baltos grindys ir baltos kėdės, sienos išvis medis ar jo imitacija yra man toks grožis ...silpna daros ...na jau kai kursim savo namus tai medžio bus daug ir baltos taip pat ...vaikai praaugs dar
balta labai praktiska spalva tepimams, jei ka istepi paimi su kempinyte ir "paretusuoji" priesingai nei visos pastelines splvos kur reik spalva atitaikyt
balta labai praktiska spalva tepimams, jei ka istepi paimi su kempinyte ir "paretusuoji" priesingai nei visos pastelines splvos kur reik spalva atitaikyt
visi pasitepimaui puikiai nusiplauna, reikia tik atitinkamus dazus rinktis anakarta net mano mazojo gudragalvio piesinius su tusinuku nuploviau nuo sienos
as jau vakar apziurejau beveik baigtas dazyti baltas sienas bet ir man siek tiek nedrasu pasidare del teplumo, mazius iskart prie sienu ramstytis puole ir uosviaia atvaziavo pasiziureti, iejo ir sako, nu va liko tik nudazyti dabar jau lauksiu kiekviena kart kokiu komentaru del sienu bet man laaabai grazu tik pas maziuka viena siena spalvota padarem
Sveikos, susiruošiau medines grindis nudažyti baltai. Tačiau provincijoje nei Senukuose, nei Moki veži nėra matinių baltų dažų grindims Yra tik Vivacolor blizgių baltų dažų. Gal kuri dažėt grindis baltai? Kokiais dažais dažėt? O gal tie blizgūs nebus labai blizgūs? Ačiū, jei kas atsakys
as tai vistiek ieskociau akriliniu matiniu dazu o paskui gal matiniu laku ant virsaus nudazyciau. ana savaite daziau savo virtuvines kedes medines baltais matiniais akriliniais dazais, kaimo senukuose tik vienos firmos buvo. dabar zadu nulakuot matiniu laku, nes labai tepasi greitai.
Sveikos,
susiruošiau medines grindis nudažyti baltai. Tačiau provincijoje nei Senukuose, nei Moki veži nėra matinių baltų dažų grindims Yra tik Vivacolor blizgių baltų dažų. Gal kuri dažėt grindis baltai? Kokiais dažais dažėt?
O gal tie blizgūs nebus labai blizgūs? Ačiū, jei kas atsakys
Šiek tiek blizgesio labai praktiška, mano vienas kambarys su blizgiu, kita su matiniu laku užlakuotas (balintos grindys), tai blizgių priežiūra daug lengvesnė