as tai veidui naudoju faberlic, mano odai labai tiko.

Vasarai buvau nusipirkusi branguji Lancaster. S.. paskutinis, o kaina nereali. raudonai nusvilau, po to nusilupau. O raso kad neidegsi raudonai, nesusidarys pusliu ir t.t. Tai tik patvirtina, kad brangus daiktai ne visi yra super duper. Buciau geriau koki kolastyna nusipirkus. Drauge su juo tepesi, idege graziai ir rudai, be jokiu nusilupimu. Nors cia gal ir nuo odos priklauso..
QUOTE(Jovita23 @ 2009 09 14, 09:28)
Vasarai buvau nusipirkusi branguji Lancaster. S.. paskutinis, o kaina nereali. raudonai nusvilau, po to nusilupau. O raso kad neidegsi raudonai, nesusidarys pusliu ir t.t. Tai tik patvirtina, kad brangus daiktai ne visi yra super duper. Buciau geriau koki kolastyna nusipirkus. Drauge su juo tepesi, idege graziai ir rudai, be jokiu nusilupimu. Nors cia gal ir nuo odos priklauso..
Aisku priklauso ir nuo odos - sviesi labiau dega. Bet priklauso nuo daugelio faktoriu, taip pat ir nuo to, kiek busit sauleje, ar tik viena karta pasitepat, ar kas kelias valandas is naujo pasitepat kremu ir t.t.
is kart aisku per maza SPF pasirinkote,nereikia visos kompanijos nurasyt
O as pdar menesi pries vasara pradejau gert carotina ir kai atejo laikas deginimuisi naudojau clinians, dar ir daba geriu carotina o oda idege iskart rudai,tikrai efektas matos. O anksciau sunkiai idegdavau ir raudonai
Eucerin SPF 30 sausai odai (kūnui), labai patinka, malonus jausmas patepus.
Bioderma veidui Photoderm AR SPF 50 man graužia odą, o tikėjausi, kad mano raustančiai odai bus super
vis dėl to tie cheminiai filtrai odai nieko gero, tokio didelio bent jau LT tikrai nereikia.
Nivea losjonas su karotinu man įdegti nepadeda, o irgi taip tikėjaus
Kolastyna deginimosi aliejus visai patiko, net nesitikėjau kaip už 12Lt gerai padrėkina, minkština odą.
taša-o jūs visą vasarą geriat karotiną ar reikia tik prieš sezona mėnesį pavartoti?
Bioderma veidui Photoderm AR SPF 50 man graužia odą, o tikėjausi, kad mano raustančiai odai bus super

Kolastyna deginimosi aliejus visai patiko, net nesitikėjau kaip už 12Lt gerai padrėkina, minkština odą.
taša-o jūs visą vasarą geriat karotiną ar reikia tik prieš sezona mėnesį pavartoti?
QUOTE(Elegant @ 2010 07 23, 18:40)
vis dėl to tie cheminiai filtrai odai nieko gero, tokio didelio bent jau LT tikrai nereikia.

as birzeli visa menesi geriau.
siaip man rodos daugiau meneio nelabai patartina vartot.
o as isigyjau Photoderm max 50 Biodermos su spalva. ryt isbandysiu - ir tonalinis kremas ir apsauga
Buciau geriau koki kolastyna nusipirkus. Drauge su juo tepesi, idege graziai ir rudai, be jokiu nusilupimu. Nors cia gal ir nuo odos priklauso..
Naudoju jau antrą buteliuką. Jis man labai tinka ir patinka

QUOTE(Elegant @ 2010 07 23, 18:40)
Labai noriu šį išbandyti, manau kai baigsiu Kolastyna - reiks