Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(allberto @ 2012 08 03, 15:29)
Kuris variantas jums labiau patinka:

O man šitame kontekste (pirmojo) daugiau spalvų nelabai ir norėtųsi - nebent vienos ryškesnės pagalvės ir dar kokios smulkmenos, ir tad ne per ryškios smile.gif Bandau sumįslint, kokios čia spalvos norėčiau - ir nelabai sumįslinu...

Man patinka oranžinė spalva, bet toookios ryškios namie nesirinkčiau - man ji per daug rėkianti.
Bet užtat ir smagu, kad visi esam skirtingi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2012 07 24, 07:41)
Bet rezultate tie daiktai randa jiems pačią tinkamiausią vietą  mirksiukas.gif

Na bet daiktas rado savo vietą, nors tu ką...  bigsmile.gif  jausmas nerealus: ir iš močiutės gautas, ir visai netikėtas sprendimas (atkrito problema, kurios aš dar net nebuvau pradėjusi spręsti, t.y. užuolaidų vonioje klausimas), ir visai neprastas variantas gavosi... Ech... visą dieną paskui vaikščiojau vis pasigėrėti  doh.gif  einu vėl akį užmesiu...
Papildyta:
Prašome išduoti paslaptį, gal kam nors aktualu...  mirksiukas.gif

A kur iliustracija? ax.gif
Aš tai svaaaajooooju apie vonią su langu, DIDELIU langu biggrin.gif Langą turim, belieka namą pasistatyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2012 07 24, 15:52)

Ak, Ežiuk rūke, kur jūs randate šitokių dalykų?

Netyčia pasitaiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 06 rugpjūčio 2012 - 21:59
QUOTE(Alezee @ 2012 07 28, 20:03)
Vis uzklystu, labai jau patrauke balta spalvyte, planuoju bent prieskambaryje kazka tokio sugalvoti.  ax.gif Paskutinis perskaitytas:

http://www.namudizai...terjero-idejos/

user posted image

Oi, pamačiau kėdę ir nusijuokiau pati sau. Miegamajame prie lovos mano pusėje esam padėję tokią nedidukę "bibliotekinę" spintutę. Man rodos, kažkada buvau įkėlus foto. O vyro pusėje dar nieko neturim, nerandam nieko įdomaus ir gero (nors negaliu sakyti, kad baisiai ieškom, tiesiog prie progos pasižiūrim). Tai aš jo pusėj buvau padėjus kėdę. Tai jis vis juokais pasiguosdavo - pati tai spintutę turi, o aš turiu tenkintis kėde lotuliukas.gif
Tad aš jam ir rodžiau va tokių daug foto, sakau, žiūrėk - čia STILIUS, čia dabar toks mados klyksmas biggrin.gif

Bet visgi tą kėdę iš jo "atėmiau". (kas dabar bus? hihihi.gif ) Ir šiandien ją nudažiau jau - į vaiko kambarį. Tad kol vyro kelių dienų nebuvo, tai ramiai sau išdažau lubas, ištapetavau kambarį, nudažiau spintutes, kėdę va. Vienžo, buvau gera žmona lotuliukas.gif

user posted image

Tokios pat žydros spalvos ir spintutes nudažiau. Kita kėdė pagal planą turėtų būti geltona, kaip ir spintučių vidus turėtų toks būti... Dažų dar neturiu.

Klausimas. Vaiko kambaryje balta spinta nedidelė bus. Ji ten visai nemaišytų, kad ir balta, BET. yra jau tokia senutė, apibraižyta, tai reiktų kažkaip tai užslėpti. Gal esate kur užmatę klijuojamo popieriaus, na, kur nusilupa vienas sluoksnis ir priklijuojama ant paviršiaus? Nežinau, kaip tiksliai jis vadinasi. Galvoju, gal iškarpyti ką nors ir užklijuoti? Ar kokią liniuotę padaryti ūgiui matuoti, ar dar ką sumįslinti... Gal žinot, kiek ji kainuoja? Ar man čia ieškotis...

Beje, amžinas klausimas: kaip spėti paskui mintis? Aš tieeek dalykų sumįslinusi, kad nespėju visko įgyvendinti.
Taip palengva palengva...
Ir kai ne tik namo vidų reikia sutvarkyti, bet ir aplinką...

