Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Serra do Mar @ 2012 07 04, 18:13)

o koks staliuks tiktu? as galvojau apie maza apvalu (kaip kad buna lauko kavinese) arba koki medinuka nudazyta baltai.

Visiskai pritariu kad staliuka maziuka i virtuve reikia rinktis apvalu drinks_cheers.gif o spalva tai ziurekit kokia jums labiau patiks ir tiks interjere mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 04 12, 11:02)
bigsmile.gif baltos grindys ir baltos kėdės, sienos  wub.gif išvis medis ar jo imitacija yra man toks grožis ...silpna daros blush2.gif ...na jau kai kursim savo namus tai medžio bus daug ir baltos taip pat ...vaikai praaugs  lotuliukas.gif dar

balta labai praktiska spalva tepimams, jei ka istepi paimi su kempinyte ir "paretusuoji" priesingai nei visos pastelines splvos kur reik spalva atitaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajja @ 2012 07 07, 00:31)
balta labai praktiska spalva tepimams, jei ka istepi paimi su kempinyte ir "paretusuoji" priesingai nei visos pastelines splvos kur reik spalva atitaikyt smile.gif

visi pasitepimaui puikiai nusiplauna, reikia tik atitinkamus dazus rinktis rolleyes.gif rolleyes.gif anakarta net mano mazojo gudragalvio piesinius su tusinuku nuploviau nuo sienos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 07 liepos 2012 - 08:10
sveikos,

as jau vakar apziurejau beveik baigtas dazyti baltas sienas wub.gif bet ir man siek tiek nedrasu pasidare del teplumo, mazius iskart prie sienu ramstytis puole biggrin.gif ir uosviaia atvaziavo pasiziureti, iejo ir sako, nu va liko tik nudazyti lotuliukas.gif dabar jau lauksiu kiekviena kart kokiu komentaru del sienu biggrin.gif
bet man laaabai grazu wub.gif tik pas maziuka viena siena spalvota padarem smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
susiruošiau medines grindis nudažyti baltai. Tačiau provincijoje nei Senukuose, nei Moki veži nėra matinių baltų dažų grindims g.gif Yra tik Vivacolor blizgių baltų dažų. Gal kuri dažėt grindis baltai? Kokiais dažais dažėt?
O gal tie blizgūs nebus labai blizgūs? Ačiū, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
as tai vistiek ieskociau akriliniu matiniu dazu o paskui gal matiniu laku ant virsaus nudazyciau. ana savaite daziau savo virtuvines kedes medines baltais matiniais akriliniais dazais, kaimo senukuose tik vienos firmos buvo. dabar zadu nulakuot matiniu laku, nes labai tepasi greitai.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 07 07, 16:01)
Sveikos,
susiruošiau medines grindis nudažyti baltai. Tačiau provincijoje nei Senukuose, nei Moki veži nėra matinių baltų dažų grindims  g.gif Yra tik Vivacolor blizgių baltų dažų. Gal kuri dažėt grindis baltai? Kokiais dažais dažėt?
O gal tie blizgūs nebus labai blizgūs? Ačiū, jei kas atsakys  4u.gif

Šiek tiek blizgesio labai praktiška, mano vienas kambarys su blizgiu, kita su matiniu laku užlakuotas (balintos grindys), tai blizgių priežiūra daug lengvesnė smile.gif
Atsakyti
Zinokit e-senukai.lt pristato i visas provincijas biggrin.gif
Asmeniskai man labiausiai patinka semi-gloss (silk) arba pusiau matiniai pavirsiai.

Pvz.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 07 07, 19:48)
mano vienas kambarys su blizgiu, kita su matiniu laku užlakuotas (balintos grindys)

O ką reiškia balintos grindys? g.gif Kaip atrodo, daug maž įsivaizduoju, bet kaip tai išgaunama?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 07 07, 21:26)
O ką reiškia balintos grindysg.gif Kaip atrodo, daug maž įsivaizduoju, bet kaip tai išgaunama?

Medis tepamas balikliu, alia pinoteksu (jų begalė rušių) 4u.gif Berods medienos impregnantasi jie vadinami g.gif http://www.e-senukai...tai/prekes2.htm
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 07 07, 21:34)
Medis tepamas balikliu, alia pinoteksu (jų begalė rušių)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as kazkaip neisivaizduoju matiniu grindu g.gif
as esu uz blizgias ar bent jau pusiau matines ax.gif
Atsakyti