Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginiai kremai prieš ir po deginimosi saulėje

Naudoju "Kalostyna" deginimosi metu ir "Garnier" su blizgiomis dalelėmis po deginimosi,kad drėkintų odą.
Atsakyti
QUOTE(vesta.s. @ 2006 07 15, 13:52)
Rutuliuke>ir kur tu tą apsauginį pienelį pirkai?ir kaina mane dar labai domina  ax.gif  blush2.gif  smile.gif

Taigi va, kad aš jo pati nepirkau. Turiu jautrią greit nudegančią odą, tai žinodama viena draugė parvežė man šitą iš Italijos. Tas pienelis Italijoj ir gamintas. O aš kaip tik ir ieškodavau su kuo didesniu SPF ax.gif Šitas, beje, yra vaikiškas, bet man labai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
Na aš susidomėjau vienos forumietės rekomendacijomis: Delia skatinantis įdegį aliejus 5SPF lygtais. Tik va, ar jis ne per riebus? Gal kas bandėte? Nes jei iš vandens visa aliejuota išlįsiu arba pledą ištepliosiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy_chick: 17 liepos 2006 - 13:23
laba diena 4u.gif norėčiau jūsų nuomonės apie kremus saulėje? noriu įsigyt gerą krema nuo saules bet nežinau koki? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikiuosi , kad aš ne vienintelė pasimečiau tarp visų įvairiausių firmų siūlomų priemonių deginimuosi . doh.gif Norėčiau , kad mano oda būtų apsaugota ir žinoma , kad norisi gražaus rudo kūnelio blush2.gif ax.gif Galbūt čia galėsime pasidalinti patirtimi, į kokias priemones vertėtų atkreipti dėmesį , o kurios tiesiog - " paskutinis šlamštas" g.gif
Atsakyti
gal kuri bandėt g.gif
user posted image
Atsakyti
zinau kad niekada nebepirksiu apsaugos nuo saules aliejaus pavidalu. viskas kimba, visru riebu.na vnz labai nepatiko.pati kaip priemone tai gera buvo tik galejo buti ne aliejus
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 05 23, 19:07)
Tikiuosi , kad aš ne vienintelė pasimečiau tarp visų įvairiausių firmų  siūlomų priemonių deginimuosi . doh.gif  Norėčiau , kad mano oda būtų apsaugota ir žinoma , kad norisi gražaus rudo kūnelio  blush2.gif  ax.gif Galbūt čia galėsime pasidalinti patirtimi, į kokias priemones vertėtų atkreipti dėmesį , o kurios tiesiog - " paskutinis šlamštas"  g.gif

Ir man būtų aktualus šis klausimas. Kokiomis priemonėmis apsaugoti odą nuo žalingų saulės spindulių bei kartu, kad būtų galima normaliai įdegti
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 05 23, 19:28)
zinau kad niekada nebepirksiu apsaugos nuo saules aliejaus pavidalu. viskas kimba, visru riebu.na vnz labai nepatiko.pati kaip priemone tai gera buvo tik galejo buti ne aliejus

sitam ir as pritariu drinks_cheers.gif pajury amzinai smeliu aplimpi, o kai deginausi kaime tai visos muses jauciu susiviliojau (nors cia gal daugiau del pacios priemones, ne aliejaus buvo)... doh.gif

Atsakyti
Nusipirkau Rossman firmos losjona,spf 20,jis vaikiskas,t.y. tinka paciai ploniausiai odytei,tai su dukre dalinsimes biggrin.gif.O siaip tai labai patenkinta esu sios firmos valomaisiais akiu makiazo diskeliais su aliejum,cia ne i tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 24 gegužės 2007 - 08:22
Aš perku Spirig firmos Microsun 30 apsauginį losjoną nuo saulės be cheminių filtrų, nes tinka ir kūdikiams. Tik juo išsitepus baltas būni, tai galvoju šiais metais arba Microban arba Daylong pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 23, 19:34)
Ir man būtų aktualus šis klausimas. Kokiomis priemonėmis apsaugoti odą nuo žalingų saulės spindulių bei kartu, kad būtų galima normaliai įdegti

Toks dalykas nėr įmanomas - arba saugotės, bet nedegat (arba įdegat silpnai), arba deginatės, bet saugumo jokio.

UV spindulių įtaka žmogaus sveikatai, Sun Essentials - būtinai perskaitykit abu 4u.gif

QUOTE(Vasara @ 2007 05 24, 14:29)
Aš perku Spirig firmos Microsun 30 apsauginį losjoną nuo saulės be cheminių filtrų, nes tinka ir kūdikiams. Tik juo išsitepus baltas būni, tai galvoju šiais metais arba Microban arba Daylong pirkti.

O kas yra cheminiai filtrai? mastau.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 24 gegužės 2007 - 14:44