Čia mano naujas draugas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 06 rugpjūčio 2012 - 22:42
kėdės ir dviratis wub.gif aš žinoma nebūčiau dažius jų taip pat kaip ir spintų, nes man per daug suderinta jau būtų..
o kas dėl spintos apibraižytos, tai gal ją įmanoma būtų nudažyti baltai vėl?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 06, 21:53)
kėdės ir dviratis  wub.gif aš žinoma nebūčiau dažius jų taip pat kaip ir spintų, nes man per daug suderinta jau būtų..

O gal balta spinta butu grazu pasendinti dar labiau, na padaryt kaip vintage stiliaus mirksiukas.gif jei aisku patinka toks.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 06, 23:53)
kėdės ir dviratis  wub.gif aš žinoma nebūčiau dažius jų taip pat kaip ir spintų, nes man per daug suderinta jau būtų..

Aš vienos kėdės suderintos norėjau - tegul būna. Bet kitą norėjau nudažyt raudonai. Paskui vyras pradėjo siūlyt, jei nori kitos spalvos, tai galim ir spintelių vidus atšviežinti. Prie tokios žydros raudona tai nelabai. Tai kitą variantą sumąstėm geltonai. Bet užtat dažų dar ir neturiu - dar nesusigyvenau su ta mintim, kažkas kirba dar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(popcornas @ 2012 08 07, 00:22)
O gal balta spinta butu grazu pasendinti dar labiau, na padaryt kaip vintage stiliaus  mirksiukas.gif jei aisku patinka toks..  thumbup.gif

patinka jis man bigsmile.gif tik šiam kambary nelabai gautųsi - viskas šviežiai blizga, matosi, kad nauja/atnaujinta, tad iškristų iš konteksto.

Beje, ačiū už žinutę thumbup.gif

Keliauju kept pyrago, grįžta šiandien vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 08 07, 07:43)
Tai kitą variantą sumąstėm geltonai. Bet užtat dažų dar ir neturiu - dar esusigyvenau su ta mintim, kažkas kirba dar smile.gif

gal sviesiai zalia/salotine geriau ax.gif ....
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 08 07, 08:04)
gal sviesiai zalia/salotine geriau  ax.gif ....

čia mano spalva... žaaaaliaaaa.... wub.gif
tik aš nuo jos sąmoningai bėgu... Virtuvė šviesiai žalia - jau buvo, nelabai keisim. Darbo kambaryje noriu/nenoriu, bet atsirado keli tamsiai žalios akcentai.
Tai negi ir pas vaiką žalia doh.gif

Čia kaip Albertas dėl oranžinės pamišęs, taip aš turbūt dėl žalios... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 08 07, 09:18)
Čia kaip Albertas dėl oranžinės pamišęs, taip aš turbūt dėl žalios...  blush2.gif

Tada cia tau 4u.gif

user posted image

O cia man...

user posted image
Kaip tas pasakymas... „Atsiduociau nedraugaves“...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 07 rugpjūčio 2012 - 09:40
Nevaryk manęs iš proto lotuliukas.gif Pagailėk...
Atsakyti
ir man žalia labai bigsmile.gif jei kas kokių gražių žalių idėjų turit, galit drąsiai pasidalinti, ypač vintažo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 07 rugpjūčio 2012 - 10:34
Va ku radau. Siena wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O cia itiksiu abejiem lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 08 07, 05:43)
Aš vienos kėdės suderintos norėjau - tegul būna. Bet kitą norėjau nudažyt raudonai. Paskui vyras pradėjo siūlyt, jei nori kitos spalvos, tai galim ir spintelių vidus atšviežinti. Prie tokios žydros raudona tai nelabai. Tai kitą variantą sumąstėm geltonai. Bet užtat dažų dar ir neturiu - dar nesusigyvenau su ta mintim, kažkas kirba dar smile.gif
Papildyta:
patinka jis man  bigsmile.gif  tik šiam kambary nelabai gautųsi - viskas šviežiai blizga, matosi, kad nauja/atnaujinta, tad iškristų iš konteksto.

Beje, ačiū už žinutę thumbup.gif

Keliauju kept pyrago, grįžta šiandien vyras  wub.gif

Man tai grazu, kai buna miksuotas stilius namuose, tokie namai su charakteriu, kazkaip pabrezia asmenybe. Na bet kas kaip megsta. Galime pasidalinti ta nuoroda su visais, kur jums atsiunciau mirksiukas.gif gal dar kam nors patiks
http://www.facebook....mp;notif_t=like
Atsakyti