimti. Pasodinau dar tau vaikiuką kitos kur nuotraukoje šalia auga (sorry pavadinimo nežianu). Gal norėsi?AVortijos kaina ir kitos gėlytės kaina kaip iš tavęs po 1 centą už kiekvieną. Derėtis negalima 4u.gif Toks prietaras kad reikia nors vieną centą paimti jei iš svų gėlių dovanoji, kad pas tave toliau gyvuotų ir pas kitą prigytų biggrin.gif

thumbup.gif labai noriu,duosiu ir daugiau,tik dabar nežinau kada pasiimsiu,nes šianakt brangenybė grįžo,tai dabar savaitę manęs nebus tongue.gif
Atsakyti
nesvarbu kada pasiimsi, tik =inok kad jau yra pasodinta 4u.gif pasiimsi kai galėsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 05 04, 09:30)
nesvarbu kada pasiimsi, tik =inok kad jau yra pasodinta  4u.gif pasiimsi kai galėsi bigsmile.gif

drinks_cheers.gif gal kada vyriokas užveš mirksiukas.gif parašyk man telefoną į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Nagi augintojos, pasidalinkit patirtim ir žiniom. Į kokią žemę persodinti. Pas mane tiek priaugo, kad atrodo net žemės ten nebėr smile.gif
Atsakyti
siūlyčiau sodint į kaktusų žemę g.gif
Atsakyti
Tai va ir galvoju. Prieš tai buvau pasodinusi paprastoj žemėj, tai prisidaugino kaip velnias. Pasodinau 5, o dabar kokia 15 yra. Tai gal kaktusinėj biški lėčiau augs smile.gif
Atsakyti
g.gif , tai kam auginti, jei nori, kad neaugtų? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Kai greitai priauga, pradeda smulkėti. O man gražiau, kai plačiai kiekviena išsiskleidžia smile.gif
Atsakyti
aš į kaktusinę žemę sodinu, bet vaikų vistiek priveisia bigsmile.gif
Atsakyti