Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Serra do Mar @ 2012 06 29, 13:51)
aciu  4u.gif
duris is vienos puses galiu dazyti,lango ne  ax.gif langas su langinem (veliau imesiu foto) nudazius baltai,atrodys baisiai...kaimymai medines langines ir langus nusidaze baltai,nu is lauko puses tai atrodo baisiai.... 4u.gif

plyteles visur vienodos nuo grindu iki lubu visi 15m2 (panasiai) jos tokios vos vos rusvus su klevo lapeliais (bandysiu nufotografuot is arciau)

O kas jau tuose baltuose languose tokio baisaus? Gal neįprasta jūsų aplinkoje, tik tiek.. ax.gif
Daug informacijos surašėte, net kažkiek per daug smile.gif Klausimas, ko pati norite ir kaip įsivaizduojate savo virtuvę. Nuo jūsų vizijų reikėtų pradėti ax.gif
Mano akims tai labiausia kliūna tie tamsūs visų fasadų įrėminimai. Aš turbūt juos siūlyčiau perdažyt į spintelių fasadų spalvą arba nuimt.. arba kaip lengviau/protingiau techniškai tą padaryt.. gal išvis keist spintelių fasadus, bet jeigu jie iš medžio masyvo ir geros būklės, tai gal neverta.. ir turbūt rankenėles keist į šviesias. Vaizdas iškart būtų kitoks, būtų šviesos ir lengvumo įspūdis vien tai pakeitus (perdažius spintų ir spintelių fasadus į vieną spalvą) ax.gif
Darbastalio, to balto tikrai nesiūlyčiau klijuoti "klijonkėm". Tas, kas tinka kažkur/kažkam (neįsižeiskit tik, kažkieno anytai), nebūtinai tiks jums (prie marmuro/granito ir medžio masyvo).
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 29, 12:17)
del langu - hm g.gif
o tas lanines jus uzdarinejat?

jei Taves pacios plyteles neerzina,manau palik tokias. Jei erzina,keisk - bet jas keisti ziauriai purvinas darbas doh.gif Tad jeigu nepalnuojat rimto remonto - plyteles palik ramybeje,imkis to,kas paprasciau, t.y. virtuvinio isvaizdos keitimo rolleyes.gif

uzdarinejam 4u.gif langai (bet ne ju valymas) ir langines,virtuves darbastalis ir pakankamas kiekis vios kambariu mane labiausia veza sitam name biggrin.gif
plyteles neerzina-jos net kazkuom man LT primena,gal del to kad cia per tuos kelis metus taip ir neteko isvysti klevu,tad dziaugiuos virtuvej turedama bent ant plyteliu biggrin.gif
man kazkaip noretus ta siena kur pusryciu staliukas,viska nusukineti (jei vyras nepasirasys,as atsuktuvu ir as moku naudotis biggrin.gif ) ir ta siena "apvilkti" kad ir usb/mdf ar gipskartoniu ir nudazyti baltai,dazai spec vaiku kambariui (reik ir vaiko kambari perdazyt) ant tais dazais padengtos sienos butu galima piesti su flomasteriais ir pan (kaip kad buna tos baltos ofisines lentos,ant kuriu galima rasyt paskui su kempine nusivalo),o langa gal kazkiek dengti kokia alia romeneta sviesaus lino (ji nesitraukiotu,tik butu romanetes imitacija (vstiek pro ta langa sviesos buna tik vasara kai naudojam rema su tinklu nuo uodu ir kitu vietiniu skraidanciu ir kandanciu vabzdziu) g.gif ir statyti koki staliuka su suolu ar kedem (reiks prasinest pro vietinius baldu kuistukus)
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 06 29, 11:51)
aciu  4u.gif
duris is vienos puses galiu dazyti,lango ne  ax.gif langas su langinem (veliau imesiu foto) nudazius baltai,atrodys baisiai...kaimymai medines langines ir langus nusidaze baltai,nu is lauko puses tai atrodo baisiai.... 4u.gif

plyteles visur vienodos nuo grindu iki lubu visi 15m2 (panasiai) jos tokios vos vos rusvus su klevo lapeliais (bandysiu nufotografuot is arciau)

