QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 27, 13:55)
aš taip dėl viso pikto

geriau

[COLOR=blue]MONAMI tau pažadėta avortija laukia
Šiandien persodinau galėsi pasiimti. Pasodinau dar tau vaikiuką kitos kur nuotraukoje šalia auga (sorry pavadinimo nežianu). Gal norėsi?AVortijos kaina ir kitos gėlytės kaina kaip iš tavęs po 1 centą už kiekvieną. Derėtis negalima
Toks prietaras kad reikia nors vieną centą paimti jei iš svų gėlių dovanoji, kad pas tave toliau gyvuotų ir pas kitą prigytų

QUOTE(Jasmin @ 2006 05 03, 23:25)
[COLOR=blue]MONAMI tau pažadėta avortija laukia
Šiandien persodinau galėsi pasiimti. Pasodinau dar tau vaikiuką kitos kur nuotraukoje šalia auga (sorry pavadinimo nežianu). Gal norėsi?AVortijos kaina ir kitos gėlytės kaina kaip iš tavęs po 1 centą už kiekvieną. Derėtis negalima
Toks prietaras kad reikia nors vieną centą paimti jei iš svų gėlių dovanoji, kad pas tave toliau gyvuotų ir pas kitą prigytų 

nesvarbu kada pasiimsi, tik =inok kad jau yra pasodinta
pasiimsi kai galėsi

QUOTE(Jasmin @ 2006 05 04, 09:30)

Nagi augintojos, pasidalinkit patirtim ir žiniom. Į kokią žemę persodinti. Pas mane tiek priaugo, kad atrodo net žemės ten nebėr

Tai va ir galvoju. Prieš tai buvau pasodinusi paprastoj žemėj, tai prisidaugino kaip velnias. Pasodinau 5, o dabar kokia 15 yra. Tai gal kaktusinėj biški lėčiau augs

Kai greitai priauga, pradeda smulkėti. O man gražiau, kai plačiai kiekviena išsiskleidžia

aš į kaktusinę žemę sodinu, bet vaikų vistiek priveisia