As tai siulyciau jei ateity langines perdazinet- tai pilka spalva mirksiukas.gif kazkada tokia ideja jau esu pritaikiusi, nes ten buvo senas geltonas namas, tai ji perdazem balta spalva (bet ne tokia jau akinancia, o siek tiek prislopinta) ir tuomet namo kampus bei langines ir langu senovinius papuosimus padarem asfalto pilkumo, tada visai i tema pasidare ir balti langu remai, bei pats namas pradejo atrodyti gerokai graziau smile.gif o siuo atveju bent jau is vidau manau, jog lango remas sviesus tikrai jaukiau atrodytu smile.gif ir kaip kazkas jau puikiai patare, tai keisti dureles i baltas arba bent jau perdazyti baltai ir tas rankeneles-burbuliukus taip pat perdazyti baltai, nors manau, kad grazu butu ir pakeisti jas i kokias plonas, ilgas rankeneles pvz metalines ir taip pat pritariu Tyli upe, kad vadinamos klijonkes tai tikrai nera pats geriausias sprendimas mirksiukas.gif
Be to, kazkam jau esu siuliusi prie tokio lino imitacijos roleto ar romanetes prisiuti nerinukus, nes tiek, manau, kad sugeba kiekviena, o tikrai labai papuosia virtuve ir suteikia jaukumo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yellowlady: 29 birželio 2012 - 19:08
langines
user posted image
user posted image

QUOTE(tyli upė @ 2012 06 29, 13:46)
O kas jau tuose baltuose languose tokio baisaus? Gal neįprasta jūsų aplinkoje, tik tiek.. ax.gif

tame tiesos yra,nes cia aplink visi mediniai langai ir matos kad yra medinai,sakyciau kokiu pinoteksu nutepti,nes matos visas medzio grozis tik yra tamsus,sviesus tik aliuminiai,na bent jau kolkas nemaciau graziai nudazytu mediniu langiniu/langu ax.gif
QUOTE(yellowlady @ 2012 06 29, 19:03)
kaip kazkas jau puikiai patare, tai keisti dureles i baltas arba bent jau perdazyti baltai ir tas rankeneles-burbuliukus taip pat perdazyti baltai, nors manau, kad grazu butu ir pakeisti jas i kokias plonas, ilgas rankeneles pvz metalines ir taip pat pritariu Tyli upe, kad vadinamos klijonkes tai tikrai nera pats geriausias sprendimas  mirksiukas.gif
Be to, kazkam jau esu siuliusi prie tokio lino imitacijos roleto ar romanetes prisiuti nerinukus, nes tiek, manau, kad sugeba kiekviena, o tikrai labai papuosia virtuve ir suteikia jaukumo wink.gif

del dazymo jau apsisprendziau biggrin.gif del rankeneliu ir galvociau apie ilgas plonas metalines ar kazka panasaus i tai
user posted image
ilgas ir plonas isivaizduociau tokias
user posted image

su siuvamaja draugauju,tad del siuviniu jokiu problemu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 27, 12:17)
na pagaliau galiu parodyti savo virtuve ax.gif

Kažkas pasakiško, kepčiau ir virčiau ištisą parą turėdamą tokią virtuvę wub.gif wub.gif

Tik salo ir kėdžių norėtusi kitokių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 01 liepos 2012 - 09:43
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 29, 10:17)
jei Taves pacios plyteles neerzina,manau palik tokias. Jei erzina,keisk - bet jas keisti ziauriai purvinas darbas doh.gif

Puse ausies girdėjau, kad būna sepc. dažai plytelėms dažyti. Gal verta pasidomėti, jei nesinori pačių plytelių keisti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 07 02, 10:30)
Puse ausies girdėjau, kad būna sepc. dažai plytelėms dažyti. Gal verta pasidomėti, jei nesinori pačių plytelių keisti?  biggrin.gif

Va va, ir man įdomu tie dažai, tik aš mėlynai-geltonas grindų plyteles vonioj ir tualete uždazyti noriu. Bandėt kas nors?
Atsakyti
QUOTE(naujiena @ 2012 07 02, 09:43)
Va va, ir man įdomu tie dažai, tik aš mėlynai-geltonas grindų plyteles vonioj ir tualete uždazyti noriu. Bandėt kas nors?

del paciu dazu tai nieko nepasakysiu, bet kad pati Norvegijoje maciau ir ciupinau uzdazytas plyteles, tai tikrai. Valosi gerai ir atrodo, kaip ne keista, visai normaliai. bet uzdazytos buvo sienines plyteles virtuveje. Del grindiniu nieko nezinau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau nebežinau ko čia griebtis, ieškom plytelių tualetui šiuo metu, MB užsispyrė juodai baltų plytelių, tai pasirinkimas LT vienas iš vieno, praėjus dvarčionių kermaiką, hansa plytelių turgų, senukus ir ermitažą, dar iki pusės nusprendėme daryti plyteles tokias mažytes, o viršuje dažyti dažais, tai iš to ką radom, kad jau mums lyg ir tiktų gal tai tokai mažai patalpėlei gaunasi 450 lt blink.gif Tai sakom gal į lenkiją važiuoti..
user posted image

O kaip manot ar čia plytelės ar linoleumas gal koks? g.gif
Dar gal žinote kur būtų tokių plytelių kaip ant sienos ir tokių net nežinau kaip pavadinti kantelių, kaip plintusų tik aukštai biggrin.gif gerai čia paaiškinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujiena @ 2012 07 02, 09:43)

Mano drauge bande, tik nepamenu kokiais dazais, bet pas ja buvo tamsiai melynos plyteles vonioje, tai ji pati jas perdaze sviesiai ir kadangi turi sugebejimu, tai dar kai kurias ir papaise siek tiek ornamentais ir buvo super thumbup.gif tai tik zinau, kad imanoma ir kad neatsilupineja, nes ji savo senam bute daze, tai pora metu paskui dar tikrai su tom dazytom plytelem gyveno
Papildyta:

del dazymo jau apsisprendziau biggrin.gif del rankeneliu ir galvociau apie ilgas plonas metalines ar kazka panasaus i tai
user posted image
ilgas ir plonas isivaizduociau tokias
user posted image

as irgi panasias turejau minty mirksiukas.gif man jos tokio kaip ir lengvumo suteikia namuose
Atsakyti
Serra do Mar, gavote čia patarimų visokių, aš dar prisidėsiu šiek tiek, nors mano vizija nelabai čia kažkokia kitokia nei jau pasisakiusių narių.

Nukabinčiau, kaip sakėt, viską, nuo tos sienos kur tas kavos staliukas. Geriau ten pasidėti mažą tikrą staliuką su kėdutėm. Virš jo arba tą baltą lentą, kur galima paišyti su flomasteriais, arba, dar geriau, tamsią, ant kurios rašoma kreida. Bet čia būtų antras etapas, kai matytųsi, kaip norisi viską erdvėje išdėlioti.

Jei tik įmanoma, o kaip supratau vietos Jums netrūksta, nukabinčiau visas tas viršutines spinteles. Man tik apatinės spintelės - labai gražu ir erdvu atrodo.

Apatinių durelių apvadus nudažyčiau baltai, rankenėles keisčiau į baltus burbuliukus kokius, arba tokius, kaip įdėjote.

Plyteles dažyčiau baltai, kažkada googlinau, tai buvo šiek tiek info apie keramikinių plytelių dažymą. Gal net fasadiniai dažai tiktų... Tos baltos sienos susišauktų su spintelių apačia. Gal tada nereiktų keisti ir to stalviršiuko balto. Žinoma, jei leidžia finansai, jį pakeisti būtų šaunu.

O langines palikčiau tokias, kokios jos yra. wub.gif Tik pakeisčiau stiklus į permatomus, kad galima būtų stebėti vaizdą pro langą ir būtų daugiau šviesos. Nedengčiau romanetėmis ar kaip nors kitaip. Nepaprastai gražu, gaila tokį grožį slėpti, apdangstyti, kaip tik norisi išryškinti toj baltoj sienoj. Be to, tamsiam stalviršiui reikia atsvaros spalviškai, langinės čia pats tas.

Ant dešinės sienos nuo stalviršio, nuėmus spinteles, galvočiau apie kažko gražaus pakabinimą. Vieną kitą nuotrauką tamsesniais rėmais? Atvira lentyna su vienu kitu stilingu daiktu, tokia neperkrauta? O gal net nereikėtų, manau, čia vėl priklauso etapui NR. 2, kai jau matai bendrą vaizdą, gal būtų per daug.
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus 4u.gif
plyteliu dazyt kaip ir nesiruosiu ax.gif o gal del dazu tai nemanau kad man butu kokiu bedu,tik reiktu is kaimyno lasiuka pasikolinti ir paziuret ar tie dazai tinka ir keramikinems plytelems (jis stogo raudonas glezuruotas stogo cerpes perdaze pilkai)
nukabint ir as noriu,klausimas ar vyras pasirasys g.gif (na jei kas as zinau kur namie atsuktuvai slepiami ax.gif ) galvociau virs tos baltos spinteles (kur akvariumas dabar) gal kokia lentyna pakabint ir ten sudet visa puodeliu kolekcija?
kol sulauksim naujo seimos nario,ir susitipresiu pasirinksiu ideju,o tada jau griebsiu vyra (blogiausiu atveju atsuktuva) ir pradesim atnaujinima smile.gif
ideja del juodos sienos ant kurios butu galima piesti man labai labai patiko,o jei dar ja padarius magnetine is vis jauciu butu super,bet tuo paciu yra rizika kad su laiku tai taps visokiu cekiu ir ir sask kabykla....na dar pasvarstysim
o koks staliuks tiktu? as galvojau apie maza apvalu (kaip kad buna lauko kavinese) arba koki medinuka nudazyta baltai.
Atsakyti